Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 9:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Рангелов в Страсбург за 4 г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Рангелов в Страсбург за 4 г.
Вече е окончателно:

Рангелов в Страсбург за 4 г.

Нападателят дебютира срещу Байерн, тъгува за белите

Славия продаде поредния си ас в чужбина. Вчера нападателят Димитър Рангелов подписа договор за 4 г. със Страсбург. Тимът, който отстрани тази пролет Литекс в турнира на УЕФА, изпадна във втора дивизия. Целта на треньора Жан-Пиер Папен е още следващия сезон да върне Страсбург в елита. Рангелов бе в европейската столица заедно с президента на Славия Венцеслав Стефанов и мениджъра Емил Данчев. Юношата на белите мина успешно медицинските тестове, а двата тима бързо стигнаха до договорка.
- С този трансфер за пореден път показахме, че Славия продава футболистите си в бели държави - каза Стефанов. - Не е нужно да си минал през "Левски" и ЦСКА, за да играеш в Европа.
Рангелов имаше оферта и от дубайския Ал Ахли. Белите обаче отхвърлиха милионите на арабите.
- Не съжалявам, че направих това, защото Митко е млад футболист, който заслужава да играе в европейски отбор - допълни президентът на Славия.
Рангелов заминава за новия си отбор в средата на месеца, а на 19 юни Страсбург започва подготовка за новия сезон. В средата на юли тимът ще играе контрола с Байерн (Мюнхен). Това ще бъде официалният дебют на нападателя за Страсбург. В договора му е включена и контрола със Славия. Мачът ще се играе на 21 юли във Франция.
- Доволен съм от договора и още съм развълнуван - каза Рангелов. - Напускам Славия с тъга, защото този отбор ми даде много. В този отбор съм от дете и оставям много приятели. Ще ми е трудно да се разделя, но знам, че настъпва такъв момент. Трансферът е голяма крачка за мен и дано в бъдеще имам и по-големи успехи.

УСПЕХ МИТЕ,ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ!!!

Сря Юни 07, 2006 1:05 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
УСПЕХ!!! :D

Сря Юни 07, 2006 1:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пожелавам му да стане голмайстор на Страсбург 8)
Успех Мите ние сме с тебе :!: :!: :!:

A ето и линк към един форум на Страсбург с тема за Митко, който щпреха френски да напише две,три хубави думи за него :wink:

http://www.racingstub.com/page.php?page=forumThread&id=4998

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Сря Юни 07, 2006 1:41 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Успех на Митето !!! 8)

Изображение

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Юни 07, 2006 3:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Митак, успех ние винаги ще сме с теб и ще те позкрепяме! Дано т да вкараш Страсбург отново в Лига 1 и последващия сезон да правите фурор!!! :D

Сря Юни 07, 2006 3:14 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Интервю с Митко: http://topsport.ibox.bg/interview/id_1443874858

Димитър Рангелов: Папен ми каза, че всяко начало е трудно

Димитър Рангелов даде пред "Топспорт" първото си интервю като футболист на Страсбург.

- Митко, как се чувстваш вече като играч на френския Страсбург?
- Още не мога да повярвам, че съм футболист на чуждестранен отбор. Много съм щастлив. Сега е моментът да поднеса благодарностите към ръководството на Славия и баща ми. Президентът Венци Стефанов ми помагаше през всичките години, които прекарах в "Овча купел". Баща ми пък е човекът, който ме изгради като личност. Двамата винаги са ми подавали ръка в трудни моменти. Благодаря и на мениджърите Емил Данчев и Петър Миладинов.

- Разкрий подробности около договора ти със Страсбург?
- Купиха ме за 4 години. Нищо повече не искам да кажа.

- Крачка назад ли е преминаването ти във втородивизионен отбор?
- Не! И дума не може да става, че е крачка назад! Все пак говорим за Франция, където футболът е напред със светлинни години в сравнение с българския. Пък и още догодина Страсбург ще играе в елита.

- Това ли са целите на клуба?
- Да. Днес разговарях с президента Филип Жьонести и с треньора Жан-Пиер Папен, които ми споделиха, че Страсбург трябва да се завърне в Първа лига възможно най-бързо, тъй като мястото на отбора е в елита на Франция.

- Мислиш ли, че можеш да се наложиш в титулярната единайсеторка на "елзасците"?
- Амбициран съм до краен предел. Няма да се предам. Ще се боря, нищо, че в отбора има доста класни играчи. Щом са дали тези пари за мен, трябва да се доказвам на терена и да оправдавам вложените средства.

- Видя ли се с някой от новите ти съотборници?
- Не, те са във ваканция. На 19 юни се събираме за първа тренировка и след това заминаваме на лагер в Алпите. Иначе разгледах базата. Всичко е невероятно. Стадион "Мейно" е прекрасно съоръжение.

- От няколко дни треньор на отбора е Жан-Пиер Папен?
- Да. Както вече ти казах, разговаряхме няколко минути. Първото ми впечатление е, че е много добър човек. Помня го и като футболист. Знам, че е печелил "Златна топка". Папен ми сподели, че всяко начало е трудно, но на него винаги мога да разчитам, което доста ме разчувства.

- След Благо и Чавдар ти си поредният играч на Славия, който заиграва в силно европейско първенство.
- Славия има най-добрата школа в България. Надявам се още юноши на най-стария столичен клуб да последват мен, Благо и Чавдар и да се доказват по европейските терени.

Пламен Славов, "Топспорт"

Сря Юни 07, 2006 3:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Успех! :(

Сря Юни 07, 2006 7:07 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Айде Мите успех и да ти върви като по вода :wink:
Димитър Рангелов написа:
Амбициран съм до краен предел. Няма да се предам. Ще се боря, нищо, че в отбора има доста класни играчи. Щом са дали тези пари за мен, трябва да се доказвам на терена и да оправдавам вложените средства.

Само така

Сря Юни 07, 2006 9:26 pm
Профил ICQ YIM WWW
Познат

Мнение 
Uspeh Mitak!!!Neka tozi transfer bade malkata ti kra4ka kam veliki uspehi!!!
Badi zdrav i dano da stane6 golmaistor na France! :)

Сря Юни 07, 2006 11:05 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Добър трансфер според мен.Страсбург са отбор, който ще иска веднага да се върне в елита.Дано Митко поногне за това.По-добре в отбор с амбиции от 2-ра лига на франция, отколкото в средняк от Турция.

Сря Юни 07, 2006 11:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща