Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Славия Литекс
Настана мачът на истината - най -важния от полусезона/ поне според мене/.Ако го вземем можем да правим сметки за 4 място.Ако ли не - просто не ми се мисли.Аз вярвам в "бялата лавина" и съм убеден че ще ги бием.
|
Нед Окт 07, 2007 9:45 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
до колкото си спомням и миналата година пролетта от този мач зависише дали ще сме на 4-то място ... Но тази година ще ги бием 
Нед Окт 07, 2007 10:20 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Това наистина е най-важния мач поне до дербитата с Локо София и Говедарес в последните два кръга...време е да ги изклатим тия люляци....този мач ще е показателен дали ще се борим за нещо или поредна година ще сме в небитието.....100% съм сигурен, че мачът няма да го загубим притеснявам се от Х, но този път съм убеден, че най-накрая ще ги бием.....ако стане нещо свръхчерезвичайно и тия вземат, че ни победят В.С. и компания ако са на стадиона ще си отнесат доста псувни за вкъщи  ..............айде бе да му ....майката откога нямаме спечелен важен мач... 11 години вече, зарадвайте ни малко бе 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Окт 07, 2007 10:28 am |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Добри игри и резултите ще дойдат няма начин,ех мечти мечти.
|
Нед Окт 07, 2007 12:32 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Не мисля , че е най-важният мач за сезона , защото имаме домакинство на говедата и гостуване на теснолинейките ! 
Нед Окт 07, 2007 12:32 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
wattie написа: Доскоро най-важния мач беше с ЦСКА... снижаването на критериите не е нищо по-различно от примирението с положението
изобщо не е снижаване на критериите,мачът с Литекс наистина може да се определи до момента за най-важния,защото от него малко или много зависи сезона,пък и за мен литекс са най-добрият отбор в България в момента.
|
Нед Окт 07, 2007 2:04 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
wattie написа: Доскоро най-важния мач беше с ЦСКА... снижаването на критериите не е нищо по-различно от примирението с положението
най-важният мач винаги е бил и ще бъде този с говедата
Нед Окт 07, 2007 3:56 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Пон Окт 08, 2007 8:21 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Капитанът на белите с шина
Капитанът на Славия Йордан Петков ще носи шина на дясната си ръка следващата седмица. Защитникът пострада при равенството 1:1 с Вихрен, като счупи кутрето си.
- Неприятен инцидент, но това е футболът. Случват се подобни неща, те са част от играта - заяви за "7 дни спорт" защитникът.
- Получих разместване на костта на кутрето ми. Още на терена в Сандански докторът я намести, но се е получило скъсване на сухожилието - обясни контузията си Петков. Той е готов да играе при всички положения срещу Литекс на 20 октомври.
- Мачовете ни с този съперник винаги са били непредвидими. Дано късметът този път бъде с нас и вземем трите точки - завърши белият капитан.

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Окт 08, 2007 9:34 am |
|
 |
|