Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 9:28 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 142 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Следваща
 strategiq za razvitie na slavia 

syglasni li ste?
da 90%  90%  [ 28 ]
ne 10%  10%  [ 3 ]
Общо гласове : 31

strategiq za razvitie na slavia 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение strategiq za razvitie na slavia
kakvo trqbva da stane,za da stanat pove4e fenovete na slavia?v momenta,spored prou4vaniqta v nai-nape4enite ma4ove-slavia moje da raz4ita na 10 000 svoi privyrjenici na stadiona.ob6to vzeto,ako ima stoka,koqto ne moje da byde deficitna-tova sa biletite za ma4ovete na slavia.dori na vry4vaneto na kupata i titlata sled ma4a s buferite prez 1996 godina,ima6e 6ooo du6i.zaedno s texnite fenove.sofiq e milionen grad i 500 du6i publika,za otbor kato slavia e pozorna pose6taemost.
da ostavim na strana sedalkite,tribunite,lipsata na kozirka i skapanoto tablo...koito milee za otbora,6te xodi na ma4ove vypreki tezi ne6ta.kakto i nikoi nqma da otide zaradi komforta na stadiona.
ima tri napravleniq,po koito mislq,4e moje da se raboti ,za da se napylni stadiona.te sa:
1.titli,kupi,predstavqne v evroturnirite.ako v 5-6 poredni 6ampionata se borim za titlata,i q spe4elim pone 2-3 pyti,kato mejduvremenno zaproletim v evroturnirite 1-2 pyti,neminuemo mnogo deca 6te bydat spe4eleni za bqlata kauza.te se vpe4atlqvat ot pobeditelite,v po-golqma stepen otkolkoto ot roditelite.a i latentnite fenove,koito sega se qdosvat pred radioto i televizora-6te se vyrnat.
2.privli4ane na zvezdi v otbora.otdavna ne sme "grabnali pod nosa" na c*** i l****,nqkoi futbolist.poslednata superzvezda v otbora be6e nasko sirakov.koga 6te doide sledva6tiq podoben?
3.PR,rabota s mediite.v momenta prisystvieto na slavia v presata i sportnite emisii e simvoli4no-predimno sled ma4ove...ina4e nai-mnogo se sprqga blago georgiev,no predimno s izvynfutbolni raboti.a,i za asen nikolov pisaxa,4e bil do u6ite v dylgove...
ako se izpylnqt tezi 3 usloviq,publikata neminuemo 6te se uveli4i.lo6oto e,4e na rykovodstvoto ne mu puka kolko du6i 6te ima na stadiona.ina4e nqma6e da remontirat samo 4ast ot nego.te sa se primirili s lipsata na xora po tribunite,i ne mislqt da pravqt ne6to po vyprosa.tova,4e stadiona ne e na6,a na ob6tinata ne e izvinenie,za6toto ni e daden na koncesiq za 30 godini.srok,dostaty4en da se izbiqt vsi4ki investicii.a i ne mi se vqrva nqkoga da ni izgonqt ot tam.prosto nqkoi ot upravata trqbva da se seti,4e bez strategiq za razvitie na kluba,ni6to nqma da stane.nie kato fenove ne mojem da se nagyrbim s tezi 3 zada4i.ot nas mnogo malko zavisi.za zhalost....

Нед Яну 11, 2004 12:00 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chestno kazano ot 1 godina i az sam ot fenovete koito se iadosvat po tv...Vapreki che biah tazi godina na 3-4 macha ..Triabva da vi kaja che za sajelenie tapchem na edno miasto i tova e vidino spored men nai-vajen e PR..Predpolagam che na rakovodstvoto ne im e chak vse taia i v znak na dobra volia moje da napraviat biletite po 1 lv...Za celta NKS moje da opita da govori s tiah..Predpolagam che ako se namaliat biletite pone malko she se vdigne poshestaemosta a tova che v momenta e sramna e absolutno verno.I mene mnogo me e iad kato slusham novinite i chuvam"pred edva 100 zriteli"..SAMO SLAVIA !!

Нед Яну 11, 2004 3:05 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
da verno e ne moje biletite primerno na ma4 slavia rilski sportist bileta da 3 leva vtoro e 4e na6te fenove kato igraeme sus mnogo slab protivnik ne idvat primerno sus belasiza sa nemoje otbor sus 90 godini istoriq da ima 500 4oveka publika ?! v angliq otbor ot vis6ata liga igrae za kupata sus treto-divizionen otbor i stadiona e pulen ne moje taka ebati a puk i te pravqt ma4ovete ve4e samo v petuk te iza tova ne mogat da idvat pove4e hora primerno v petuk ot 14:00

The Rise of the poisoned Youth

Нед Яну 11, 2004 12:02 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Drugoto e:
TRQBVA DA SE NAMALQT BILETITE...PONE PO 1 LEV!!!
Az vlizam s bileti ot po lev4e ,no nqkoi hora neznaqt otkade da si vzimat takiva bileti i zatova rakovodstvoto trqbva da re6i problema s biletite!!! 8)

Нед Яну 11, 2004 7:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Прав си братче, ама тия дълги постинги с латиница отнемат доста време за четене. Нямаш ли кирилица на компито, или те мързи? Все пак сме България ей, не Сръбско! :roll:

Пон Яну 12, 2004 7:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение БЕЛИ ШАМПИОНИ !
Каквото и да се прави - БЕЗ ДА СТАНЕМ ШАМПИОНИ И НОСИТЕЛИ НА КУПАТА НЯКОЛКО ПОРЕДНИ ГОДИНИ /поне 2-3/ С ХУБАВА ИГРА, ПРАВЕНА ОТ ВСЕОТДАЙНИ И ТАЛАНТЛИВИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ - публика няма да има. ЩОТО СРЕД СЛАВИСТИТЕ БАЛАМИ НЯМА И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА КИСНАТ НА СТАДИОНА ЗА ТОЯ ДЕТО .... :o

Пон Яну 12, 2004 4:48 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Петър Дяков написа:
Прав си братче, ама тия дълги постинги с латиница отнемат доста време за четене. Нямаш ли кирилица на компито, или те мързи? Все пак сме България ей, не Сръбско! :roll:

E mi az ne pi6a ot nas 6toto nqmam net a ot kompiutaren i zatova... 8)

Пон Яну 12, 2004 5:25 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
slavia si q napravixa srybska zona,brat4e.ela i ti pri belite me4ki v tundrata, i se opitai da nameri6 "kompi"/tova mi zvu4i dosta mainenski-kato tumbito,ampito-ne e po sofiiski/s kirilica.tebe kato te myrzi da 4ete6-tva ve4e si e drug vypros.6toto spazvam striktno foneti4nata transliteraciq/s izkliu4enie na 4 i 6/.inteligenten i obrazovan 4ovek kato teb/kakyvto mi se 4ini6/,ne bi trqbvalo da namalqva skorostta pri 4etene na metodievica.komai samo ti i o6te 3-4 du6i izpolzUvate kirilica.slojete filtyr za ostanalite,i si pi6ete samo vie tuk.na visoko EntIlektualno nivo.kato istEnski Entelegenti.osven tova i v gryckite forumi go ima tozi "problem"-ni6to,4e ne sa syrbi.a i sa dosta po-golemi 6ovinisti ot nas.
ednakvite temi vyv foruma gubqt o6te pove4e vreme,a i razpilqvat usiliq,no kato pi6at samo v rabotno vreme /ot slujebnoto "kompi"/ne im puka.
v kraina smetka,gledai sydyrzhanieto,a ne formata i si svirkai!
PS.abe da ne byrka6 syrbite s xyrvatite?6toto te si vyrnaxa kirilicata o6te predi 6 godini.tova oba4e ne pre4i polovinata im vestnici da izlizat na latinica.i nikoi ne se try6ka.

Пон Яну 12, 2004 8:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение За латиницата
Виж сега, братче, и аз понякога пиша с латиница, но то не си е работа. Нема да се обиждаме на ентелигенти сеа /туй си е проблем на говедата/- все пише както може, но просто си е трудно за възприемане. В училище не са те учили да пишеш на латиница, както сърбите например. В Гърция са повече свикнали с латиницата, защото буквите им са по-малко и им е по-лесно да напишат Бобо/Виери, да кажем/ с четири букви, отколкото с шест :МПОМПО. Ако обаче решат да пропишат на кирилица, ще стане голям смях, макар че нашите букви да по-близо до тяхните от латиницата. Аз викам "компи", защото дъщеря ми го използва, и този термин ме кефи. Сега аз ще ти напиша нещо на кирилица, да видим колко е гот:

Дъ Славийъ тийм уил бии чемпиън бикооз ит уил бийт ол дъ адър скуодз фром дъ бългериън кепитъл, енд дъ фъни блубойз уил бий крешт ан гейарина стейдиъм. :roll:

Вто Яну 13, 2004 3:28 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
vij sega,brato4ka...az nqmam absoliutno ni6to protiv tebe.daje si za6titaval moqta poziciq ne edin pyt v toq forum.oba4e tova delenie-koi pi6e na kirilica i koi ne,koi pi6e umno i koi v edin red-mi dotegna.az imam IQ160,obrazovan sym dostaty4no-i vyob6te ne mi puka-ne se kompleksiram,ama izob6to...no toq forum e za vsi4ki slavisti-a zabelqzvam,4e nqkoi se vyzpriemat kato po-umni ot drugite...tova e gadno-stava vypros za FK slavia,ne za operata...
trqbva da se uvajava tova,4e VSEKI v toq forum -spored vyzmojnostite si-otdelq pari i vreme za SLAVIA.6to trqbva da se pliuem vzaimno,da se obijdame direktno-toq go myrzi,onq e zle,treti e oligofren????
tuk iskam da kaja,4e NQMA NI6TO LO6O DA SBLYSKVAME GLEDNI TO4KI,NO BEZ LI4NI NAPADKI.
PS.v gryckiq ima 6 na4ina za izpisvane na I,3 za B...imat 2 pyti pove4e bukvi ot nas...

Вто Яну 13, 2004 7:06 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 142 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Следваща