Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Хартс с Бранко гостуват на Славия 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Хартс с Бранко гостуват на Славия
От Пламен Славов, Топспорт.бг

"Сърцата" ще участват в турнир с юношите на "белите" и ЦСКА

Отборът на шотландския Хартс до 19 г. ще гостува на Славия (родени 1988 г.) в началото на май, за когато е заплануван тристранен приятелски турнир, научи Топспорт.бг.

Освен юношеските формации на "сърцата" и "белите", в изданието ще се включи и старшата възраст на ЦСКА. В редиците на Хартс играе българският нападател Бранимир Костадинов, който е рожба на "белите".

На 3 май, когато ще се проведе надпреварата, Бранко за пръв път ще се изправи срещу родния си тим. Трите двубоя ще бъдат от 45 минути и ще се играят на изкуственото игрище на ст. "Славия". Началото на турнира е 17,00 часа.

На 6 май от 17,00 часа Хартс ще гостува на градския стадион в Стара Загора, където ще премери сили с връстниците си от Берое.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1261301000

Съб Апр 21, 2007 10:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ХАхахахахахха ... според едното Инфо ще играят с Литекс,според другото - с Бирое ....

САМО СЛАВИЯ!

Съб Апр 21, 2007 10:50 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
jjfoxi написа:
ХАхахахахахха ... според едното Инфо ще играят с Литекс,според другото - с Бирое ....

Ще играят с Берое. Имало е идея за Литекс, но баща му, който организира блиц-турнира със Славия и ЦСКА /двата отбора на неговото сърце/, е получил покана от Берое и тя вече е приета. :arrow:

Съб Апр 21, 2007 11:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://www.heartsfc.premiumtv.co.uk/pag ... l?ptvParm=

Сря Май 02, 2007 10:40 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Оффф, слава Богу, че пича имал само два отбора на неговото сърце. Добре, че и "Левски" не е третия, след като ЦСКА и Славия са двата...

Чет Май 03, 2007 1:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия 3–1 ЦСКА
ЦСКА 2–1 Хартс
Славия 0–3 Хартс

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Май 03, 2007 7:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не знам как сме били ЦСКА, но в мача срещу Хартс защитата ни беше трагедия, Тото ще потвърди, направо беше страшно... можеха и с повече да ни бият!

Чет Май 03, 2007 8:09 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Доживях да видя победа над цска:)), набор 89 с треньор Милчо Евтимов съсипаха цска 3-1, като имахме поне още 6 чисти възможности за гол, чорбата минаха веднъж центъра и им свириха смешен фал който вкараха!! Момчетата набор 89 ги чака голямо бъдеще според мен!

Набор 88 - точно обратното, треньор им е Г. Станков някой си, брат на С. Станков, като в отбора играят говедата Н. Петров и някакво ново говедо Дюлгеров които тоя мач бяха трагедия, минахме центъра общо 4 пъти, а положение за гол нямахме. Логично 3-0 за Хартс. От тоя отбор не виждам кой може да играе в А отбора, освен ако не селектираме нови звезди тип Танко Дяков!! освен безобразните Н. Петров и Дюлгеров ще отбележа и безобразно слабите номер 3 и 8 на които не знам имената но тези момчета успешно копират А. Стойков и стила му на игра. Апропо А. Стойков, Т' Колев, Орлинов бяха на мачът като не пропуснах да иронизирам Стойков като сравних отбора набор 88 с отбор от А. Стойковци, мумията ме чу но се направи на луд:)

Имах възможност да поговоря и с двама треньори от бялата школа, които изразиха оптимизъм за бъдещето на белия клуб, свързано най вече с новите терени и няколко много добри играча в школата. Не знаех също че дебелия е взел автогарата и парка като явно ще се правят тепърва инвестиции в целия спортен комплекс...общо взето с това са свързани надеждите ни и хубавия квартал в който е стадиона, дано обаче когато дойде тоя очакван възход са останали фенове да му се радват;)
Момчетата от набор 89 ми напълниха душата, а от набор 88 ме приземиха, все дно гледах мъжете, същите некадърници водени от две говеда...станаха хубави мачове, като накрая шотландците направиха шоу след като взеха купата:)

Изображение
www.zone1913.com

Чет Май 03, 2007 8:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mito00 написа:
Не знам как сме били ЦСКА, но в мача срещу Хартс защитата ни беше трагедия, Тото ще потвърди, направо беше страшно... можеха и с повече да ни бият!

Потвърждавам разбира се!

Трябва да се знае ,че тези странни резултати се получиха щото и 3-те отбора не излизаха с едни и същи 11-торки през мачовете!

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Май 03, 2007 8:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Доживях да видя победа над цска:)), набор 89 с треньор Милчо Евтимов съсипаха цска 3-1, като имахме поне още 6 чисти възможности за гол, чорбата минаха веднъж центъра и им свириха смешен фал който вкараха!! Момчетата набор 89 ги чака голямо бъдеще според мен!

Набор 88 - точно обратното, треньор им е Г. Станков някой си, брат на С. Станков, като в отбора играят говедата Н. Петров и някакво ново говедо Дюлгеров които тоя мач бяха трагедия, минахме центъра общо 4 пъти, а положение за гол нямахме. Логично 3-0 за Хартс. От тоя отбор не виждам кой може да играе в А отбора, освен ако не селектираме нови звезди тип Танко Дяков!! освен безобразните Н. Петров и Дюлгеров ще отбележа и безобразно слабите номер 3 и 8 на които не знам имената но тези момчета успешно копират А. Стойков и стила му на игра. Апропо А. Стойков, Т' Колев, Орлинов бяха на мачът като не пропуснах да иронизирам Стойков като сравних отбора набор 88 с отбор от А. Стойковци, мумията ме чу но се направи на луд:)

Имах възможност да поговоря и с двама треньори от бялата школа, които изразиха оптимизъм за бъдещето на белия клуб, свързано най вече с новите терени и няколко много добри играча в школата. Не знаех също че дебелия е взел автогарата и парка като явно ще се правят тепърва инвестиции в целия спортен комплекс...общо взето с това са свързани надеждите ни и хубавия квартал в който е стадиона, дано обаче когато дойде тоя очакван възход са останали фенове да му се радват;)
Момчетата от набор 89 ми напълниха душата, а от набор 88 ме приземиха, все дно гледах мъжете, същите некадърници водени от две говеда...станаха хубави мачове, като накрая шотландците направиха шоу след като взеха купата:)

Ти па къде си бил, как не сме се засекли! :) :wink:

Чет Май 03, 2007 8:28 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща