"Бенковски" Бяла - Славия
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 "Бенковски" Бяла - Славия
Започва поредния турнир за Купата на България и поредни надежди нашата Славия да спечели трофея.Наглед противника е елементарен но аз помня да сме регистрирали загуби и от по слаби противници.Но без подценяване на мача дори и с част от резервните състезатели не би трябвало да имаме проблеми и да ги отстраним.Все пак не трябва да се забравя че това за Бяла е мача на сезона/ а защо не и на десетилетието/.
|
Чет Окт 25, 2007 3:39 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Президентът на "Бенковски" (Бяла): Искахме "Левски" или ЦСКА, но и Славия е добър вариант
Новаците в професионалния футбол "Бенковски" (Бяла) посрещат Славия в 16-финалите от турнира за купата на страната.
Президентът на клуба Бисер Белчев е доволен, защото в Бяла идва Славия, един от традиционните отбори в българския футбол.
"Аз лично исках да се паднем срещу "Левски" или ЦСКА, но и Славия е добър вариант. Със сигурност няма да спечелим купата, но това не означава, че няма да се хвърлим с пълни сили.
Ще играем на 100 процента и искаме да докажем, че имаме добри футболисти. Стадионът ни е за 3 хиляди души и гарантирам, че ще се напълни до краен предел".
|
Чет Окт 25, 2007 3:47 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ми ... аз предлагам да ги биеме 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Окт 25, 2007 5:46 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
щом предлагаш аз съм съгласен 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Окт 25, 2007 6:02 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Мисля че съвсем спокойно можем да ги бием с 3 гола разлика...
Пет Окт 26, 2007 2:36 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Изненада ме резултата от тази събота , където "Бенковски" победи Дунав като домакин ! Все пак си остават коварен отбор като цяло и не трябва да се подценяват в идващата среща ! Дано ги бием безпроблемнно !!! 
Пон Окт 29, 2007 11:33 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Следейки по коефициента на родния еврофутбол, на нашия мач има тотален срив на коефициента за "двойка" от 1.25,сега е на 1.01...мирише на тлъста уговорка съдейки по коефициентите,може някаква въртележка Х краен,в продълженията ги удряме...не знам...други сривове в коефициентите за тази купа са Своге-Дунав двойката от 1.65 се кабчи на 3.25,единицата падна на на 1.55,двойката на Видима се качи до 7 коефициент,определено утре футболните босове ще имат повод за обилен гуляй явно...дано само ние да не се окажем потърпевши,че не ми се мисли...
|
Вто Окт 30, 2007 7:15 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Ти си луд 

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Окт 30, 2007 8:24 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: Ти си луд 
не е така,има логика,но няма да ти обяснявам на теб аматьор 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Окт 30, 2007 8:39 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Електричката тръгна болен за Бяла
Наказаният Ники Петров пропуска 1/16-финала между Славия и "Бенковски"
Лидерът на Славия Здравко Лазаров се качи болен в клубния автобус и отпътува с "белите" за Бяла, където утре избраниците на Стевица Кузмановски излизат срещу местния "Бенковски" в 1/16-финална среща от турнира за Купата на България "Форд Мото-Пфое".
Електричката от няколко дни е с настинка, но въпреки това тренираше на пълни обороти преди двубоя.
Македонският специалист най-вероятно ще остави Здравко сред резервите, но при негативен резултат, ще го пусне в игра, въпреки вируса, който го мъчи.
Срещата в Бяла пропуска наказаният Николай Петров, който остана в София.
|
Вто Окт 30, 2007 8:42 pm |
|
 |
|