Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Треньорски барометър за юни
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13209 Местоположение: SOFIA
|
В рамките на съответния месец можете да гласувате в анкетата, да изразявате мнения, да дискутирате и пр. за дейноста на спортно-техническия щаб. Можете да сменявате гласа си според резултатите. Това е и мястото да споделяте интервюта и информации за щаба. Досегашните резултати в над десетгодишната история на допитването, можете да видите тук.Темата е заключена и ще пада надолу, но данните ще се актуализират.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Юни 04, 2025 5:03 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4228 Местоположение: София
|
 Re: Треньорски барометър за юни
Загорчич: Аз съм най-щастливият треньор! Ако някой от ЦСКА се беше свързал с мен, какво щях да кажа ли? Зависи
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори пред медиите преди първата тренировка на тима. Той даде разяснение за предстоящата подготовка на “белите”, както и очакванията си за старта на новата кампания.
“Днес започваме подготовка. Надявам се да се подготвим добре за новия сезон. Надяваме се да имаме по-големи успехи отколкото миналия сезон. Ще направим всичко възможно. Дано подготовката да мине без контузии и се надяваме да стартираме първенството в победа. Всичко зависи от футболистите и от мен.
Говорихме си с Венци Керчев, искахме да поднови договора, но той искаше да изчака повече време. Накрая се случи това да премине в Добруджа.
Днес ще сме с 16 човека. Имаме националите, които ще пристигнат по-късно в Банско. Млади винаги ще има в Славия. Така се разбрахме и с президента, това е цел на клуба. Двама човека дебютираха вече срещу "Ботев" (Враца). Само един засега вземаме нов от школата. Казвам засега. Гледаме на всяка цена да развиваме деца и българските футболисти.
Говорихме си, че ще пристигнат 2-3 чужденци. Те трябва да са доста по-добри от нашите деца. Ако заслужават, ще подпишат договор. Не ми е първият отбор, в който играя с млади. Във Войводина и в Литекс беше така - за мен е удоволствие да работя с млади. Когато заминават в чужбина и вземат сериозни пари, за мен е удоволствие.
Да, аз съм най-щастливият треньор.
Никой от ЦСКА не е говорил с мен. Ако бяха ме питали, какво щях да кажа ли? Зависи.
Когато някой футболист напусне клуба, винаги влияе това. Това, което ние правим, е да търсим нови футболисти, които да заместят или да вършат по-добра работа. Възможно е да видите отново Георги Петков под рамките на вратата. Жоро тренира сякаш е на 30”, заяви Заги.
Пон Юни 16, 2025 7:23 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|