Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 11:24 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 СРАМММММММММММММ! 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение СРАМММММММММММММ!
Otdavna ne bqh pisal v foruma no dne6nata sramna i jalka zaguba ot cska me provokira da pi6a, pisna mi vsqka godina da gledam zagubi ponqkoga i razgromni ot "stoli4nite grandove" ( levski i cska ) nima ve4e na6ata bqla i 4ista Slavia e otbor 2-ro ka4estvo s koqto vseki si pravi kakvoto si iska. Ne mislq 4e zaslujavame da sme na predposledno mqsto i otbori ot ranga na spartak verna i rilski sportist da trupat to4ki na na6 grub i pak na nikoi da ne mu puka za tova, sled 1 sedmitsa gostuvame na levski kolko li 6e ni biqt sigurno i te 6e napravqt rekord za nai-golqma pobeda nad na6ata Slavia i nie pak 6e mul4ime i 6e se sramuvame za tova. Az ne mislq 4e trqbva da mul4in i da 44akame ne6tata da se opravqt ot samosebesi taka ne stava vsi4ki drugi sofiiski otbori igraqt v evropeiskite turniri i se predstavqt na dobro nivo i pak samo Slavia ne igrae. Pisna mi vseki put gospodin Stefanov da se opravdava sus sudiite sujelqvam no pri rezultat 6-1 sudiata ne moje da bude vinoven. Mislq 4e treniora nqma 4ak tolko golqma vina za srama koito nie slavistite nosim na gurbovete si mnogo treniori se smeniha za tiq godini na postepenno razpadane na SLAVIA i vsi4ki te bqha obvinqvani za zagubite i slabata igra ne moje edin trenior da si vur6i ka4estveno rabotata kato mu se burkat v rabotata vsi4ki taka nare4eni 6efove i go komandvat kakvo da pravi, to4no poradi tazi pri4ina bqha prinudeni treniori kato Kiril Ka4amanov i Milodrag Ie6i4 za si trugnat i pove4e da ne iskat da 4uqt za Slavia!
FUTBOLISTITE: Ne sme kupili za poslednite 5 godini edin futbolist vsi4ko se vzima na kilogram, kak iskame s futbolisti na kilogram da vlezneme v uefa - tva ne moje da stane nikoga! Ne moje futbolist kato Iliqn Trifonov da igrae v Slavia pri polojenie 4e minaliq 6ampionat kato izravnihme levski toi ne moje6e da povqrva za nego govejdiq otbor e nepobedin i Bqlata lavina ne moje da ma4ka kakto e ma4kala predi ne moje futbolisti s takuv mantalitet da imat mqsto v na6iq lubim otbor!
MIslq 4e sega e vremeto da se obedinim i da ne se otkazvame i da si davame guzovete na mutrite i da ostavime da zatriqt Slavia, bez zna4enie dali sme ot BOYS SOFIA, NKS, i vsi4ki ostanali fenove nie vsi4ki zaedno da se subereme i zaedno da se opitame da promenim po nqkukuv na4in ne6tata!

Съб Сеп 23, 2006 9:03 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Podkrepiam principno mnenieto na koko-sl. Ako niakoi ima ideia za nesto nepraveno dosega, neka ia spodeli i obsudim sledvasti postupki. Naistina s futbolisti slujesti za razmenna moneta e trudno da se presledvat visoki celi.

Съб Сеп 23, 2006 9:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
sybiraneto lesno no dali 6e ima efekt edva li!!
v otbora trqbvat totalni promeni!
sestra mi pita revoluciq li 6e pravim?? to takova trqbva :evil:

Съб Сеп 23, 2006 9:18 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
mittag написа:
sybiraneto lesno no dali 6e ima efekt edva li!!
v otbora trqbvat totalni promeni!
sestra mi pita revoluciq li 6e pravim?? to takova trqbva :evil:

Да ти кажа и събирането ще става все по- трудно.
Иначе каквото е могло е правено вече. Трябва да се намери човек като Пламен Дончев, който да оздрави тима и да го направи апетитна хапка за някой богаташ. Сега едва ли ще се намери такъв. И едва ли ще има желание за разлъка от сегашните собственици. Най- лесно е те да се вразумят, но отдавна съм загубил надежда това да стане някога.

Съб Сеп 23, 2006 9:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
futbolisti na kilogram pri tova ot nai-dolen selski mantalitet :evil:
A mom`etata koito naistina gi boli za toq klub i biha si dali surceto za nego ili sa rezervi koito ne podu6vat teren ili sa nekade po selskite devizii(primer az v radomir)
drugo nemoga da kaja..... :evil:

(/C\)
SAMO SLAVIA

Съб Сеп 23, 2006 9:51 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Nov 4len sum vuv foruma.Da kaja samo 4e Dokato Venci Stefanov e prezident na kluba i dokato (sikajiite ) ne sprat da perat pari i da kradat na poraziq ne6tata 6e otivat se po na zle. :twisted: Traqq organizacia i postoqnstvo ot strana na Nas fenovete za da vidim otnovo v 4eloto na6ata SLAVIA

Taka mislq az :)

Съб Сеп 23, 2006 10:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Приятели , фенове на най-истинския отбор в българия , не може повече така , разбиха отбора ни тотално , тотално , загуби от локо софия с 6-0 , цска 6-1 , "Ботев" не толкова одавна пак 6-0 , литекс 5или6 -0 не съм сигорен пак не беше далече , няма отбор в българия по стойностен от който не сме падали с разлика , станахме за смях на всички , трябва тотална чистка в отбора , от ръководство до последния играч , дано изпаднеме в б група и се почне всичко на ново да се гради това ми е надеждата тия дебеловрати да се махнат , питах баща си били ли сме някога толкова зле колкото през последните 7,8 години , никога беше отговора му , нашия клуб загива , бавно но сигорно и това е целта на дебелия бензинаджия , това не е моята славия , лошото е че съсипаха и другите колективни спортове , преди поне имахме баскетбол жени сега и това нямаме , всичко отива на хаос , дано се намери човек който да ни спаси иначе загиваме !

Съб Сеп 23, 2006 10:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Време е да покажем,че ние още сме тук....масово нахлуване на сектор А на терена :wink:

Съб Сеп 23, 2006 10:56 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
jordas написа:
питах баща си били ли сме някога толкова зле колкото през последните 7,8 години , никога беше отговора му !

били сме и по-зле, ама преди 12-13 години тогава имахме смяна на генерации, пепи александров го бяхме взели от торпедо карлово ако не се лъжа и започна да се сформира нов отбор около него. накрая на сезона играхме бараш с шумен за оставане в а група и след скандално съдийство, разбира се в наша полза, завършихме втория мач 2:2 като гости и останахме в групата. в шумен още ни мразят и имат право хората. да се надяваме, че това никога няма да се повтори

Съб Сеп 23, 2006 11:05 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Az predlagam na vsi4ki kudeto mileem za slavia da hvanem i da se subere mnqkude i da re6im kvo moje da napravime
dali 6e e nqkuv protest na Gerena ili ne6to ot sorta vsi4ko trqbva da se obsudi predi da se napravi! Mislq si 4e trqbva da se otnesem seriozno 6toto ne6tata sa seriozni i trqbva da se napravi ne6to! A ne za porede nput da mul4in i vseki da vika AZ POVE4E NA MA4 NQMA DA HODA tva si mislq 4e ne e re6enie a samo bqgane ot problema kakto vsi4ki drugi publiki karat sobsvenicite na otborite da se zamislqt taka i nie mojem da go napravim!

Съб Сеп 23, 2006 11:08 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща