"Героят на нашето време" - Венцислав Стефанов!
Автор |
Съобщение |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Бившият бензинджия и банкер успя почти да стори това, което за 93 години никой не е успял - да затрие една от емблемите на българсия спорт "добрата стара Славия". От шест години т.нар. "финансов благодетел" не е дал и 100 000 евро общо за селекция! Бие се по гърдите, че сложил седалки в "А" сектор! Ами останалите софийски отбори /дори буферите/ имат такива във всички сектори! Купи някакъв рейс 3-та ръка от Германия /дано не е с пренабити номера/. В същото време тревата на Овча купел тъпчат звезди като Танко, Бомбата, Ив.Найденов и други виртуози. Добре, че от време навреме докарва и някой чужденец, тогава смехът е още по-голям: фамозният Б.Маринкович, щангиста Бабеу, смешниците от Македония, които са кой от кой по-некадърни. Дори няма да ги споменавам. Преди няколко години дебелият управник обяви, че ще слага ново табло и осветление на стадиона. По вероятно на улицата да мине НЛО, отколкото ст. "Славия" да светне.
|
Сря Юли 26, 2006 4:52 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: фамозният Б.Маринкович, щангиста Бабеу, смешниците от Македония, които са кой от кой по-некадърни.
Забрави Моузес Саки  .Иначе и на мен ми е много интересно къде отидоха парите, които получихме за Благо, Чаво и Митко ?[/code]
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Юли 26, 2006 5:14 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Тези които са в анкетата за тях също не е давано пари 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Юли 26, 2006 6:42 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Chelsea написа: Цитат: .Иначе и на мен ми е много интересно къде отидоха парите, които получихме за Благо, Чаво и Митко ?[/code]
Е как къде отидоха кинтите ? В дебелия му тарбух
А към чуждите звезди нека добавим и ВЕЛИКИЯ спец от Сърбия Жалко Оларевич...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Юли 26, 2006 6:49 pm |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Пет Юли 28, 2006 6:35 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Между другото... Едва ли е в темата, едва ли много хора ще се съгласят с мен... но!
Тук, в рамките на нашия форум, аз съм анти- Венци и пр. Но пред приятели от други отбори, в други форуми и пр. никога не говоря против ПФК и ръководството. Не знам защо е така, но мисля, че не е редно проблемите в едно (да го наречем) семейство, да излизат извън него и да стават публично достояние. Едно е сам да кажеш "Да си********", друго е някой да ти каже "Да ти **********" 
|
Нед Юли 30, 2006 12:05 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Въпросната личност изобщо не е от нашето семейство и винаги, когато мога давам пред всички ясно да се разбере, че ние седим зад Славия по всички възможни начини, но не и зад тези, които правят Славия за смях. За мен е кощунство да бъда опреличен аз или мойте приятели слависти със собствениците на пфк, ад и не знам си още какви измислени букви.
_________________ 1913
|
Нед Юли 30, 2006 12:39 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Наистина се радвам, че съумяваш да го направиш. Разграничаването. Защото за всички мои трезвомислещи приятели Славия е съвкупност от привърженици, футболисти и ръководство.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юли 30, 2006 1:21 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Абе няма какво да се обяснява, нито ще помогнат с нещо на отбора нито ги интересува. Познатите ми виждат, че си продаваме добрите футболисти в чужбина и се чудят с какви играчи ще играем през есента. Знаят само Фугата и Армандо от сегашните и чорбарите Керчев, говедата Колев.
Нед Юли 30, 2006 1:24 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
А аз понеже съм още млад и зелен фен и не ми разбира много главата от тия неща да си призная. Та исках да попитам, нещо което много ме вълнува, но както вече казах не съм наясно: "Какви са вариантите В. Стефанов да се разкара от поста "президент на ПФК Славия"
Това сигурно е въпрос със повишена трудност и не толкова усъществим, но има ли шанс отбора, който толкова години наред мажеше да стане отново същият и да получи по-добър стадион (осветление, седалки, тревна настилка ...)
Разбирам, че не е просто това, което говоря, но някой може ли да се опита да ми пообясни ...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Юли 30, 2006 8:33 pm |
|
 |
|