Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 БРАВО,ВЕЛЕ!
Ръководството на Славия започва преговори с футболистите, чиито договори изтичат през юни. Първите двама, на които са предложени контракти, са опитните Велимир Иванович и Георги Мечечиев. Иванович през лятото беше желан от ЦСКА, но до трансфер не се стигна, тъй като от "Борисовата градина" не се съгласиха с трансферната цена.
Интерес през зимната пауза към Мечечиев имаше от Берое, но президентът Венцислав Стефанов отказа с мотива, че футболистът заслужава да играе в по-голям отбор, ако напусне Славия.
Двамата обаче все още не са решили дали да приемат предложените им контракти. Те щели да поискат Славия да има по-високи цели от тазгодишните през идното първенство, за да се съгласят да останат на "Овча купел".
Мартин Стефанов най-вероятно пък ще получи шанс от треньора Альоша Андонов да излезе като титуляр в неделното домакинство от 19-ия кръг срещу Родопа. Така Андонов ще се опита да повиши резултатността на отбора. Славия е отбелязала едва 14 гола от началото на първенството, като по този показател по-слаби са само последните три отбора в класирането "Ботев", "Марек" и Нафтекс.
От състава обаче няма да бъде изваден Янко Вълканов, който напоследък се изявява като втори нападател, а Радослав Рангелов. Вълканов ще играе на левия фланг на отбраната.
БРАВО НА ВЕЛЕ,АКО ТОВА СА ИМ ДУМИТЕ....ЗА ПО ВИСОКИТЕ ЦЕЛИ !!!!
|
Чет Мар 23, 2006 4:18 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ДА НО ТОВА ЗА МАРТИН СТЕФАНОВ Е ДОНЯКАДЕ ЛОШО ЗАЩОТО В ПОНЕДЕЛНИК ЮНОШИТЕ СТАРША ВЪЗРАСТ ИМАТ ВАЖЕН МАЧ СРЕЩУ *СКА И АКО МАРТО ГО НЕМА ПАК ТРЯБЖА АЗ ДА СЕ НАГЪРБЖАМ
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Мар 23, 2006 7:56 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аве според мене трябва да се продължат тези договори щото без Веле не знам кво ще става! Мечето играе много стабилно напоследък! Желая му успех и да е здрав най-вече, а Берое да си ходат у село!
Чет Мар 23, 2006 8:32 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|