Автор |
Съобщение |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
 Писмо до медиите
Предлагам ви да напишем едно писмо до медиите за това че не сме пеели против турците а просто сме не годували защо взимат знамето на агитката на Черно море.
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Пон Авг 27, 2007 4:08 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
и какво от това, на кой ще накривиш капата ...или феса 
|
Пон Авг 27, 2007 4:13 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
 sl
Emi vi6 sa mislq 4e bez dokazatelstva ne mogat da ni nakajat. Ako ni nakajat nqma da imame publika sre6tu Botev i Cska.
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Пон Авг 27, 2007 4:32 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Има записи-там ще се чуе!За какво да лижем излишно гъза на някой?
Пон Авг 27, 2007 4:34 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Не мога да разбера какво общо има изборния туризъм с "мразенето на турци"? Първото е адекватна гражданска позиция, а второто - предубедено отношение. Не ги бъркайте!
_________________ 100
|
Вто Авг 28, 2007 12:20 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
А защо мразенето на турци е предобедено отношение. Не може ли просто да ги мразиш?! А не може ли на базата на срещи с турци да ги мразиш?! Ако ни накажат за пореден път те ще лижат гъза на доган. Няма за какво да се извиняваме. Да се извиняваме за пеенето на химна ли какво. Ако ни накажат тогава трябва да пращаме писмо до медиите. Не сега.
Вто Авг 28, 2007 1:11 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: А защо мразенето на турци е предобедено отношение. Не може ли просто да ги мразиш?! А не може ли на базата на срещи с турци да ги мразиш?! Ако ни накажат за пореден път те ще лижат гъза на доган. Няма за какво да се извиняваме. Да се извиняваме за пеенето на химна ли какво. Ако ни накажат тогава трябва да пращаме писмо до медиите. Не сега.
За мен мразенето по принцип е предубедено отношение. Ако опознаеш нещо и то толкова много не ти се харесва ти просто го игнорираш. Да мразиш значи, че: първо си слаб; второ- не познаваш нещата в тяхната същност.
_________________ 100
|
Сря Авг 29, 2007 12:10 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: А защо мразенето на турци е предобедено отношение. Не може ли просто да ги мразиш?! А не може ли на базата на срещи с турци да ги мразиш?! Ако ни накажат за пореден път те ще лижат гъза на доган. Няма за какво да се извиняваме. Да се извиняваме за пеенето на химна ли какво. Ако ни накажат тогава трябва да пращаме писмо до медиите. Не сега.
За мен мразенето по принцип е предубедено отношение. Ако опознаеш нещо и то толкова много не ти се харесва ти просто го игнорираш. Да мразиш значи, че: първо си слаб; второ- не познаваш нещата в тяхната същност.
_________________ 100
|
Сря Авг 29, 2007 12:10 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
В една друга тема се говореше за филмите на СКАТ. Това за сега явно не ви пречи и силно се надявам да не се стига до там, че и на вас непоклатимите няма да ви попречи. Все едно си живеете в един измислен префектен свят. На мен лично ми пречат страшно много неща които се случват по света. Може би просто нямате такъв кръгозор не знам. Също така ми пречат и неща които са се случили в историята и които определят и сегашния ни свят. Може малко да се замислите и над това и тогава да критикувате. Всеки човек има право на свое мнение и кой и как да мрази. Хора които не мразят по света няма и не ми се правете на светци. Освен на някое тропическо островче може би.
Сря Авг 29, 2007 4:27 pm |
|
 |
|