Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:39 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 Отново гледаме отстрани мачовете за купата!ЗАЩО! 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Отново гледаме отстрани мачовете за купата!ЗАЩО!
Нека в тази тема,всеки който поиска да коментира случилото се досега в турнира за купата на България и в частност на Славия.Моето мнение е,че от 12 години ние правим всичко възможно да затрием традициите си на турнирен боец в този турнир.Ето и малко факти-от сезон 1995/96,когато спечелихме купата Славия е записала 5 четвъртфинала отпадайки 3 пъти от Литекс(2 пъти с дузпи и миналата година в редовното време),1 път от Цска и 1 път от "Марек"!През другите години даже и не стигнахме този "таван" на нашите възможности като отпадахме от отбори като Етър,"Спартак"(Пл),Р.Спортист и този сезон от "Ботев"(Пд).Мисля,че ръководството трябваше тази година да погледне на купата много по-сериозно и да ни зардаваше поне с финал,като подарък за 95 годишнината на клуба,още повече като гледам какво се случи днес ме е яд,че отбори,като Черно море който в последните 3 години стигна финал,а сега и полуфинал,като "Марек",който в 2 поредни години игра полуфинали и др.са пред нас в това отношение.И тук идва въпроса-Къде сме ние?

Сря Мар 12, 2008 4:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Отново гледаме отстрани мачовете за купата!ЗАЩО!
ORTEGATA написа:
Нека в тази тема,всеки който поиска да коментира случилото се досега в турнира за купата на България и в частност на Славия.Моето мнение е,че от 12 години ние правим всичко възможно да затрием традициите си на турнирен боец в този турнир.Ето и малко факти-от сезон 1995/96,когато спечелихме купата Славия е записала 5 четвъртфинала отпадайки 3 пъти от Литекс(2 пъти с дузпи и миналата година в редовното време),1 път от Цска и 1 път от "Марек"!През другите години даже и не стигнахме този "таван" на нашите възможности като отпадахме от отбори като Етър,"Спартак"(Пл),Р.Спортист и този сезон от "Ботев"(Пд).Мисля,че ръководството трябваше тази година да погледне на купата много по-сериозно и да ни зардаваше поне с финал,като подарък за 95 годишнината на клуба,още повече като гледам какво се случи днес ме е яд,че отбори,като Черно море който в последните 3 години стигна финал,а сега и полуфинал,като "Марек",който в 2 поредни години игра полуфинали и др.са пред нас в това отношение.И тук идва въпроса-Къде сме ние?

Ние сме някъде там в небитието......със своите надежди за класиране в Европа, там сме....., но тия надежди са май само у нас феновете - ръководството не го !.!бе за 95-годишнината и други неща!! Ние трябва да им покажем, че сме силни и на нача на армията с чорбата да отпразнуваме годишнината с едно огромно знаме 95-години Славия - това сме ние, а кои сте Вие?. Пак я зачеквам тая тема за знамето да ви ви видя колко ще сте активни....предишната такава нулева активност :!: ........идва април месец а ние нямаме дори проект за това знаме.......е за тия неща се дразня повече отколкото на загубите!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Мар 12, 2008 5:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А братле, вчера докато гледах Интер-Ливърпул се сетих за празнуването на 100 годишнината на Интер и си зациклих и измислих нещо за знаме. Тъкмо се чудех какво да пише и ти прочетох поста. Харесва ми. Скоро ще го направя и ще ти/ви го покажа :D

Сря Мар 12, 2008 7:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Питаш защо не играем в турнира за Купата, ми много просто, защото отпадхме по-рано. Истината е, че тази година нямахме особен късмет, но за предните години съм съграсен, че Купата минаваше през.... на Венци, но такива са реалностите!

Сря Мар 12, 2008 8:03 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Проблема ... мачовете за купата се развиха точно, както не искаме. Ще видим Европа през крив ...

САМО СЛАВИЯ!

Сря Мар 12, 2008 8:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Неприятно развитие (макар че лекичко злорадствам за отпадането на двата софийски врага), но сега за да играем в турнирите просто трябва да влезем в тройката. Не знам дали ще успеем да го направим, но аз съм фен и съответно наивен оптимист - смятам че най-малкото сме по-силни от буферите. Един медал за годишнината също няма да ни дойде лошо.

Сря Мар 12, 2008 8:46 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Mita4e написа:
Питаш защо не играем в турнира за Купата, ми много просто, защото отпадхме по-рано. Истината е, че тази година нямахме особен късмет, но за предните години съм съграсен, че Купата минаваше през.... на Венци, но такива са реалностите!

Прочети отново мнението ми и тогава коментирай пак!

Сря Мар 12, 2008 8:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATA написа:
Mita4e написа:

А ти си прочети заглавието на темата...

Сря Мар 12, 2008 9:23 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Mita4e написа:
ORTEGATA написа:
Mita4e написа:

А ти вниквай по дълбоко в нещата,които четеш!

Сря Мар 12, 2008 9:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATA написа:
Mita4e написа:
ORTEGATA написа:
Mita4e написа:

А ти вниквай по дълбоко в нещата,които четеш!

Не мога, аз съм повърхностен човек... :lol: бе къв си ти, че да ми казваш какво да правя, аййй сиктир вече

Чет Мар 13, 2008 8:15 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща