Автор |
Съобщение |
smotan
Пристрастен
|
 Достанич: Нямаме амбиции....
Достанич: Нямаме амбиции за челото, "Левски" и ЦСКА ще спорят за титлата
Наставникът на Славия Ратко Достанич бе гост в Актуално студио "Дерби" днес. Той коментира ситуацията в клуба напоследък, като засегна и бъдещето на отбора.
"През този сезон нямаме амбиции за челните места. В момента наш приоритет е да градим отбор. В рамките на 2-3 подготовки може да се изгради стабилен тим. Реално, сега можем да се наредим на 5-6 място", сподели сръбският специалист "белите".
"Ще разчитаме на собствени юноши по традиция. Не искам да споменавам имена, но имаме много обещаващи млади таланти", допълни Достанич.
Старши-треньорът на "белите" заяви, че битката за титлата ще се води и през този сезон между "Левски" и ЦСКА, докато за местата в "зона УЕФА" ще се намесят отбори като Вихрен.
|
Пон Ное 06, 2006 6:56 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Ми нищо ново под слънцето...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Ное 06, 2006 9:39 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Достанич: Нямаме амбиции....
Достанич написа: В рамките на 2-3 подготовки може да се изгради стабилен тим.
Разбирай в рамките на 2 - 3 години МОЖЕ (ако нещо не се случи като трансфер в чужбина) и да се намесим в борбата за първите 4 места. А МОЖЕ и да не се намесим, защото няма ясна дефиниция за това "стабилен тим".
|
Пон Ное 06, 2006 9:52 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Re: Достанич: Нямаме амбиции....
Пон Ное 06, 2006 10:02 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
два трансфера ще има до лятото - продажби на вратар (амбарцумян) и защитник (караславов).
|
Пон Ное 06, 2006 10:19 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Ratko e sus srednia4esko mislene i za nego e dobre dochlo da bude v toia moment sus Slavia. Za nego vinagi ste ima opravdanie, 4e obigrava talanti, 4e ni napuskat "zvezdite". Vsustnost osven nas nikoi drug ne mu durji smetka. Kato WC e rechil da proizvejda futbolisti, pone da gi zadurja malko pove4e i da ima vuzvrastaemost na investitsiata, a ne da gi prodava na purvia kandidat.
|
Вто Ное 07, 2006 12:01 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
У мен буди тревога едно изказване на Достанич в "Тема Спорт". В него обяснява разни неща и между другото прави преглед на мачовете до края на есента. Та на 7 ма стр. във вчерашния брой на "ТС" е казал следното:
Ратко Достанич написа: Разбира се, не бива да подценяваме и двете ни гостувания. Независимо от кризата в "Марек", в Дупница винаги е тежко.Родопа пък е във възход, така че И В СМОЛЯН ТРЯБВА ДА СМЕ НАЩРЕК.
Ами тоя човечец не знае програмата на водените от него футболисти. С Родопа играем в София, какъв Смолян, какви 5 лева... Пълна незаинтересованост и неадекватност от страна на треньора, от който уж се очаква да "работи правилно", да "гради стабилен тим"...
|
Вто Ное 07, 2006 1:54 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Цитат: Славия търси дубльор
Славия трябва да привлече още един нападател, обяви треньорът Ратко Достанич. - Липсва ни футболист, който да играе като втори нападател зад Тодор Колев и същевременно да е с различни от неговите качества - обясни сърбинът. Селекцията обаче няма да приключи с купуването само на такъв футболист. - Искам да привлечем по един играч във всяка линия. Ако пък вземем чужденец, той трябва да е с поне два пъти по-добър от футболистите, с които разполагам сега.
Вто Ное 07, 2006 3:26 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Достанич един път говори, че ще налага собствени юноши, сега говори друго.
|
Вто Ное 07, 2006 4:18 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Haide Belite написа: Достанич един път говори, че ще налага собствени юноши, сега говори друго.
Според мен и той не знае кво говори щото:
Нормално.......
Вто Ное 07, 2006 4:22 pm |
|
 |
|