Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 9:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Писмо до медиите 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Писмо до медиите
Предлагам ви да напишем едно писмо до медиите за това че не сме пеели против турците а просто сме не годували защо взимат знамето на агитката на Черно море.

Пон Авг 27, 2007 4:08 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
и какво от това, на кой ще накривиш капата ...или феса :?:

Пон Авг 27, 2007 4:13 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение sl
Emi vi6 sa mislq 4e bez dokazatelstva ne mogat da ni nakajat. Ako ni nakajat nqma da imame publika sre6tu Botev i Cska.

Пон Авг 27, 2007 4:32 pm
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Има записи-там ще се чуе!За какво да лижем излишно гъза на някой?

Пон Авг 27, 2007 4:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не мога да разбера какво общо има изборния туризъм с "мразенето на турци"? Първото е адекватна гражданска позиция, а второто - предубедено отношение. Не ги бъркайте!

Вто Авг 28, 2007 12:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А защо мразенето на турци е предобедено отношение. Не може ли просто да ги мразиш?! А не може ли на базата на срещи с турци да ги мразиш?! Ако ни накажат за пореден път те ще лижат гъза на доган. Няма за какво да се извиняваме. Да се извиняваме за пеенето на химна ли какво. Ако ни накажат тогава трябва да пращаме писмо до медиите. Не сега.

Вто Авг 28, 2007 1:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
А защо мразенето на турци е предобедено отношение. Не може ли просто да ги мразиш?! А не може ли на базата на срещи с турци да ги мразиш?! Ако ни накажат за пореден път те ще лижат гъза на доган. Няма за какво да се извиняваме. Да се извиняваме за пеенето на химна ли какво. Ако ни накажат тогава трябва да пращаме писмо до медиите. Не сега.

За мен мразенето по принцип е предубедено отношение. Ако опознаеш нещо и то толкова много не ти се харесва ти просто го игнорираш. Да мразиш значи, че: първо си слаб; второ- не познаваш нещата в тяхната същност.

Сря Авг 29, 2007 12:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
C/\ABuCTA написа:

За мен мразенето по принцип е предубедено отношение. Ако опознаеш нещо и то толкова много не ти се харесва ти просто го игнорираш. Да мразиш значи, че: първо си слаб; второ- не познаваш нещата в тяхната същност.

Сря Авг 29, 2007 12:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В една друга тема се говореше за филмите на СКАТ. Това за сега явно не ви пречи и силно се надявам да не се стига до там, че и на вас непоклатимите няма да ви попречи. Все едно си живеете в един измислен префектен свят. На мен лично ми пречат страшно много неща които се случват по света. Може би просто нямате такъв кръгозор не знам. Също така ми пречат и неща които са се случили в историята и които определят и сегашния ни свят. Може малко да се замислите и над това и тогава да критикувате. Всеки човек има право на свое мнение и кой и как да мрази. Хора които не мразят по света няма и не ми се правете на светци. Освен на някое тропическо островче може би.

Сря Авг 29, 2007 4:27 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща