Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 58 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Среща със Стевица - Сряда, 15:30,пред ст. "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Среща със Стевица - Сряда, 15:30,пред ст. "Славия"
Срещата със Стевица няма да е днес! Човека е в Сърбия е ще върне в сряда! Той каза, че сряда имат тренировка от 16:00ч. и каза ако искате тогава да направим срещата! Извинява се, че не може тази среща да е днес, но има важни ангажименти... Тоест, сряда преди мача на националите отиваме и си говорим!!! Пуснете по един пост, за мнение и какви според вас ще са резултатите от тази среща, а можи би и въпросите, които искате да го питате!

Последна промяна Mita4e на Вто Мар 25, 2008 10:17 pm, променена общо 1 път

Пон Мар 24, 2008 9:48 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Най вече го питай къде е Елтон и колко си плаща този Златковски за да играе.

Пон Мар 24, 2008 9:53 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ...................
Moje da ne se varne ot sarbia poradi semeini pri4ini

Пон Мар 24, 2008 10:43 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
пак ще има само 'обещания' и призиви за търпение, на бас ?!

Пон Мар 24, 2008 11:40 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Едва ли ще мога да присъствам на срещата , но имам няколко въпроса към Стевица :
1.Защо втори мач поред играем в схема с един нападател ( при това Коприваров не е таран , той си е крило ) ?
2.Стевица ли е искал перлите от Пловдив и Сърбия или просто Венци му ги е пробутал ?
3.Докога ще играят откровено слабите Златковски, Новкович, Анев , Павлов ,Самокишев, Керчев ( макар че той е по-специален случай) ?
4.Защо не се дават повече шансове на Орлинов, Мечев, Елтон, младото момче от Берое Галин Иванов ?
5.Наистина ли Елтон ще бъде шитнат в Китай при условие че имаме зверски трудности в атака ?
6. Какво да очакваме от мачовете с чорбата, Латекса, Пирин , "Левски" ?
Отборът е в криза и Кузмановски си има вина, но най–виновни са ръководството и самите футболисти . Стевица ние сме с теб !!!

Пон Мар 24, 2008 12:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Едва ли ще мога да присъствам на срещата , но имам няколко въпроса към Стевица :
1.Защо втори мач поред играем в схема с един нападател ( при това Коприваров не е таран , той си е крило ) ?
2.Стевица ли е искал перлите от Пловдив и Сърбия или просто Венци му ги е пробутал ?
3.Докога ще играят откровено слабите Златковски, Новкович, Анев , Павлов ,Самокишев, Керчев ( макар че той е по-специален случай) ?
4.Защо не се дават повече шансове на Орлинов, Мечев, Елтон, младото момче от Берое Галин Иванов ?
5.Наистина ли Елтон ще бъде шитнат в Китай при условие че имаме зверски трудности в атака ?
6. Какво да очакваме от мачовете с чорбата, Латекса, Пирин , "Левски" ?
Отборът е в криза и Кузмановски си има вина, но най–виновни са ръководството и самите футболисти . Стевица ние сме с теб !!!

Toчно!

Пон Мар 24, 2008 12:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
аз имам въпрос :
кво стаа бе?
и какво мисли че ще ви каже той, той е наемник, среща трябва с Джаба.... да го питам, когато изгони Кано, после и Ампето понеже Славия не играела нападателен футбол - сега какво играят и това ли е футбола?
само ще си загубите времето и с кузмановски, той и без това ще си ходи скоро...убеден съм

Пон Мар 24, 2008 12:10 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Аз пък бих го попитал, как при положение, че отбора явно е в криза, че си претърпял най-голямата загуба за сезона преди часове, си заминава за 2 дни за Сърбия ??! Не смята ли подобна постъпка за демобилизираща ?
/Между другото същото го направи след загубата от "Ботев" в края на полусезона, отбора уж се събира на заведение да отпразнуват края на сезан, а треньорът им го няма ???/

Пон Мар 24, 2008 2:21 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз най-много искам да знам какво е това информационно затъмнение спрямо Елтон - за него нищо никъде не се приказва, никой нищо не знае - само апокрифни информации тук-таме се появяват за Китай и прочее.
Имаме страхотна нужда от таран тип "Елтон" в момента!

Пон Мар 24, 2008 2:29 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
аз смятам ,че няма никакъв ефект от тази среща,но дано да греша

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Мар 24, 2008 5:06 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 58 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща