Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:15 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Взимаме трима гамбийци???? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Взимаме трима гамбийци????
Славия взема трима от Гамбия

Славия взе на проби трима гамбийци. Осман Сонко и Джордж Коул са младежки национали. Те са световни шампиони с тима на Гамбия до 17 години и могат да играят като външни халфове и крайни защитници. Третият африканец - Амади Гай, е централен нападател. Ако се представят добре по време на пробите, гамбийците ще останат за лятната подготовка на "белите".

Световни шампиони за младежи - това звучи респектиращо.Ще видим какъв заек ще изскочи от този храст.

Вто Май 15, 2007 8:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Взимаме трима гамбийци????
123 написа:
Световни шампиони за младежи - това звучи респектиращо.Ще видим какъв заек ще изскочи от този храст.

Черен :lol:
Не ... дано са добри .... въпреки,че тия трябва да са още за юношеските формации или на 18 :roll:

САМО СЛАВИЯ!

Вто Май 15, 2007 8:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
който иска повече подробности за гамбийците да погледне тук - http://www.fifa.com/en/comp/U17/U17Squa ... AM,00.html

Вто Май 15, 2007 9:11 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
През 2005 Гамбия участва за първи път на световно до 17 години и отпада още в групите. През тази година шампионатът е в Корея и чак през август. Кога са били световни шампиони по - точно?

Вто Май 15, 2007 11:42 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ами явно са попресилили нещата - по точно е да се каже че първите двама са участници на световен шамипонат за юноши до 17 години.Там Гамбия се представя сравнително добре като записва две победи /включитлено и над Бразилия/ и една загуба и отпада по голова разлика.От нашите хора - Сонко е титуляр и в трите мача а Коул е титуляр в последните два.

Вто Май 15, 2007 11:53 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Не знам защо, но това с гамбийците ми прилича на почерка на т.нар. Мениджър Петьо костадинов...

Вто Май 15, 2007 1:43 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми щом са млади и национали, вярно че на Гамбия, но ... абе ако са добри да идват :)

Вто Май 15, 2007 3:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Bravo, malko texnika nema da popre4i (;

Вто Май 15, 2007 3:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Досега не сме сполучвали с чернокожи играчи.Дано тези са изключение !

Вто Май 15, 2007 3:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия уреди гамбийците Джордж Коул, Осман Сонко и Амади Гай, които ще изкарат проби в "Овча Купел", научи "Топспорт.бг".

Първите двама са младежки национали на страната си и в момента са на подготвителен лагер в Лондон. Те са световни шампиони с Гамбия (до 17 г.) и играят еднакво добре както в халфовата линия, така и в защита.

Амади Гай е централен бранител и е футболист на тим от местното първенство на африканската страна. Тримата играчи няма да са първите тъмнокожи, които ще се пробват при "белите" в последните месеци, след като през зимата неуспешни проби в тима изкара конгоанецът Итуа Н'Динга Рок.

В същото време универсалният играч на Славия Петър Кюмюрджиев продължи договора си с клуба за още два сезона. Кюмюрджиев играе вече три години в Славия, след като през 2004 година успя да разтрогне договора си с тогавашния президент на Черноморец Ивайло Дражев и да пристигне на "Овча купел" като свободен агент.

Сега новият му контракт е за още 2 години. Кюмюрджиев е на 25-години, може да играе на всички постове в защитата, но треньорите го използват по фланговете в ляво и в дясно. Няколко пъти Альоша Андонов пък го постави и на левия фланг на халфовата линия през този сезон.

"Доволен съм, че оставам в Славия. Напоследък бях под напрежение, защото контрактът ми изтичаше след края на този сезон и не знаех нищо за бъдещето си. Сега обаче всичко стана, както аз исках", сподели Кюмюрджиев пред "Топспорт.бг".

След следобедното занимание "белите" отпътуваха за Сандански, където утре от 17,30 часа излизат срещу Вихрен. С отбора отпътуваха възстановените от травми Георги Мечечиев и Петър Кюмюрджиев. В София остана стражът Емил Петров, който е аут до края на сезона.

Вто Май 15, 2007 6:30 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща