Коприваров: Славия заслужава уважение
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Коприваров: Славия заслужава уважение
Халфът Милан Коприваров, който днес направи първа тренировка със Славия, заяви, че е имал и други оферти, но тази от Овча купел била първа. Коприваров беше принуден да напусне "Левски", след като досегашните му работодатели го лишиха от правото да тренира с първия отбор заради отказ да подпише нов договор.
"Не се сърдя на "Левски". Така са преценили, че трябва да се отнесат с мене- така са направили. Тук съм, защото Венцислав Стефанов първи ми подаде ръка и поиска да дойда в Славия. Смятам, че е мъжко поведение да отвърна на този жест и затова съм тук", коментира още Коприваров преди първата тренировка с новия си отбор.
"Имах и други предложения, но Славия е клуб, който заслужава уважение. И за мене е важно да съм отбор, където ми вярват и знаят, че няма да ги подведа", доволен каза Коприваров.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1146016
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Яну 09, 2008 7:53 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Този не ми харесва и това е.Според мен всеки един от останалите които сме взели не е по слаб от него,дори напротив.Защо трябва да се обръща такова внимание на един човек,който е левскар и в червата.Според мен е глупаво.Нека обръщаме внимание на футболости като Мартин Керчев,който казва че няма друг отбор за него освен Славия за момента или на някой юноши на отбора.Просто прочети какво казва Копи по долу в интервюто с него в Спортал.бг и ще разбереш защо мисля,че тази тема е безполезна!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Сря Яну 09, 2008 8:23 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Не е безполезна, защото Коприваров вече е част от отбора и на него също ще се разчита да помогне за изпълнение на нашите цели. Ако разсъждаваме по този начин, трябва да оплюем всички футболисти, които не са от нашата школа, а в момента такива са повечето ни титуляри. Не мисля, че това поведение и такива негативни мнения относно играчи, които са наша собственост, носят полза на отбора и въобще на някого.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Яну 09, 2008 8:52 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 1 izdanka
Kak moje da kaje pojelavam na Levski uspeh v borbata za titlata s Cska?
Tova profi li e?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Яну 09, 2008 9:07 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Мнението ми не е негативно,а реално!Вярно е че имаме много играчи,които са титуляри и не са школа на Славия,но никой не говори като тоя Копи!А извинявай ще ми кажеш ли какви са ни целите,които ръководството е афиширало.За нас си знаем,че искаме Уефа,но дали така мислят "дълбокоуважаваните" от мен Венци Стефанов,а явно и от теб Милан Коприваров!?
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Сря Яну 09, 2008 9:14 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Стига сте се занимавали с Копи-то. Ще защитава цветовете на клуба ни и толкова. Не е нищо особено. Бабангида щеше да ни дойде много добре, ама ето че вече е в Латекс-а.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Сря Яну 09, 2008 9:42 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Вярно прибързвате малко с нещата. Дайте да го видиме как ще се отнесе с възможността, която му даваме. Според мен след няколко изиграни мача ще започнете да го хвалите. Просто предчувствие. Не ангажирам никой с мнението си, но все пак е вече футболист на Славия и не е подобаващо да му се нахвърляме още преди да има и една тренировка с отбора.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Яну 09, 2008 11:17 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Мисля че е почти сигурно че това теле никога няма да стане легенда на Славия, нито пък някога ще спре да е говедо, но все пак трябва да го съдим за играта му на терена. Ако вкара победен гол срещу родното му стадо при нас, както навремето го направи в Родопа, аз лично ще се радвам. Пък и него поне го знаем какво представлява, за разлика от Виктор Очукву или там какъвто беше и сина на Малина...
|
Чет Яну 10, 2008 3:17 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
говедо е, не е кой знае какъв футболист, ама явно Венци с това ще ни замаже очите, пожелавам му успех !!!
Чет Яну 10, 2008 1:07 pm |
|
 |
|