Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 1:50 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 13 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Mъка ми е.... 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Mъка ми е....
Първия мач на който ме заведе брат ми беше през 1980 г.,празнувахме 1300г. България,ей казвам Ви бях замаян......толкова хора на едно място и всичките "викат" и подкрепят нещо различно от БКП и партията.......шашнах се.От този момент аз станах СЛАВИСТ.
Така започват историите на повечето ,които все по-малко се виждаме по стадионите,но тук искам да ви попитам какво се промени по милия ми стадион през тези 25г.???
Аз видях само 300-400седалки и то само в сектор"А",малко по-широк терен и работещ часовник......да не забравя-сливата(не знам защо се е запечатила в съзнанието ми)хвърля по голяма сянка и тъжно се е нвела напред,сякаш се моли.....
Какво дадоха новите собственици на клуба след 10годишно управление????Ще кажете титла и купа ,но на каква цена...Аз казвам -НИЩО,абсолютно нищо.Латекс в съблекалните и алуминиева дограма- е това какво е???
Добре ,че стана нещо с "Чавче"Янков та футболистите спряха да мръзнат в "Сетрата"-мой набор.
Огледайте се и вижте другите отбори за какви инвестиции говорят и правят,макар,че не са собственици на терените....
А бяха обешания за табло(видео стената пред НДК),мачове на осветление,озвучение......абе европейски стадион.
Ако греша поправете ме

Сря Дек 21, 2005 9:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци беше казал че мисли да прай осветление , целия стадион в седалки и голям изкуствен терен на мястото на згорийката в момента!
:x

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Дек 21, 2005 10:25 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
TOTO_SLAVISTA написа:
Венци беше казал че мисли да прай осветление , целия стадион в седалки и голям изкуствен терен на мястото на згорийката в момента!
:x
Кога го е казал това!? А доколкото до това което е написал danovsky съм съгласен с него. Че дори тъпите БуФери имат седалки навсякъде,а да не говориме и за другите отбори. Само ние ли ще бъдем балъците без хубав стадион! :lol:

Сря Дек 21, 2005 10:32 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А поне да имаше и нормална тоалетна!
Аз бих бил и доволен на по-добро озвучение... И друг път съм го казвал - дори на "Бончук" в Дупница имат колонки навсякъде...

Сря Дек 21, 2005 1:11 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Хубава тема... С много значения...
Къде е публиката?
Какви са стадионите!
Да, ние поне що годе нормални кенефи имаме - в сектор А даже са чисти, но седалките са девето качество, бетонът под тях се рони, а по време на дъжд теренът ни се превръща в блато. И Герена ни е даден под концесия, не разбирам защо не го оправят.

Сря Дек 21, 2005 6:40 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
България. Българи.

Сря Дек 21, 2005 6:44 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ние не обичаме футбола, колкото и да се бием в гърдите, че това е най-популярната игра у нас, че сме футболна нация и т.н.
Та ако обичахме футбола на стадионите, и то на грандовете :idea: нямаше да ходят по 1000-2000 души. Та ако обичахме футбола, толкова щяха да се намерят бизнесмени, които да дават пари, да инвестират в стадионите, в ДЮШ.
Хееренвеен е град с 28 000 население. Говорихме си с техните фенове в нашия форум, те казват, че в целия град има само няколко кръчми, и те не работят след 21 вечерта. НЕ РАБОТЯТ. Но стадионът им е с капацитет 22 000 и всеки път е пълен. Хората идват от съседните селца с автобуси и коли да гледат футбол.
А ние какво? Толкова ли е скъпо да отидеш на мач?
Футболна нация сме ама друг път. Защото запалянко, който има възможност, но не ходи на стадиона, не е никакъв запалянко.

Сря Дек 21, 2005 6:54 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
А м/у другото искам да кажа,че стадиона на Хееревеен се поддържа от субсидии на града. Поне така чух от коментара на мача! Поправете ме, ако греша,но говорителя каза също така,че за стадиона са отпуснати около 17мил. Евро. Още добави,че приходите на София са около 300мил. Евро. И тук питам аз,защо не се отпускат пари и за стадионите? След като сме толкова "футболна нация",поне малка част да се отпускат. Като искат да се подобри първенството и т.н. ми да спомогне държавата за това нещо.

Сря Дек 21, 2005 8:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Само стадионите са й на главата на държавата в момента. Ние не сме просто футболна нация , ние сме спортна нация. Но в момемнта на пръстите на едната ръка се броят спортовете , в които имаме успехи и то що годе трайни. Това е защото не се дават пари за развитието на спорта у нас. Но е факт и че не само за спорта няма пари. Така , че бъдете доволни и на това което имаме и което печелим като нация , защото някои и с толкова не могат да се похвалят , а дават много повече пари за спорта.

Сря Дек 21, 2005 10:22 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Ами ти сам каза,че дават пари за спорта въпреки,че нямат. Абе няма значение,каквото и да говорим това е положението в България!

Чет Дек 22, 2005 9:28 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 13 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща