Автор |
Съобщение |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
 ОПИТЕН ТРЕНЬОР
Гледам по телевизията първото полувреме на мача в Пловдив Локомотив - Славия. Играта на нашите е пълен срам. А НЕ може да се каже, че като футболисти играчите са ни толкова слаби или пък, че са толкова по - лоши играчи от тези в Локомвотив. И последните няколко години имаме нелоши футболисти. Но ТРАГЕДИЯТА, че начело на отбора са млади и НЕопитни треньори. Тези треньори имат нужда някой тях да ги учи, НЕ е възможно да се очаква от такива треньори да помогнат в развитието на повечето млади играчи в Славия. Един ОПИТЕН ТРЕНЬОР с този материал в Славия би направил чудеса.
1. Локомотив е напуснат след края на първия полусезон от близо половината си отбор. Нито пък сега са така добре финансово, както преди.
2. НЕ знам, какво се опитват да правят собствениците на Славия с тези треньори без опит. Пари ли се спестяват, или се опитват за развиват и млади треньори, както стана с играчи като Благо, Чавдар и други. Но без можещи треньори се вреди и на футболистите.
3. Елементарен гол след центриране още почти от съблекалнята? Защитата е надигравана елемнтарно, въпреки наличие на играчи, викани и в националния отбор на България. Примерно Янко, вече не знам на кой пост е играч? Къде играе - нападение, средата , защита и на каква позиция? Какъв ляв бек е след като левия крак му е по-слабия и от ляво една топка до тъча не може да отиграе?
4. Накрая евала на хората от агитката, които са отишли да подкрепят отбора в Пловдив. И спирам щото вече ни направиха 3:0, а има още половин час и НЕ ми се мисли какво още може да се случи до края.
|
Съб Апр 29, 2006 4:20 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Вярно е трябва ни опитен треньор! Трябва ни някой кретен от типа на Вили Вуцов, мисля аз, за а ги нахъсва играчиге! Но за опитен треньор пък трябват и пари,а пари......
Съб Апр 29, 2006 4:53 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Кано Коцев прави фуриор в Дупница с отбора на "Марек".
А ние може би в момента сме едни от най- слабите отбори в А група.
Нямаме едно чисто голово положение срещу Локомотив в Пловдив. Трагични при гостуванията сме. В Сандански, Вихрен играят повече от половината мач с човек по-малко срещу нас и пак са били по-добри от Славия. Добре, че накрая повеждаме с дузпа 5 минути преди края в последните минути и след това Тодор Колев бележи и втори гол. А Вихрен този полусезон нямат нищо общо в сравнение с есента. Фуртрадо вече не е при тях. Гледах в Сандански Вихрен - Литекс 1:5. Можеха и с 10 гола Литекс да ги бият. Накрая съдията даде някава дузпа за Вихрен, и като не я вкараха я преби - за да отбележат все пак едни гол домакините.
Ако НЕ се сложи сериозен треньор на Славия, догодина може и да сме в групата на отборите, борещи се за оставане в групата. 
|
Съб Апр 29, 2006 5:20 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Неее глупости! Стига ве, не може да паднеме чак до там! Вижте според мен с тозе отбор можеме да паднеме най-много до 8-9 място! Така че....
Иначе за Вихрен съм съгласен!
Съб Апр 29, 2006 5:27 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
След шампионската титла от 1996 г. и времето на Кано Коцев, то не бяха добри по душа, но млади и без особен опит и качества треньори.
Миро Миронов, Киро Качаманов, Джамбазки, Достанич, Хубчев, сега Альоша.
Към тази група според мен е и Йешич, НЕ знам преди Славия какви успехи има като треньор и какъв опит. Йешич в ЦСКА има пълен провал това първенство, втория полусезон на миналото първенство като му уреди Божков 2-3 мача, всеки може да стане шампион.
Само може би Оларевич е изключение от горната група - водили Славия след шампионската титла.
|
Съб Апр 29, 2006 6:08 pm |
|
 |
saxoneca
Напреднал
|
нз как дунав и нафтекс могат да си позволят ферарио и гочо, а ние разчитаме на такива? защо е така?
|
Съб Апр 29, 2006 6:44 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Искам Кано да се върне
Съб Апр 29, 2006 8:30 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
aide stiga sega-Kano . mina mu vremeto v slavia,osven tova venci nikoga nqma da go vurne..taka 4e ne vijdam smisal da se spekulira s tva ima otnovo
4ovekut napravi mn ne6ta pri nas edno GOLQMO BLAGODARQ!
no trqbva da gledame napred
|
Съб Апр 29, 2006 9:23 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
напред с такива посредствени треньори без опит не виждам как ще вървим....досега андонов не е спечелил и един по-завързан мач с тактика и някакви свежи треньорски решения, всичките му спечелени мачове са някак по инерция и срещу средняшки отборчета
|
Нед Апр 30, 2006 5:39 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
neveragain написа: напред с такива посредствени треньори без опит не виждам как ще вървим....досега андонов не е спечелил и един по-завързан мач с тактика и някакви свежи треньорски решения, всичките му спечелени мачове са някак по инерция и срещу средняшки отборчета
Съгласен съм че не кой знае къв треньор но...се пак трябва да се печелят тия мачове! За разлика от Хубчев поне печели мачовете независимо как!
Нед Апр 30, 2006 11:02 pm |
|
 |
|