Автор |
Съобщение |
ORTEGATA
Пристрастен
|
 Отново ли ще си продадем звездите през зимата!?
Otnovo li 6te si prodadem zvezdite prez tazi zima i 6te gledame evroturnirite naesen samo po TV v nqkoq kry4me!?Nadqvam se tova da ne e ritori4en vypros uvakaemi slavisti.Tazi godina napravihme otbor ot ni6toto.Koi ni s4ita6e za favoriti predi sezona?Koi misle6e 4e 6te sme na 2 to4ki ot 2 a pri pobedi do kraq mojem da zimuvame na 2 mqsto.Otgovora mi e-:" NIKOI!"Taka 4e ako na prolet elektri4kata,ortega ili kerchev ne sa ni v otbora az li4no edva li bih oti6yl na ma4 na lubimia mi otbor,za6toto mi pisna vsqka godina edna i sy6ta pesen na nov glas. G-n Stefanov BELITE FENOVE ISKAT DA GLEDAT OTBORA SI V EVROPA.Mislq 4e ve4e e vreme sled 11 god. pauza.Vie ne mislete li kato men.
EDIT by RayOfWhite: КИРИЛИЦА !
Нед Ное 25, 2007 10:24 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Повече от възможно е някой от титулярният състав да хване пътя на някъде, но мисля че ще направиме поне 1 силно попълниние, ако ще то на свободен трансфер да е! Дано само Здравко остане!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Ное 26, 2007 9:36 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Отново ли ще Ñ
[quote="ORTEGATA"]Otnovo li 6te si prodadem zvezdite prez tazi zima i 6te gledame evroturnirite naesen samo po TV v nqkoq kry4me!?Nadqvam se tova da ne e ritori4en vypros uvakaemi slavisti.Tazi godina napravihme otbor ot ni6toto.Koi ni s4ita6e za favoriti predi sezona?Koi misle6e 4e 6te sme na 2 to4ki ot 2 a pri pobedi do kraq mojem da zimuvame na 2 mqsto.Otgovora mi e-:" NIKOI!"Taka 4e ako na prolet elektri4kata,ortega ili kerchev ne sa ni v otbora az li4no edva li bih oti6yl na ma4 na lubimia mi otbor,za6toto mi pisna vsqka godina edna i sy6ta pesen na nov glas. G-n Stefanov BELITE FENOVE ISKAT DA GLEDAT OTBORA SI V EVROPA.Mislq 4e ve4e e vreme sled 11 god. pauza.Vie ne mislete li kato men.
[color=red]EDIT by RayOfWhite: КИРИЛИЦÐ
|
Пон Ное 26, 2007 10:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Отново ли ще си продадем звездите през зимата!?
itso написа: ORTEGATA написа: Otnovo li 6te si prodadem zvezdite prez tazi zima i 6te gledame evroturnirite naesen samo po TV v nqkoq kry4me!?Nadqvam se tova da ne e ritori4en vypros uvakaemi slavisti.Tazi godina napravihme otbor ot ni6toto.Koi ni s4ita6e za favoriti predi sezona?Koi misle6e 4e 6te sme na 2 to4ki ot 2 a pri pobedi do kraq mojem da zimuvame na 2 mqsto.Otgovora mi e-:" NIKOI!"Taka 4e ako na prolet elektri4kata,ortega ili kerchev ne sa ni v otbora az li4no edva li bih oti6yl na ma4 na lubimia mi otbor,za6toto mi pisna vsqka godina edna i sy6ta pesen na nov glas. G-n Stefanov BELITE FENOVE ISKAT DA GLEDAT OTBORA SI V EVROPA.Mislq 4e ve4e e vreme sled 11 god. pauza.Vie ne mislete li kato men.
EDIT by RayOfWhite: КИРИЛИЦА ! _________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!! Що ли си мисля, че тук се прокрадва непвторимия стил на Мартин Захариев??? 
Тук се прокрадва стилът на... всеки дебютант във форума. първото мнение на всеки от нас е такова живототрептущо и екзистенциално. но ... нещата кристализират в един момент и всичко става ок.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Ное 26, 2007 11:56 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Pyrvo iskam da kaja 4e ne sym debutant v tozi forum.Ne sym pisal i u4atsval deino v nego ot 2004 godina.Ne sym i Martin Zahariev.Az sym si edin ot malkoto no zakleti privyrjenici na nai-staria stoli4en otbor.I ne samo az no i cqltata mi familia sa potomstveni slavist!Kirilica ili ne kakvo zna4enie ima?
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Вто Ное 27, 2007 7:56 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
ORTEGATA написа: Pyrvo iskam da kaja 4e ne sym debutant v tozi forum.Ne sym pisal i u4atsval deino v nego ot 2004 godina.Ne sym i Martin Zahariev.Az sym si edin ot malkoto no zakleti privyrjenici na nai-staria stoli4en otbor.I ne samo az no i cqltata mi familia sa potomstveni slavist!Kirilica ili ne kakvo zna4enie ima?
Има значение. Това е правило и това е последното предупреждение, което ще получиш. Всички потребители на този форум, без изключение, са задължени да пишат на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.
|
Вто Ное 27, 2007 8:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Отново ли ще си продадем звездите през зимата!?
ORTEGATA написа: Отново ли ще си продадем звездите през тази зима и ще гледаме евротурнирите наесен само по ТВ в някоя кръчме!?Надявам се това да не е риторичен въпрос увакаеми слависти.Тази година направихме отбор от нищото.Кой ни считаше за фаворити преди сезона?Кой мислеше че ще сме на 2 точки от 2 а при победи до края можем да зимуваме на 2 място.Отговора ми е-:" НИКOЙ!"Така че ако на пролет електричката,ортега или керчев не са ни в отбора аз лично едва ли бих отишъл на мач на любимия ми отбор,защото ми писна всяка година една и съща песен на нов глас. Г-н Стефанов БЕЛИТЕ ФЕНОВЕ ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ ОТБОРА СИ В ЕВРОПА.Мисля че вече е време след 11 год. пауза.Вие не мислете ли като мен.
ORTEGATA написа: Първо искам да кажа че не съм дебютант в този форум.Не съм писал и учацвал дейно в него от 2004 година.Не съм и Мартин Захариев.Аз съм си един от малкото но заклети привърженици на най-стария столичен отбор.И не само аз но и цялтата ми фамилия са потомствени славист!Кирилица или не какво значение има?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Ное 27, 2007 8:26 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Няма проблем!Да подкрепим любимия отбор в неделя и да отнесем отбора на БДЖ поне с 3-0!!!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Вто Ное 27, 2007 8:33 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 acab
Njamam kirilica prostete mi please
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|