На 3 точки сме от "Литекс" преди директния сблъсък
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 На 3 точки сме от "Литекс" преди директния сблъсък
Какви са ви очакванията за мача в Ловеч, нищо, че той вероятно ще се играе на 4 април (не съм сигурен дали за тогава го отложиха)?
Аз вече казах, че ако този сезон вземем поне единия от двата мача в Ловеч (Купа или първенство) ще съм много доволен. Мисля, че не е невъзможно. Играхме много грамотно тактически срещу "Локо" (Пловдив), ако успеем да го повторим срещу ловчанлии...ще е страхотно.
ЕДИТ: Мерси на bodzhov_zv за бързото уточняване на датата на първия сблъсък!
Последна промяна FeverNew на Нед Мар 18, 2007 9:54 pm, променена общо 1 път
|
Нед Мар 18, 2007 5:00 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ми съмнявам се че ще успеем да победиме в който и да е от 2-та мача, но все пак ние бяхме и скиптични за мача с Черно море пък видяхте какво стана, футбол си е, непредсказуема игра, все е топка, всичко може да стане. Аз ще съм по-доволен ако по-силният ни мач е за купата. Мисля че няма и двата мача да ни бият, все единят ще докопаме равен, но незнам, може пък и двата да ги загубива.
Дори аз като вечният оптимист за повечето мачове, този път се опасяваме че малко ще се понакрлепаме срещу тях, но ако извадиме късмет може и да не стане така.
Все пак пожелавам късмет на момчетата и да мачкат наред! 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Мар 18, 2007 5:23 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
с черно море сме имали един удар към вратата...рикошет и гол:(
и аз съм скептично насторен за изхода на двата мача...още повече, че играем с 6 човека отзад...и двата домакински мача бяха мъка...
надявам се все пак да играем силно и в двете срещи и особено тази за купата защото имам план да съм там 
|
Нед Мар 18, 2007 5:30 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Абе дано стане нещо, стискаме палци и ще видим. Абе мача за първенство с Ловеч не е ли на 4 април?
Нед Мар 18, 2007 5:37 pm |
|
 |
amiaz
Напреднал
|
Трябва да сме оптимисти..защо да не спечелим и двата мача...теоритично нищо не ни пречи.
Но аз смятам, че ще си разменим по 1 победа
|
Нед Мар 18, 2007 7:03 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Скептично съм настроен и към двата мача,днес гледах Литекса срещу чорбата не са кой знае какво,но имат 2 бразилчета,които тичат като за световно.Като цяло можем да измъкнем нещо поне в единия мач,но аз гледам по-негативно на нещата,по-добре така,отколкото да се филмирам 
|
Нед Мар 18, 2007 7:27 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Нед Мар 18, 2007 7:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Мачът е отложен за 4.04. На 28.03 България ще играе срещу албанците и просто няма как... Преди гостуването в Ловеч сме домакини на ""Спартак"" (Вн), а дитцовете гостуват на ""Ботев"". Нашият мач си го взимаме на 1000%. Ако в Пловдив играят честно (знаем за дружеските отношения между Ганчев и Христолов), като нищо до април ще сме с равни точки с ловчанлии. Там можем да измъкнем нещо. Именно заради схемата. Реално погледнато с такъв кадрови ресурс разполагаме. При положение, че имаш по - качествени дефанзивни играчи отколкото нападатели, резонното решение е да излезеш с тях в състава. Не ми харесва дефанзивният футбол и разчитането на контри, но още по - малко ми допада да не печелим точки в мачовете. На този етап са важни точките, а не преследването на разни витиевати цели като "да играем мъжки", да "покажем открит футбол" и други подобни безсмислици, неподплатени с точки. Любимата ми схема е 3-4-3, ама не виждам кои халфове ще сложим до ветераните Симонович и Илиев (те са старички, Н. Петров е колеблив, а Орлинов все още не се е доказал напълно), а още по - малко пък виждам достоен партньор за Тошко Колев в атаката. Причините за подобна тактика се крият във все още слабия кадрови потенциал на отбора, а не толкова във вижданията на Андонов.
Отлагането на мача ще ни натовари допълнително и без това тежката програма. Сега ще имаме 6 тежки мача последователно - в Ловеч, в Самоков, пак в Ловеч, с АПК-тата и в Пловдив. Това е лошото на промяната на датата на гореспоменатия мач - имаме много къса пейка,а сме прекалено зависими от Петров, Колев и още 2-3 футболиста. В такава тежка серия все ще се случи някой да изгърми поради наказание или не дай боже контузия.
Да не говорим, че има вероятност четвъртото място да не носи квота за купата (ако шампионът стане носител, тогава финалистът отива в УЕФА - има голяма вероятност до финала да стигнат отбор, който е след нас в класирането и шампионите).
Така че сезонът крие един голям шанс, но и много рискове.
Момчетата да излизат мотивирани за победа във всеки мач, пък каквото стане.
|
Нед Мар 18, 2007 9:00 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
един хикс за първенство в ловеч, после хикс и за купата и после продължения и дай боже дузпи....а там вече думата има ники петров, последните мачове пази като лъв, има потенциал, дано не ме опровергае....ако все пак вземеме един от тия два мача и после биеме скиорите в самоков...срещу животните ще стане лудница!!!!
пс. дори и нищо да не направиме срещу латекса.....едни победи срещу чорбарите начело с тройчо и говедата ще ме направят много по щастлив от полуфинал за купата примерно....(за нашта купа говоря, не за уефа:))
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 18, 2007 9:49 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Стига сте си правили сметки. Стискаме палци и викаме пък каквото стане... Дано всичко се развива добре и накрая на първенството да постигнем така желания от всички от нас успех. Знаете за какво говоря!!! Успех момчета, ние винаги ще сме с вас! 
Нед Мар 18, 2007 10:48 pm |
|
 |
|