Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Айде пак се почна...
София. През зимната пауза хърватският нападател на ЦСКА Матия Матко може да премине в Славия, разкри високопоставен служител в Борисовата градина. Както е известно, футболистът не влиза в сметките на старши-треньора Миодраг Йешич. Той може да послужи като част от трансфера на Благой Георгиев на „Армията". Вариант за Матко са и отбори в Китай и Гърция, съобщава вестник "Меридиан Мач"
Сря Дек 07, 2005 10:27 am |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
ако продажбата на благо в цска е неизбежна по-добре да се вземат само кеш, няма пак ние да им замазваме трансферните издънки на прасетата...тоя патко и за тренировъчно конусче не става:(
|
Сря Дек 07, 2005 10:38 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Благо няма да го продадът в български клуб,а дано НЕ вземем този Матия Матко.Супер смотан е гледал съм го на 2 мача.Супер неориентиран,спира топката като дърво - що годе двоиник на тролея.
Писна ми от смотаняци!
|
Сря Дек 07, 2005 12:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Вчера четох материал, в който самият Благо казва, че се готви негов трансфер в реномиран чужд отбор. Щяло да има яснота до 20 дни, а ако остане ще настоява тази година Славия да играе за Интертото, защото новата схема на турнира давала отлични шансове за продължаване в турнира за Купата на УЕФА. Георгиев оценява шансовете на Славия за спечелване дори на евроквота като реални, въпреки неблагоприятното развитие на шампионата за нас.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Дек 07, 2005 2:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
А в новия "168 часа" пише, че трансферът му в ЦСКА бил финализиран. Не знам какво става вече...
|
Пет Дек 09, 2005 10:09 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
да го продават  стига се мъчило момчето в СЛАВИЯ
Напиши името на отбора още един път по този начин и това ще ти е последното мнение! BlackWind!
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Дек 13, 2005 8:56 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Бих се радвал,ако Благо бъде закупен от чуждестранен отбор,а не от БГ. А доколкото за тоя Матко, НЕ! Не го искам тоя в Славия! Както каза Jay Jay и на мен ми е писнало от смотаняци, ай сиктир
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Вто Дек 20, 2005 12:00 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Ей, чорбар, тоя Шматко великият Смешнич го взе... Големият треньор! Но на хората не им трябват свински отпадъци...
|
Сря Дек 21, 2005 6:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Ето, че ЦСКА отпадна от евротурнирите, нагълта се с играчи от разпадналите се Локо Пд и спряха да ги спрягат (Благо и Карата) за Армията.
Преди време се говореше, че Благо отива в Литекс, но и оттам обявиха селекцията и неговото име не фигурира. На 99.99% съм сигурен, че няма да продадем нито един играч на "Левски" през зимата. Обаче в клуба така и никой не си върши работата и по линията на най- малкото съпротивление "медиите" пълнят страниците си с трансферни "новини" само и основно от нашия лагер. Така ще е, докато не се научат някои хора, че липсата на медийна политика в клуба носи само негативи.
А сега Благо "отива" в Алавес...
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0002101
|
Чет Дек 22, 2005 1:18 am |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Момчета, не разбрахте ли, че без пари трансфери НЕ СЕ ПРАВЯТ! Не разбрахте ли, че нашето така наречено ръководство НЕ ИСКА да дава пари за играчи и НЕ ИСКА отборът да се класира за турнирите. НИКОЙ не може да ме убеди, че възможностите на СЛАВИЯ стигат само за пето място, в последните няколко години...
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Чет Дек 22, 2005 1:10 pm |
|
 |
|