|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Велимир Иванович?
Търси информация къде играе в момента Веле Иванович.Много ще бъда благодарен ако някой ми предостави такива данни.Честно казано се надявам ако Веле не си е намерил клуб през есента да си дойде при нас.
П.П.Също така ако някой знае може да каже какво става със Сперанца.
|
Съб Ное 04, 2006 2:52 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Доколкото знам Иванович няма клуб в момента. Не е поискал да се оперира, а баячките, при които ходи, не могат да му оправят проблема.
През миналия сезон беше контузен повече от половината есен, а след 3 -4 пролетни мача медицинският му проблем отново лъсна. Така беше в последните няколко сезона. При положение, че неколкократно му е предлагано да се лекува, той е залагал на сръбската народна медицина. Кой клуб ще му дава висока заплата, ако не може да разчита на него в повече от половината мачове?
Това е и истинската причина да си тръгне Славчо Тошев. Той също не е пожелал да си реши проблемите когато му е предлагано.
Иначе са добри играчи, но все пак в спорта си има и изисквания за пригодност - здравословна и функционална.
За Сперанца се говореше, че ще заиграе при Хубчев в Айнтрахт - аматьори, но не знам какво е станало с него, защото медиите не следят аматьорските дивизии. Видях го в София преди повече от месец, но това нищо не означава.
|
Съб Ное 04, 2006 4:43 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Донякъде си прав.
Но това, че не му бе предложена заплата, е предпоставката той така да се 'контузи'. Наистина, имаше контузия - това е факт - но не от сорта на тази на Букарев или Марто Петров. Той се върна в игра, но дали отново се е появила контузията или просто не му предложиха договор, защото всички знаем как играеше Веле, е друг въпрос.
В слуачя имаме събиране на няколко фактора, сред които пари, контузия и характера на Иванович, който уж щял да си намери отбор в Сърбия. Реално, малко хора знаят дали в момента той се лута някъде във 2-3 сръбска дивизия или си почива на топло вкъщи. Аз лично не знам.
Случая със Сперанця е аналогичен, само дето германо-италиенецът не се 'контузи', ами просто самоволно напусна. Май пак е във втория тим на "Айнтрахт", но не съм сигурен.
В крайна сметка, нормално е добрите футболисти да получават повече и така е почти навсякъде.
|
Съб Ное 04, 2006 5:02 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
FeverNew написа: Донякъде си прав. Но това, че не му бе предложена заплата, е предпоставката той така да се 'контузи'. Наистина, имаше контузия - това е факт - но не от сорта на тази на Букарев или Марто Петров. Той се върна в игра, но дали отново се е появила контузията или просто не му предложиха договор, защото всички знаем как играеше Веле, е друг въпрос. В слуачя имаме събиране на няколко фактора, сред които пари, контузия и характера на Иванович, който уж щял да си намери отбор в Сърбия. Реално, малко хора знаят дали в момента той се лута някъде във 2-3 сръбска дивизия или си почива на топло вкъщи. Аз лично не знам. Случая със Сперанця е аналогичен, само дето германо-италиенецът не се 'контузи', ами просто самоволно напусна. Май пак е във втория тим на "Айнтрахт", но не съм сигурен. В крайна сметка, нормално е добрите футболисти да получават повече и така е почти навсякъде.
Абе нормално е, но дори и в Кодекса на труда е разписано, че при повече от 6 месеца болничен работодателят може да те прати на ТЕЛК и да те пенсионира по болест. В 2/3 от последните 3 сезона Веле се "лекуваше" в Сърбия, при положение, че с една операция щеше да се оправи за 2 месеца. А заплатата хич не му беше малка през това време и му е плащана редовно.
Съб Ное 04, 2006 5:09 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Абе това дали му е плащана редовно е спорен въпрос. Именно това е причината той да се "лекува" в Сърбия - не му е изплатено всичко от голямата заплата, точно защото не играе поради конузията, която действително имаше. И тук влизаме в леко омагьосан кръг.
bodzhov_zv написа: В 2/3 от последните 3 сезона Веле се "лекуваше" в Сърбия
Ами точно, тук вече сме почти на едно мнение. Само малко се разминават дефинициите ни за значението на "лекувал се е"  Веле просто си тръгна завинаги от "Славия".
|
Съб Ное 04, 2006 5:38 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
И му "потръгна" отлично . Като на Тошев и Сперанца. Задай си въпрос защо е така.
|
Съб Ное 04, 2006 5:50 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|