Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:01 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Ратко засипван със заплашителни sms-и 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Ратко засипван със заплашителни sms-и
Цитат:
Бившият наставник на Славия Ратко Достанич е бил тероризиран по телефона, получавайки заплашителни смс-и, разкри "Канал 3".

"Ще те взривя! Ще те преследвам до гроб!", са само част от съобщенията, които са стигнали до сръбския спец.

"Вярно е, че ми бяха отправяни заплахи, но не затова напуснах Славия. Отново искам да кажа, че семейството ми е най-важно и поради тази причина се върнах в Сърбия. Тези sms-и ми ги изпращаше психически болен човек. Това си е мой личен проблем и не ми се говори сега", каза Достанич по темата.

http://www.sport1.bg/sport1/node/40960

Нед Яну 14, 2007 9:58 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе имаме ли фен клуб в Перник ,щото такива заплахи в Англия са много популярни както знаем :lol:
Сега ще има медийте да украсяват........ :)

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Яну 14, 2007 10:25 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ето още по темата:

Достанич напуснал Славия заради sms заплахи!!!
От Топспорт.бг

Ще те взривя! Ще те преследвам до гроб, гласели съобщенията

Треньорът Ратко Достанич е напуснал Славия заради заплахи, които е получавал като sms съобщения, разкри "Канал 3".

На телевизията на Сашо Диков дори са били препратени sms-ите, които сърбинът е получавал в продължение на седмици.

"Ще те взривя! Ще те преследвам до гроб!", гласели някои от съобщенията, които Достанич получавал на мобилния си телефон.

"Вярно е, че ми бяха отправяни заплахи, но не затова напуснах Славия. Отново искам да кажа, че семейството ми е най-важно и поради тази причина се върнах в Сърбия. Тези sms-и ми ги изпращаше психически болен човек. Това си е мой личен проблем и не ми се говори сега", каза Достанич по темата.

Пон Яну 15, 2007 1:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Този се прави на интересен.Кой нормален човек ще тръгне да го взрявява?Трябваше му причина за позорното му бягство и си я измисли.

Пон Яну 15, 2007 9:07 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЖУРНАЛИСТИ ТЕРОРИСТИ !!!

The Rise of the poisoned Youth

Пон Яну 15, 2007 11:32 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кой от вас е бил? Веднага ди си признае да го черпим всички по едно! :lol: :lol: :lol:

Пон Яну 15, 2007 11:46 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Това днеска беше и на първа страница на "Меридиан Мач". Яко съм се смял на простотиите им :)

САМО СЛАВИЯ!

Пон Яну 15, 2007 3:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Който е бил има от мене едно черпене следващия път като се върна в София. Голямо черпене. :lol:

Пон Яну 15, 2007 7:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: "Заплахите към Ратко идват от Сърбия"

Те нямат нищо общо със Славия, казва шефът на "белите"

Смъртните заплахи към бившия треньор на Славия Ратко Достанич са дошли от сръбски телефонен номер и на сръбски език. Това разкри пред "Меридиан Мач" президентът на "белите" Венцеслав Стефанов. Ден по-рано се разбра, че Ратко е бил заплашван от мениджър затова, че не е взел препоръчания от него чужд футболист на "Овча купел". "Да, Ратко ми каза, че когато се е върнал в Белград е получил смъртни заплахи по телефона. Те обаче са били от сръбски номер и на сръбски език. И двамата бяхме категорични, че тези заплахи нямат нищо общо със Славия, нито с хората около клуба", заяви Стефанов. Според него притеснения от подобно естество са най-малкото несериозни, тъй като на практика всеки би могъл да злоупотреби по един или друг начин, особено чрез телефонен SMS. "Още тогава му казах на Ратко, че не бива да се тревожи. На много хора им се е случвало да получават заплахи по телефона, но това са несериозни неща. В Славия винаги сме работили изключително коректно с Лъчо Танев и Емо Данчев. Освен това при нас мениджърските интриги нямат почва за развитие, тъй като ние залагаме предимно на играчи от школата и не сме склонни да привличаме неизвестни чужденци", добави още президентът на Славия. Той потвърди, че селекцията на "белите" е приключила и в отбора не се чакат нови попълнения.

Вто Яну 16, 2007 12:41 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И какво значи,че селекцията е приключила?Със или без Сержиньо?

Вто Яну 16, 2007 1:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща