Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
 Лефски-Сърбославия 1-0
Коментарът е излишен.Зорлем се оставихме да ни бият.Жалко,жалко,жалко...Както всяка година тръгнахме с голяма кошница...Този път надеждата тлееше до 25 кръг,но...Като си сваляш гащите под път и над път,е много трудно да осъществиш амбициите си.Превърнаха СЛАВИЯ във Венциславия,в Сърбославия, в магистрална лека жена...Май последното е най-точно определение.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 16, 2004 10:01 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Ми и аз мисля,че няма даже от коментар нужда.Наще по никакъв начин не показаха,че играят.Просто съм адски недоволен,бесен,озверял и т.н.След като ни поведоха вместо нашите да земат да се стегнат и да вземат инициативата,те се влачеха по игрището като парцали подухвани от вятър.Много ме боли,че даже мисля това което казвам и най-вече,че го виждам.Аз не мога да разбера защо се срамят така играчите.Даже човек който грам не разбира от футбол ще разбере за кво става въпрос.Просто нямам думи с които да опиша това което се случи.Според мен единствено Моузес показа някакво желание,с тези атаки които правеше и с това,че се бореше.И от време на време Славистите показваха някаква игра,за да покажат че "играят".Ама като имам предвид слависти става въпрос само за 2-ма 3-ма,но няма да цитирам имена.Не мога да си обясня как така след като ги поведоха,нашите играеха все едно водят на УеФски с 5:0.Играеха си спокойно и хич ги нямаше. После ще ми разправят "Ама то пролетна умора,дрън дрън бла бла".Харесаха ми въпросите които репортерката зададе на Джамбазки как го приклещи,зададе му един два неудобни въпроса и малко се притесни взе по едно време да се замисля кво ще каже,май да не земе да се изпусне нещо.
Еми явно,че така е тръгнало. Тогава ДОГОДИНА ПОНЕ ДА ВИДИМ ЕВРОПА ЧЕ НЕЗНАМ КВО ЩЕ ВИ ПРАВА ЕЙ !!!!
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Пет Апр 16, 2004 11:51 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
!!!NO FUCKIN' COMMENT!!!
|
Съб Апр 17, 2004 10:13 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
|
Нед Апр 18, 2004 12:28 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
|
Кво като е казал?! Се тая пак не играха дали е имало или нямало комбинативна игра няма значение. Имало е комбинации 2-3 пъти и с толкова си останахме. Вярно имаше някои добри отигравания ама пак не играхме!!!
|
Нед Апр 18, 2004 12:52 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
Много слаб мач като цяло.
От нашите не мога да отлича никой, освен може би Й.Петков и Янков. Моузес се включи с огромно желание и яко ги мачкаше. Ако не друго направи заявка за титуляр в следващите мачове. Сезона ни на практика почти приключи и е време да се даде път на младите, поне да се обиграят.
Интертото е хубав турнир и спокойно може да изиграем от 4 до 6 мача - нещо което в УЕФА може би нямаше да направим. Дано подадем заявка за там.
|
Нед Апр 18, 2004 2:56 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
АМИ ТО СТАНА ЯСНО ЗА КАКВИ КОМБИНАЦИИ ГОВОРИ БЛАГО. Дано поне сега чорбата тресне тия говеда и им покаже колко са далеч от истината. За "Славия" изобщо не ми се коментира. СРАМ!
|
Нед Апр 18, 2004 2:57 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
моузес е играл навито и с желание защото е нямало кой да му преведе, че няма нужда да се напряга в този мач явно 
|
Вто Апр 20, 2004 5:32 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
|
Само жалко,че Моузес не им бутна един гол по тоя случай.Ако им беше вкарал да видиш тогава какво става!!!!!
|
Вто Апр 20, 2004 8:01 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Abe Mouzes kakva pichka klati ne e prost ..  ))Triabva da igraem v INTERTOTO...SAMO SLAVIA !!!
|
Сря Апр 28, 2004 1:19 am |
|
 |
|