Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Славия с нов треньор??
Гонят Альоша Андонов при загуба от Рилецо......
Мирослав Миронов и Атанас Джамбазки варианти за нов треньор.
Треньорът на Славия Альоша Андонов ще бъде уволнен, ако тимът загуби гостуването на Рилски спортист, научи Топспорт.бг.
Наставникът не удовлетворявал изискванията на ръководството и е много вероятно да се стигне до поредната треньорска смяна на "Овча Купел".
Вариантите за заместници на Андонов са Мирослав Миронов и Атанас Джамбазки. Първият в момента е без работа, след като бе освободен от "Спартак" (Вн), а шефът на ДЮШ на Славия е готов да зареже Миньор (Пк), за да поеме най-стария столичен клуб.
....аз лично няма да се очудя ако върнат и Достанич, точно се отървахме от тоя сръбски некадърник, абе едно е ясно Венци сериозен треньор няма да вземе, него му трябват послушници и покорни хора...направо слабохарактерни. Тия изброените за мене с нищо не са по добри от Альошата....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Апр 06, 2007 11:33 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
И трите варианта, споменати по горе, са по - калпави от Альоша. Дано бием.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 06, 2007 11:34 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
не става така,ни сменяма по 2-3 трниора на сезон  !Какво е това?Как се очаква да играят добре,те като се сработят с един трениор,Венци го маха и идва друг и така...Като вклучим и това,че нито един от трениорите ни през последните години не може да докара добра игра на отбора ни става още по-треагично  Трябва да намерим някои стабилен,добър трниор,който си разбира от работата и да остане 2-3 сезона-тогава можеби играта ще се подобри драстично
Съб Апр 07, 2007 8:56 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ми и Миронов и Джамбазки наистина не са кой знае колко добри варианти в сравнение с Альоша, но може и по-добре да се справят. Но мисля че е по-добре Альоша да поостане още, може да се получи нещо. Не говори добре за отбора тази постоянна смяна.
А и хеч не е добре да падаме от Рилецо 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Апр 07, 2007 10:45 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
писна ми да ги въртят тия мишки....
за Миронов и Джабазки пък не искам да си помислям....все същата работа си е. Просто ми хареса на Андонов интервюто след мача със "Спартак". Може да е калпав тренъор ама си им каза всичко в очите както си беше!!! Евалат за тая постъпка!!
|
Съб Апр 07, 2007 1:53 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Искаме Кано!
Ако ще е Миронов или Джамбазов,да си оставят Алиошката ...
То от форума да излъчим треньор ще е по-добре сигурно ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Апр 07, 2007 3:57 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ми за сега си остава Альошката
Дано да му поставят такива аутиматуми за всеки мач и в крайна сметка да остане до края на сезона 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Апр 08, 2007 9:02 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Мисля че Аспарух Никодимов е един от къдърните треньори който може да помогне на оттбора да излезе от тази безидейна, с липса на каквато и да било тактика игра
А колкото до горе споменатите имена:СЛАВИЯ не е училище за треньори 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Апр 12, 2007 5:40 pm |
|
 |
|