Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
 Легендите на Славия
Нека който има информация за някоя от наще легенди да я помести тук.
Контузия спря Стар Гошо
Най-техничният български футболист за всички времена се каза Георги Лепоев, по прякор Стар Гошо.
Той е толкова техничен, че се прибира от бул. "Христо "Ботев"" до Коньовица, жонглирайки с топката. Изминава 2.5 половина км без тя да тупне на земята! Докато си играе на "21" се качва по стълбите и си отключва.
Лепоев заблестява в мъжете на "Славия" и го чака бляскава кариера. Но вратарят на ""Левски"" Бисер Михайлов му скача на опорния крак и го троши като кибритена клечка. "Белите" го бракуват под предлог, че колянната му става вече е като чекмедже.
Лепоев преиминава в "Сливен" и въпреки травмата е лидер на тима. После играе аматьорски футбол в софийските таскита. Там коронния му номер е да излъже целия отбор на противника и да влезе с топката във вратата. Но осакатеното коляно му пречи да стане европейска и световна звезда.
|
Съб Дек 01, 2007 9:17 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Този за първи път го чувам.През кой сезон е бил титуляр при нас?
|
Нед Дек 02, 2007 11:38 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
И аз скоро научих за него , баща ми разказваше как Б. Михайлов е строшил крака на Георги Лапоев. Играл е около 65-70 незнам точно , това което съм постнал е всичко което намерих за него в нета.
|
Нед Дек 02, 2007 12:07 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|