Вашите коментари за анкетата
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
 Вашите коментари за анкетата
Тук можете да споделите вашите виждания и очаквания, свързани с второто издание на анкетата за приза на НКС "Любимец на публиката".
Регламентът няма да се променя, защото сме едва по средата на сезона. Имайте предвид, че няма да се съобразим с евентуалните препоръки в тази насока, защото тези неща ги уточняваме между сезоните, а не между полусезоните
Аз например мисля, че нищо не е решено. Всеки кръг се разпределят по 100 точки, а лидерът е едва със 185... Надявам се битката напролет да бъде люта и оспорвана, защото това би означавало, че продукцията на всички е на високо ниво.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Дек 11, 2005 1:50 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
vsi4ko e qsno
1: VELIMIR IVANOVIC 4ovekut sus unikalnite 3+ surca
2:Blago
Speranza ne6to izdava bagaja i de da znam mislq si 4e 6te padne nadolu
|
Нед Дек 11, 2005 7:05 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
mische che blago e choveka koito igrae nai-postoqnno i se otlichava nad ostanalite, a poslednite 2 macha na ivanovic mi vdahvat optimizam, che toi moje otnovo da bade No 1 ne samo v slavia, no i nai-dobriat chujnedec v bg
|
Нед Дек 11, 2005 9:08 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
анкетата е една много добра и наистина уникална за българия идея, единственото което ми се ще е футболистите да знаят за нея и да я следят редовно и те, защото става дума за тях все пак:)
не е лошо примерно победителят във всеки кръг да се кани на някакъв чат с феновете или поне да му се взима някакво блиц интервю във връзка с мача и т.н.
|
Пон Дек 12, 2005 12:12 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Лауреатът на първата награда, Благой Георгиев, със сигурност знае, защото беше награден от Васко преди първия мач за сезона. Можете да видите старите теми и снимката в архива на сайта. Тогава Благо беше много доволен и дълго време разправяше по вестниците, че тази награда му е най- ценното постижение до момента и ще се бори да я вземе втори път...
Аз съм срещал по 1-2 реда за анкетата във вестниците. Скоро имаше информация, че гонят Сперанца, който пък води в класацията със сто и няколко точки.
Така че, който се интересува от Славия, знае за анкетата. Дали я следи... Това вече никой не може да каже...
Иначе идеите на neveragain са много добри, даже ако бяхме например Арсенал, лично Венгер щеше да докарва играчите на мача в чата, но тука е България и не съм сигурен, че би се получило...
|
Пон Дек 12, 2005 2:20 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Признанието, което Благо получи от феновете и признанието, което направи, че това е най-ценната му награда, за пореден път доказват, че Благой Георгиев не е просто фигурант в отбора, той е ИГРАЧ, който вече е легенда. Аз не помня от доста време друг футболист да е имал толкова славистко сърце.
Убеден съм, че в края на сезона той отново ще триумфира в анкетата за любимец на публиката!
|
Пон Дек 12, 2005 4:14 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Good - Анкетата добре изглежда.
|
Пон Дек 12, 2005 9:43 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Ако остане, Блаже ще спечели сигурно.
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Сря Дек 14, 2005 4:54 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Аз също много харесвам анкетата и мисля, че е едно много добро начинание, което трябва да продължи.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Чет Дек 22, 2005 1:20 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
В традиционната анкета за спортист на годината на ОСК Славия, място са намерили трима футболисти- Благо Георгиев (пети), Чаво (осми) и Митко Рангелов ( десети). Значи, ако съберем гласовете от първото издание на анкетата с тези от есенния дял на второто издание, Благо ще е първи, следван от Чаво. Не съм сигурен дали Митко ще е трети, но там някъде е...
Значи имаме добро чувство за преценка на представянето на играчите, точно като треньорите и състезателите на 22-та клуба в ОСК 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Яну 01, 2006 12:22 pm |
|
 |
|