Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Изхвърлят Врайков и Каубоя от съдийството
Пиша това тук, защото и двамата нееднократно са ни ощетявали, а напоследък и Венци Стефанов доста говори по темата.
Цитат: Изпълкомът на БФС реши да извади завинаги от българското съдийство Момчил Врайков и Димитър Димитров-Каубоя, предаде репортер на "Топспорт.бг".
Лично председателят на съдийстата комисия Борислав Александров е внесъл предложението, което е било прието от членовете на Изпълкома. Шефът на реферите е изтъкнал, че съдиите са наказани заради системно слабо представяне в ръководените от тях мачове.
Стефан Орманджиев и Иван Леков допълниха, че някои от тях са били замесени с клубовете и правилно е било наложено суровото им наказание.
Елитните ни рефери Петър Стоянов, Йордан Бозев и Димо Радев са наказани да не ръководят срещи за 1 година. С последно предупреждение са Радан Мирянов, Ангел Бекяров и Стефан Спасов, като първият бе пратен да свири само в "Б" група. http://topsport.ibox.bg/news/id_1739446913Цитат: Лишеният завинаги от съдийските си права футболен рефер Димитър Димитров-Каубоя заяви пред "Дарик радио", че причината за слабото ниво на българско съдийство се крие в неговата зависимост.
"Нашата система я няма никъде по света. Реферите са напълно зависими от председателя на Съдийската комисия. Ако не правиш това, което ти нареди - не можеш да се развиваш. Вече се убедих, че в българския футбол може да се случи всичко. Не знам какво да очаквам", сподели Димитров.
Каубоя добави, че лично той никога не се е чувствал зависим, но според него председателят на Съдийската комисия трябва да бъде избиран от самите рефери.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1751565349
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Фев 26, 2007 11:17 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Двете най-големи отрепки са вън от съдийството ... честито на всички!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Фев 26, 2007 11:30 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Нещо трябваше да се направи по въпроса със съдиите, но не съм сигурен дали изхвърлянето на тези двамата ще оправи нещата. Не че ги защитавам, напротив, получили са си заслуженото и двата продажника, но ми изглежда като опит за измиване на ръце и намиране на изкупителна жертва, а не като истински опит да се спре с корупцията. Както и да е, дано сега съдиите да имат повече страх и да внимават занапред.
|
Вто Фев 27, 2007 12:31 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Добра новина.
_________________ 1913
|
Вто Фев 27, 2007 1:32 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Да, добра новина, но отново си измиха ръцете с мишките. Напълно съм съгласен с думите на Каубоя, че тая боксова круша борислав александров трябва да се махне завинаги.
|
Вто Фев 27, 2007 9:58 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Много добре ако е истина !!!
Вто Фев 27, 2007 10:10 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Еми други такива ще дойдат на тяхно място.
Вто Фев 27, 2007 10:25 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
jjfoxi написа: Двете най-големи отрепки са вън от съдийството ... честито на всички!
хахаха много правилно, абсолютни идЕоти
Направо перфектно. Всичко просто предвещава наистина добър полусезон, ма е изключително важно да се не оклепаме сега в началото срещу Бела. СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ - ТИЯ ЧЕ ГИ ОТЕПАМЕ! 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Вто Фев 27, 2007 7:12 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аре честито, доживяхме.... 
Вто Фев 27, 2007 9:12 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Време беше...
Сега остава и МУСАКАЛЕВ...
Вто Фев 27, 2007 9:32 pm |