Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:43 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Отново ли ще си продадем звездите през зимата!? 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Отново ли ще си продадем звездите през зимата!?
Otnovo li 6te si prodadem zvezdite prez tazi zima i 6te gledame evroturnirite naesen samo po TV v nqkoq kry4me!?Nadqvam se tova da ne e ritori4en vypros uvakaemi slavisti.Tazi godina napravihme otbor ot ni6toto.Koi ni s4ita6e za favoriti predi sezona?Koi misle6e 4e 6te sme na 2 to4ki ot 2 a pri pobedi do kraq mojem da zimuvame na 2 mqsto.Otgovora mi e-:" NIKOI!"Taka 4e ako na prolet elektri4kata,ortega ili kerchev ne sa ni v otbora az li4no edva li bih oti6yl na ma4 na lubimia mi otbor,za6toto mi pisna vsqka godina edna i sy6ta pesen na nov glas. G-n Stefanov BELITE FENOVE ISKAT DA GLEDAT OTBORA SI V EVROPA.Mislq 4e ve4e e vreme sled 11 god. pauza.Vie ne mislete li kato men.

EDIT by RayOfWhite: КИРИЛИЦА !

Нед Ное 25, 2007 10:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Повече от възможно е някой от титулярният състав да хване пътя на някъде, но мисля че ще направиме поне 1 силно попълниние, ако ще то на свободен трансфер да е! Дано само Здравко остане!

Пон Ное 26, 2007 9:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Отново ли ще Ñ
[quote="ORTEGATA"]Otnovo li 6te si prodadem zvezdite prez tazi zima i 6te gledame evroturnirite naesen samo po TV v nqkoq kry4me!?Nadqvam se tova da ne e ritori4en vypros uvakaemi slavisti.Tazi godina napravihme otbor ot ni6toto.Koi ni s4ita6e za favoriti predi sezona?Koi misle6e 4e 6te sme na 2 to4ki ot 2 a pri pobedi do kraq mojem da zimuvame na 2 mqsto.Otgovora mi e-:" NIKOI!"Taka 4e ako na prolet elektri4kata,ortega ili kerchev ne sa ni v otbora az li4no edva li bih oti6yl na ma4 na lubimia mi otbor,za6toto mi pisna vsqka godina edna i sy6ta pesen na nov glas. G-n Stefanov BELITE FENOVE ISKAT DA GLEDAT OTBORA SI V EVROPA.Mislq 4e ve4e e vreme sled 11 god. pauza.Vie ne mislete li kato men.

[color=red]EDIT by RayOfWhite: КИРИЛИЦÐ

Пон Ное 26, 2007 10:11 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: Отново ли ще си продадем звездите през зимата!?
itso написа:
ORTEGATA написа:
Otnovo li 6te si prodadem zvezdite prez tazi zima i 6te gledame evroturnirite naesen samo po TV v nqkoq kry4me!?Nadqvam se tova da ne e ritori4en vypros uvakaemi slavisti.Tazi godina napravihme otbor ot ni6toto.Koi ni s4ita6e za favoriti predi sezona?Koi misle6e 4e 6te sme na 2 to4ki ot 2 a pri pobedi do kraq mojem da zimuvame na 2 mqsto.Otgovora mi e-:" NIKOI!"Taka 4e ako na prolet elektri4kata,ortega ili kerchev ne sa ni v otbora az li4no edva li bih oti6yl na ma4 na lubimia mi otbor,za6toto mi pisna vsqka godina edna i sy6ta pesen na nov glas. G-n Stefanov BELITE FENOVE ISKAT DA GLEDAT OTBORA SI V EVROPA.Mislq 4e ve4e e vreme sled 11 god. pauza.Vie ne mislete li kato men.

EDIT by RayOfWhite: КИРИЛИЦА !

Що ли си мисля, че тук се прокрадва непвторимия стил на Мартин Захариев??? :lol:

Тук се прокрадва стилът на... всеки дебютант във форума. първото мнение на всеки от нас е такова живототрептущо и екзистенциално. но ... нещата кристализират в един момент и всичко става ок.

Пон Ное 26, 2007 11:56 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Pyrvo iskam da kaja 4e ne sym debutant v tozi forum.Ne sym pisal i u4atsval deino v nego ot 2004 godina.Ne sym i Martin Zahariev.Az sym si edin ot malkoto no zakleti privyrjenici na nai-staria stoli4en otbor.I ne samo az no i cqltata mi familia sa potomstveni slavist!Kirilica ili ne kakvo zna4enie ima?

Вто Ное 27, 2007 7:56 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
ORTEGATA написа:
Pyrvo iskam da kaja 4e ne sym debutant v tozi forum.Ne sym pisal i u4atsval deino v nego ot 2004 godina.Ne sym i Martin Zahariev.Az sym si edin ot malkoto no zakleti privyrjenici na nai-staria stoli4en otbor.I ne samo az no i cqltata mi familia sa potomstveni slavist!Kirilica ili ne kakvo zna4enie ima?

Има значение. Това е правило и това е последното предупреждение, което ще получиш. Всички потребители на този форум, без изключение, са задължени да пишат на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Вто Ное 27, 2007 8:16 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: Отново ли ще си продадем звездите през зимата!?
ORTEGATA написа:
Отново ли ще си продадем звездите през тази зима и ще гледаме евротурнирите наесен само по ТВ в някоя кръчме!?Надявам се това да не е риторичен въпрос увакаеми слависти.Тази година направихме отбор от нищото.Кой ни считаше за фаворити преди сезона?Кой мислеше че ще сме на 2 точки от 2 а при победи до края можем да зимуваме на 2 място.Отговора ми е-:" НИКOЙ!"Така че ако на пролет електричката,ортега или керчев не са ни в отбора аз лично едва ли бих отишъл на мач на любимия ми отбор,защото ми писна всяка година една и съща песен на нов глас. Г-н Стефанов БЕЛИТЕ ФЕНОВЕ ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ ОТБОРА СИ В ЕВРОПА.Мисля че вече е време след 11 год. пауза.Вие не мислете ли като мен.

ORTEGATA написа:
Първо искам да кажа че не съм дебютант в този форум.Не съм писал и учацвал дейно в него от 2004 година.Не съм и Мартин Захариев.Аз съм си един от малкото но заклети привърженици на най-стария столичен отбор.И не само аз но и цялтата ми фамилия са потомствени славист!Кирилица или не какво значение има?

Вто Ное 27, 2007 8:26 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Няма проблем!Да подкрепим любимия отбор в неделя и да отнесем отбора на БДЖ поне с 3-0!!!

Вто Ное 27, 2007 8:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение acab
Njamam kirilica prostete mi please

Сря Ное 28, 2007 12:35 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща