Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 По дяволите Достанич
Славия пак кани Ратко Достанич
Ръководството на Славия е отправило покана към бившия наставник на тима Ратко Достанич да се завърне на "Овча купел", пише в. "Топспорт". Преди няколко дни президентът на "белите" Венци Стефанов се е свързал със сръбския специалист, който работеше и на Герена, и му е предложил пак да оглави "белите".
Знае се, че Достанич за последно водеше сръбския гранд Цървена звезда, но непосредствено преди началото на шампионата бе заменен на поста от италианеца Валтер Дзенга. Оттогава Ратко е свободен, като отказа няколко предложения от сръбски клубове. Специалистът е на път да отклони и предложението на "белите", тъй като в момента преговаря с ръководството на австрийския Аустрия (Виена). Достанич е един от вариантите да замени сегашния наставник на "виолетовите" Франки Шинкелс. Едва след като приключат преговорите с Аустрия, Ратко ще даде окончателния си отговор на Славия. Той обаче е уведомил Венци Стефанов за офертата от западния тим, тъй като държи да е максимално коректен с бившия си работодател.
|
Пет Яну 27, 2006 12:07 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
С паричките от Благо май на Венци му стана по-широко около врата и се сети да търси по-печен треньор. Но защо точно Достанич - за да изпълнява послушно поръчки ли, що ли...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Яну 27, 2006 10:07 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Мамка му писна ми от сръбски треньори. Всичките досега се провалиха
|
Пет Яну 27, 2006 10:55 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Недей да забравяш Йешич!
|
Пет Яну 27, 2006 11:24 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Mainata mu i na nego
|
Пет Яну 27, 2006 11:48 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ОООО дано да отиде в Аустрия. Тоя е толкова некадърен, че като хвана Звезда я направи само на звезден прашец! Явно е заради поръчките, няма какво друго. И това е при условие, че е истина.
Съб Яну 28, 2006 12:18 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
lureno19 написа: Mainata mu i na nego
Няма нужда от коментар тази твоя реплика.
Случайно или не, Йешич смачка прехваления ""Левски"" на Муслин с 2:1 на "Герена". Нещо, което не се бе случвало от повече от 7 години. Мога да ти изброявам още много примери, но на мен това ми стига.
Пък е и късно и ми се спи...
|
Съб Яну 28, 2006 12:24 am |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
FeverNew написа: lureno19 написа: Mainata mu i na nego Няма нужда от коментар тази твоя реплика. Случайно или не, Йешич смачка прехваления ""Левски"" на Муслин с 2:1 на "Герена". Нещо, което не се бе случвало от повече от 7 години. Мога да ти изброявам още много примери, но на мен това ми стига. Пък е и късно и ми се спи...
не само ги смачка, а направо ги прати да си лягат и всички говеда начело с НАСКО подадоха оставка.дай боже по-често да ни спохожда такава радост.
|
Нед Яну 29, 2006 5:09 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
|
Вие май сте цесекари, а не слависти? Щото като ви чета постовете оставам с такова впечатление
|
Пон Яну 30, 2006 7:33 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
И защо смяташ , че сме чорбета ? Защото Йешич искаше да направи нещо със Славия ли ? Да , но някой хора не му позволиха ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Яну 30, 2006 10:36 pm |
|
 |
|