Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ
Стоилов: Янков в "Левски"? Кой ни прави селекцията?!

В България ще играя само за Славия, отрече и националът
Наставникът на "Левски" Станимир Стоилов категорично отрече слуховете за евентаулното привличане на национала Чавдар Янков в редиците на "сините". Както е известно, халфът напоследък не попада в титулярния състав на Хановер по редица причини и това веднага породи спекулации за преминаването му в "Левски".

"За първи път чувам за подобна идея. Чавдар определено е много качествен футболист, но аз поне не съм запознат с такъв вариант. Вероятно някой над мен прави селекцията", пошегува се Мъри. Самият Янков също отрече.

"Не знам да има подобна оферта, но и да има, ще я отхвърля. В България винаги ще играя само в Славия. Но засега съм играч на Хановер и смятам да изпълня контракта си докрай", коментира и Чочо. Припомняме, че настоящият договор на национала с германския клуб е до лятото на 2011 година.

Дано Чавдар Янков си удържи на думата.........

edit by bodzhov_zv
Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част І

Пет Дек 28, 2007 11:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Лидери на Славия очакват да им предложат нови договори

Саша Симонович твърдо остава на "Овча купел"

Част от лидерите на Славия очакват от ръководството на тима да им предложат нови договори, научи Топспорт.бг. Опитните Саша Симонович и Илия Илиев са двама от играчите на "белите", контрактите на които изтичат в края на сезона.

Сърбинът, както и Фиго от Дупница, имат желание да продължат кариерата си в най-стария столичен клуб, въпреки че има оферти за тях от чуждестранни отбори.

Преди дни се появиха информации, че Саша е желан от китайския Далиен, където наставник от известно време е Ратко Достанич. Именно сръбският специалист доведе Симонович на "Овча купел", след като той изкара един сезон във Вихрен.

Пред съотборници Саша е споделил, че никой от Далиен, дори и Ратко, не са се свързвали с него.

Симонович се чувства отлично в София, където живее от няколко години с цялото си семейство. 7-годишният му син Лазар дори от скоро тренира в школата на Славия.

Другият играч на "белите", който има договор до края на сезона е Борислав Павлов.

На "Овча купел" все още не е ясно дали ще остане Славчо Георгиевски. Македонецът е желан от Ерцгебирге (Ауе), за което Топспорт.бг единствен информира на 24 декември.

Пет Дек 28, 2007 2:39 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Bai mangal da si hodi
Figo ot Fakultetu e iz4erpen,Sacha sachto stiga sa razhojdali bjalata fanelka
Neka da im Blagodarim,no vremeto im v Slavia e izteklo

Пет Дек 28, 2007 8:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Дано Чавдар Янков си удържи на думата.........

1000% гаранция, че ще си я спази!

А CategoryC, изобщо немога да бъда съгласен с теб, а вярвам и не само аз. Все още са водещи фигури в отбора, вярно че не играят винаги на най-високо ниво, но вече не са и първа младост. Поне играят за отбора, това се отнася главно за Илиев, въпреки няколко издънки на Симонович и като отношение и като игра си остава един от лидерите. Като за титуляри до края на този сезон и резерви още 1-2 са идеални. Достатъчно опит са натрупали за да помагат на младите да се развият, по възможно най-добрият начин.

Съб Дек 29, 2007 12:47 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Всъщност туке цялото интервю с Янков.

Съб Дек 29, 2007 12:51 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Bai mangal da si hodi
CategoryC написа:
Figo ot Fakultetu e iz4erpen,Sacha sachto stiga sa razhojdali bjalata fanelka
Neka da im Blagodarim,no vremeto im v Slavia e izteklo

Илиев е един от най-добрите ни футболисти. Рядко в последните години сме имали толкова "мислещ" халф

Съб Дек 29, 2007 5:18 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Тука май само се говори има ли вече реализирани трансфери Самокишев и Златковски са вече в славия а други има ли на овча купел или само се говори?

Нед Дек 30, 2007 10:19 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
На практика още няма нищо сигурно на 100% с никой тренсфер освен на Лазаров.

Нед Дек 30, 2007 1:13 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Според мен за сега очертаващата се селекция не е нивото на което очакваме всички.Мисля,че няма взаимозаменяемост,тъй като определено и Здравко Лазаров и Славчо Георгиевски няма да могат да бъдат заместени евентуално от Емил Ангелов,Зоран Златковски или Копи.От много от вас цари оптимизъм заради това това,че ще взимаме Бабангида,но все пак отчетете факта,че той не е играл на високо равнище(ако родната "А" група може изобщо да се нарече така)вече цели 5,6 месеца!Все пак ще му е нужно време докато си върне формата, в която беше и бележеше гол след гол за Уефа.И тук идва въпроса дали Славия има нужното време да му го даде?При положение,че другите отбори не си продават качествените играчи(визирам най-вече буферите чийто изп.директор Иво Тонев каза,че няма да се разделят с нито един от класните си играчи тази зима).За съжаление ние вместо да надграждаме на този силен отбор от есента ние рушим.Колкото и да ми е тъжно.ще трябва да си призная че тези кантонери имат много по правилна политика от нас и неслучайно се задържат на върха вече 2-3 години подред.Ако марчо Дафчев беше в Славия вече отдавна да беше шитнат на някои колос от 2 бундеслига или на някои сибирски клуб.Все пак не трябва да униваме и нека си пожелаем една силна Славия и 2 полусезон и искренно се надявам това пожелание да не се превърне в поредното клиширано такова,което си пожелаваме всяка година.Айде Весели празници и Щастлива Нова Година и само белите!!!

Нед Дек 30, 2007 1:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Последният слух - при нас идва Атанас Чипилов от "Ботев" Пловдив

Сря Яну 02, 2008 10:16 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Следваща