Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Благо подписа със Звезда
Бившият играч на Славия (София) и Алавес (Испания) Благой Георгиев подписа договор с сръбския гранд Цървена звезда. Контрактът на българския национал е за срок от три години, с опция за неговото продължаване. "Наблюдаваме Георгиев от дълго време. Апетити към него имаше от доста известни европейски отбори. Успяхме да го превлечем, благодарение на нашия президент Стойкович и на добрите ни отношения с ръководството на Славия", заяви след подписването спортния мениджър на Цървена звезда Стоянович. "Георгиев е универсален играч който е необходим на нашия отбор. Очакваме бързо да адаптира към новата обстановка и да допринесе за постигането на високите цели, които си е поставил нашият клуб през новия сезон", допълни Стоянович.
"Знам, че идвам в отбор, който е бил шампион на Европа и който иска да играе в Шампионската лига. Ще се постарая да оправдая доверието на хората, които ме доведоха. Имам достатъчно време да свикна с обстановката, а колкото до езика, мисля че няма да имам никакъв проблем. Не познавам стила на игра на Цървена звезда, но се надявам да се приспособя по най-бързия начин", заяви от своя страна Благой Георгиев.
http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=486&News=486
Успех Благо 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Юни 14, 2006 5:13 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Жалко ! Предпочитах повече да играе в Партизан ( само йедан клуб , само йедан град , само ПАРТИЗАН само Београд  )
УСПЕХ , БЛАГО !!!
Сря Юни 14, 2006 5:57 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aми успех!
Сря Юни 14, 2006 7:46 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Georgiev accepts 'Red Star' challenge
Serbian champions FK Crvena Zvezda have signed Bulgarian international Blagoy Georgiev on a three-year contract.
'Big challenge'
The 24-year-old midfielder joins from PFC Slavia Sofia, having spent the second part of the 2005/06 season on loan with Spanish side Deportivo Alavés. "Coming to Red Star is a big challenge for me," Georgiev said. "But I am sure I will have no problems adapting, given the similarities between Bulgaria and Serbia."
Тва е от сайта на Уефа!!! Топ новина е!!!

Сря Юни 14, 2006 9:42 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Успех Блаже, желая ти много успехи и догодина да радваш всички с представянето си В ШЛ!!! Дано Цървена Звезда да направи фурор догодина!!! 
Сря Юни 14, 2006 9:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Успех! Може би Ратко е повлиял за трансфера, все пак покрай него контактуваме със Звезда.
|
Чет Юни 15, 2006 12:26 am |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Radvam se za Blago, mislia 4e tova e nai-udachnia variant za nego v tozi moment. Nai-vajnoto e 4e ste nauchi mnogo ot goliam trenior, niama da ima ve4e ukrainski izpulnenia;).
Uspeh Blago!!!
|
Чет Юни 15, 2006 7:53 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Аз пък не се радвам. Смешен отбор, смешно първенство-все едно е преминал при някои от родните животни.
_________________ 100
|
Чет Юни 15, 2006 8:32 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Поне за колко някой знае ли?
_________________ 100
|
Чет Юни 15, 2006 9:05 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Айде успех пък след един сезон нов трансфер в европа 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Юни 15, 2006 9:20 am |
|
 |
|