Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 ТЪПАК НА МАЧА СЛАВИЯ-ЦСКА
Az se kolebaj mejdu Jnko Valkanov i Dimitar Rangelov-komentiraite i vie.
_________________ славист,лош човек няма!
Последна промяна zissko на Вто Дек 20, 2005 8:40 am, променена общо 1 път
|
Пон Ное 28, 2005 8:47 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: ТАПАК НА МАЧА СЛАВИЯ-ЦСКА
zissko написа: Az se kolebaj mejdu Jnko Valkanov i Dimitar Rangelov-komentiraite i vie.
ТЪпак се пише с "Ъ".
Иначе гласувам за каубоя.
_________________ 1913
|
Пон Ное 28, 2005 2:28 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Янко не може да го виним при първия гол на цска зашитата се изтегля много ама много късно след центрирането на янев демек янко действа най добре , за рангелов да много глупава постъпка , но аз не разбрах за6то каубоя свири фал преди да даде червен картон 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Ное 28, 2005 2:31 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Едва ли в мач номер 1 за сезона може да кажем, че е имало 'тАпак'.
Поне според всички, абсолютно всички момчета се раздадоха.
Ако пък си гледал така познатият на всички ни Сашо Диков, ще разбереш защо твърдя това.
Въпреки че не съм фен на предаването и коментарите след мача, те разполагат с може би най-добрите кадри.
Това, което искам да кажа, е че Янко игра по най-добрия начин в ситуацията. Единствен той усети, че Янев ще финтира цялата защита.
Значи, ако трябва да обвиняваш някой в тъпотия, то това ще е цялата ни защита, но без Янко. Но би било тъпотия да обвиниш някой в тъпотия в този чудесен за нас двубой!
Димитър Рангелов също изнесе един от най-добрите си мачове през целия сезон. Само ще припомня острите му нахлувания от ляво, спечелените единоборства и ударите му с глава в началото на първото полувреме и после към средата на второто.
Иначе и аз гласувам за Каубоя - тъпак номер 1 на мача "Славия" - ЦСКА!
|
Пон Ное 28, 2005 3:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Според мен Дяков игра най- неориентирано от всички отзад и провали няколко изкуствени засади. Караславов и Вълканов бяха най- стабилни в защита.
Каубоя ни ощети явно на няколко пъти и много тънко докара мача до този резултат. И ЦСКА имат претенции за 2 дузпи и изгонването на Забавник, така че май наистина съдията беше под нивото на този мач.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Ное 28, 2005 3:29 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
dani_slavista написа: Янко не може да го виним при първия гол на цска зашитата се изтегля много ама много късно след центрирането на янев демек янко действа най добре , за рангелов да много глупава постъпка , но аз не разбрах за6то каубоя свири фал преди да даде червен картон 
Аз пък мисля че чорбара си остава чорбар! Той лично каза в едно интервю че завинаги сърцето му ще е червено! Ако беше се изтеглил щеше да има засада!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Ное 28, 2005 4:26 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
TOTO_SLAVISTA написа: dani_slavista написа: Янко не може да го виним при първия гол на цска зашитата се изтегля много ама много късно след центрирането на янев демек янко действа най добре , за рангелов да много глупава постъпка , но аз не разбрах за6то каубоя свири фал преди да даде червен картон  Аз пък мисля че чорбара си остава чорбар! Той лично каза в едно интервю че завинаги сърцето му ще е червено! Ако беше се изтеглил щеше да има засада! глупости и да се беше изтеглил пак нямаше да има засада , не видя ли колко късно се изтегли защитата
м/у Рангелов е наказан за 4 мача и 1000 лв глоба

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Ное 28, 2005 7:48 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Очаквано.
За това, че Велизар го предизвика и го бутна, разбира се дори не се споменава!!!
|
Пон Ное 28, 2005 8:07 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
за митко не сте прави, аз бях един от най-големите му критици ама тоя рангелов няма нищо общо с онова леке от миналия сезон което само се драпаше за мъдите и не можеше да овладее една топка....сега се бори, тича пък и играе вече и с главата си...и тук нямам предвид въздушните топки:)
а за картона мога да кажа че е най-смешния който съм виждал да се свири от много време, митко просто махна с ръка във въздуха по посока на прасето, а преди това чудесно се видя как веуизар го блъска...пък и отлично знаем че митко е много интелигентно и възпитано момче, просто не му е в стила да прави простотии на терена
|
Вто Ное 29, 2005 12:04 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
КРАВАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, ТРЯБВАШЕ ДА ГО ЛИНЧУВАМЕ!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Вто Дек 06, 2005 12:32 pm |
|
 |
|