Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:27 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8 мнения ] 
 Славия-Левски (Рунд I) 
Автор Съобщение
Познат
Аватар

Мнение Славия-Левски (Рунд I)
Най-старото столично дерби..което мина и сега.Предлагам ви интересна и кратка извадка от бяло-синия сблъсък.Очаквам вашите интересни коментари по темата.

Славия - "Левски" (Рунд I)
1. Доволни ли сте от представянето на Вашия отбор до момента?

Владислав Панов (Славия): Да, наподобяваме състава от 1996.

Петър Ковачев ("Левски"): Не! Отборът е вече изчерпан! Трябва нов отбор, който да се изгради за около половин година и да остане поне за четири–пет години на върха. Новият отбор трябва да е от двамата мароканци, тримата бразилци и всичко друго да е от юноши на "Левски" – Хичо, Мариян, Атанас Курдов, да се върне, Домовчийски, Божидар Митрев и т.н. имаме ги с килограми...

2. Какво мислите за представянето на съперника досега?

Владислав Панов (Славия): Нямат нападатели,които да могат да бележат и това им е основният проблем.

Петър Ковачев ("Левски"): Ами щом нямат загуба, значи играят добре. Въпреки че в България това правило не важи в голяма степен. Пък и мачът им с ЦСКА беше доста съмнителен!

3. Има ли все още стойност "най-старото столично дерби"?

Владислав Панов (Славия): За мен това е винаги мачът на годината. Все пак "сините" са създадени, за да има Славия спаринг партнъор.

Петър Ковачев ("Левски"): Не!

4. Очаквате ли да има сериозен интерес към мача от страна на феновете?

Владислав Панов (Славия): От страна на Славия ще има по-голям интерес в сравнение с последните 5-6 години.

Петър Ковачев ("Левски"): Не!

5. Кой е фаворитът в предстоящия сблъсък?

Владислав Панов (Славия): Мисля,че този път нещата са 50/50.

Петър Ковачев ("Левски"): Като имам предвид играта на "Левски" срещу ЦСКА, значи Славия е фаворит. Не си правя илюзии, че Славия ще играе срещу "Левски", така както срещу ЦСКА.

6. Кои са козовете на Вашия отбор?

Владислав Панов (Славия): По-добър треньор, оборът ни е във възход, Електричката.

Петър Ковачев ("Левски"): Затруднявам се да ги изброя. Опитът, може би и опреният до кокала нож.

7. Къде са слабостите във Вашия отбор?

Владислав Панов (Славия): Контузените и наказани играчи са доста.

Петър Ковачев ("Левски"): В демотивацията на играчите, това че нямаме изявен голмайстор, трудно играем при опълчения и липса на старши-треньор.

8. Кои са силните страни на противника и откъде очаквате изненади?

Владислав Панов (Славия): "Сините" тази година са непредсказуеми и може точно срещу нас да направят силен мач. Бардон също ме притеснява.

Петър Ковачев ("Левски"): Мотивацията да "помагат" на ЦСКА и като падат, и като бият.

9. Кой е любимият Ви играч от любимия отбор?

Владислав Панов (Славия): В момента Емо Петров и Данчо Петков. За всички времена Владко Шаламанов.

Петър Ковачев ("Левски"): Георги Петков – "синьото" сърце на отбора. Може и да прави грешки понякога, но гори в мача.

10. Кой е най-добрият играч на съперника?

Владислав Панов (Славия): Бардон и Гошо - вратаря.

Петър Ковачев ("Левски"): Ортега.

11. Кой футболист от противника бихте искали да видите във Вашия отбор?

Владислав Панов (Славия): Домовчийски, за да може да се развива. Във Витоша младите играчи не просперират, а той е талантлив.

Петър Ковачев ("Левски"): Никой.

12. Кой мач между двата отбора винаги ще помните?

Владислав Панов (Славия): За Купата 1996, като така ги почнахме, че Лафчис трябваше да ги изкара.

Петър Ковачев ("Левски"): Не помня годината, но Славия ни поведе с 0:2 и ние ги обърнахме до 4:2! Страшен мач беше!
-----------------------------------------------------------------------------------
КОВАЧЕВ ТОВА ПРАСЕ МРЪСНО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КАЗВА ЧЕ МАЧЪТ НИ С ЦСКА БИЛ МНОГО СЪМНИТЕЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вто Дек 11, 2007 11:40 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Тази година нямаме съмнителен мач. Аз имах известни съмнения за загубата в Дупница. Сега не съм убеден на 100%, че не е имало полегване, но съм забравил всякакви съмнения, защото във важните мачове излязохме на 100%.

Вто Дек 11, 2007 2:50 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
интересна идея на спорт1, но смотаните говеда не пратиха достатъчно интелигентни отговори и дуелът остана само в 2 рунда, които мисля, че спечелихме безапелационно:)

Сря Дек 12, 2007 12:00 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тоя мач, дето визира Ковачев ни обърнаха с 2 ебати смешните дузпи :evil:

Сря Дек 12, 2007 10:24 am
Профил
Познат
Аватар

Мнение 
МИ ДА.ТЕ АКО НЕ СА С ДУЗПИ НЯМА КАК ДА НИ БИЯТ ХА ХАХА ХАХА ХА

Пон Дек 17, 2007 11:17 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
Тоя мач, дето визира Ковачев ни обърнаха с 2 ебати смешните дузпи :evil:

Тогава наказаха Голямата Баничка - за тези времена беше прецедент да изхвърлят съдия за опорочен мач... Бях на тоя мач и дори левскари се възмущаваха от това престъпление...А през онзи сезон едвам се спасихме от изпадане... 8)

Вто Дек 18, 2007 10:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
аз спомням един такъв мач
водихме ги с 2:0 и тагава наско сираков 2 пъти прескочи Банана и падна ...целия стадион се смя... а баничката свири дузпи

Сря Дек 19, 2007 4:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
След въпросния мач намразих жестоко добичетата! Бях много малък, а го помня цветно.

Сря Дек 19, 2007 6:26 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 8 мнения ]