Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
 Локо сф - Славия - само футбол!
Другото столично дерби от 14-ия кръг на "А" група между Локомотив (София) и Славия пък е поверено на Цветан Георгиев.
Тоя не ме кефи 
|
Сря Ное 28, 2007 11:29 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Малката баничка неееее, тоя ще има да им свири фалове, оня дебелак Антунович е такъв симулант, то целия им отбор е пълен със симуланти де!.....Тоя ще ни заколи подозирам, Гигов играе със съдиите и тнт., ама така е щом на Венци не му се дават пари за чужди съдии........
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Ное 28, 2007 11:33 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Е може ли точно за този мач да го сложат тоя да свири?! 
|
Сря Ное 28, 2007 11:33 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
НЕ Е важно кой ще свири а как ще играят на терена . мисля че ако не ги допускаме до наказателното поле дузпа не може да им даде .удари от далече това му е майката .
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Сря Ное 28, 2007 11:38 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Притеснява ме да не им пуснат аванта, заради дузпата срещу говедата.
|
Сря Ное 28, 2007 11:42 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
дузпата им срещу говедата да ти кажа честно -мисля че си беше 100 % и ако им я беше дал можеше и да бият рогатите .......а що се отнася за нашият мач аз лично невярвам . няма страшно . дявола не е толкова черен .на този свят има и бели неща .ок .
|
Сря Ное 28, 2007 11:48 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
bel-chovek написа: дузпата им срещу говедата да ти кажа честно -мисля че си беше 100 % и ако им я беше дал можеше и да бият рогатите .......а що се отнася за нашият мач аз лично невярвам . няма страшно . дявола не е толкова черен .на този свят има и бели неща .ок .
Къф си ти бе нямаш нкакви комплекси?, нещо много на китайски ми звучиш, и кога се включи във форума  - по леко го давай буферче!И като си такъв си го признай, а не играй курвенски номера които са ви патент! И аре, че с тоя мач и тая форумна истерия се са ме уволнили 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Ное 28, 2007 11:53 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Венци Стефанов нападна Малката Баничка
Дано Цветан Георгиев не е като баща си, който се предлага на всеки, изригна босът на Славия
Президентът на Славия Венци Стефанов, който днес навършва 58 години, нападна рефера Цветан Георгиев, който бе определен за главен съдия на неделната среща от 14-ия кръг между най-стария столичен клуб и "белите".
"Всички знаем, кой е баща му. Той само ходи наляво и надясно, предлага се на всеки. Дано Цветан Георгиев (вдясно) не е тръгнал по стъпките на баща си. Ако иска да стане добър съдия трябва да не е пристрастен. Именно от това се страхувам. Ако в неделя той ни позволи да играем футбол, ще го сторим", сподели Стефанов пред Топспорт.бг.
Босът си пожела играчите на Славия да го зарадват за рождения му ден с победа над Локо (Сф). Срещата между двата отбора е от 14,00 часа в неделя на стадиона в "Надежда". В момента Славия е с 26 точки и при евентуален успех над "железничарите", ще ги изпревари във временното класиране с 1 точка.
Сря Ное 28, 2007 11:59 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
jordas написа: bel-chovek написа: дузпата им срещу говедата да ти кажа честно -мисля че си беше 100 % и ако им я беше дал можеше и да бият рогатите .......а що се отнася за нашият мач аз лично невярвам . няма страшно . дявола не е толкова черен .на този свят има и бели неща .ок . Къф си ти бе нямаш нкакви комплекси?, нещо много на китайски ми звучиш, и кога се включи във форума  - по леко го давай буферче!И като си такъв си го признай, а не играй курвенски номера които са ви патент! И аре, че с тоя мач и тая форумна истерия се са ме уволнили  -ПРИЯТЕЛ,КАТО ЧЕТА КАКВО СИ МИ НАПИСАЛ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ТЕ Е СТРАХ И ОТ СОБСТВЕНАТА ТИ СЯНКА .ЗАЩО ТАКА МИСЛИШ ?НЕЗНАМ КАКВО СИ МИСЛИШ НО БЪРКАШ .НИЩО КАКТО И ДА Е. АЗ СЪМ В БЪЛГАРИЯ ОТ 1 МЕСЕЦ ,АМА КАВО ЛИ ЩЕ ТИ ОБЯСНЯВАМ .
Последна промяна bel-chovek на Сря Ное 28, 2007 12:21 pm, променена общо 1 път
|
Сря Ное 28, 2007 12:06 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
SaKrAnTo 1913 написа: Венци Стефанов нападна Малката Баничка
Дано Цветан Георгиев не е като баща си, който се предлага на всеки, изригна босът на Славия
Президентът на Славия Венци Стефанов, който днес навършва 58 години, нападна рефера Цветан Георгиев, който бе определен за главен съдия на неделната среща от 14-ия кръг между най-стария столичен клуб и "белите".
"Всички знаем, кой е баща му. Той само ходи наляво и надясно, предлага се на всеки. Дано Цветан Георгиев (вдясно) не е тръгнал по стъпките на баща си. Ако иска да стане добър съдия трябва да не е пристрастен. Именно от това се страхувам. Ако в неделя той ни позволи да играем футбол, ще го сторим", сподели Стефанов пред Топспорт.бг.
Босът си пожела играчите на Славия да го зарадват за рождения му ден с победа над Локо (Сф). Срещата между двата отбора е от 14,00 часа в неделя на стадиона в "Надежда". В момента Славия е с 26 точки и при евентуален успех над "железничарите", ще ги изпревари във временното класиране с 1 точка.
кръг между най-стария столичен клуб и "белите".
Това не е ли един и същ одбор 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Сря Ное 28, 2007 12:07 pm |
|
 |
|