Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.)
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.)
Верно, че е рано за тая Тема...ама нека да е готова и да си седи, нито хляб иска нито вода  .....ако искате пишете, ако мислите, че е рано още недейте....за мен тоя мач ще е ключов - с тия играем не много добре....въобще загубим ли в Ст.Загора може да кажем Чао на Европа....., абе за притеснение си е...не бихме смешниците от "Марек", разформированото Локо Пловдив...сега с Берое....тоя мач ще е нашия рубикон!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
Последна промяна jordas на Пон Дек 17, 2007 9:18 am, променена общо 1 път
|
Пет Дек 14, 2007 9:15 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Доста е рано за тази тема.Както са тръгнали нещата в Берое такъв мач може въобще да няма...........Ако ли пък се играе победата за нас е повече от задължителна.Лошото е ,че Симонович изгоря за мача след червения картон срещу "Ботев".
|
Пет Дек 14, 2007 9:19 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Абе, хора вие и от Берое ли се спичате? Дори да съществува до пролетта ще са само юноши. През почивката правя едно знаме и отивам в СТ. З. да го презентирам на обществеността:)
|
Пет Дек 14, 2007 11:24 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
И аз имам идея за знаме ама още е в много ранен етап и проект.....да видим дали ще съдействат едни хора....ще стане много зловещо  ...,но да не казвам хоп преди да съм скочил, ако има развитие ще информирам...иначе Боби ти братле се вкарваш в много оптимистични филми, не си бил свидетел на реалноста наречена В.С....тоя номер той не веднъж ни го е скроявал, добри игри през есента и после на пролет чрясла на рояци, евала, че се надяваш и на шампионска титла..но за мен това е химера на тоя етап, а за Берое да не припомням мачът ни с "Марек", Вихрен мъката в Петрич....аз ти казвам тоя мач е супер важен в зарата!!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Дек 14, 2007 11:32 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
много е рано,все още,но ако Берое на се разпаднат,отиваме в Зарата 100 човека и ги бием с 2 гола на Славчо.
уатие...ти не се ли беше отказал бе приятел,за кво в такъв случай само си тровиш нервите.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пет Дек 14, 2007 3:51 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
В сезома когато локо пд. станаха шампиони,ние бяхме 3-ти с 33т.Мисля че бяха 10 победи ,3 Х и 2 загуби от животните.Последния есенен кръг бихме локо с голове на Асен Николов и Тролейчо,като по този начин ЦСКА станах 2 много близо до локо.Треньор ни беше Джамбазки.Уверен бях че ще играеме в Европа ама не.Няколко сезона подред бяхме на "косъм".Ако квотата на бг отборите е 3,Славия е 4-та,ако е 4 сме 5-ти.Тогава някой каза че на В.С. не му е оферта,защото трябвало да лицензира стадиона бла бла,тъпотии които ми се струват неоснователни.
Но за тази година съм оптимист.Само след мача в Дупница бях на кантар
|
Пет Дек 14, 2007 3:57 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 intertoto
Pone v intertotot da igraeme toja pa
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Дек 14, 2007 4:16 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Интертото няма вече ...
|
Пет Дек 14, 2007 7:10 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
И аз съм оптимист за тоя сезон. В Биройе до пролетта ще останат само юношите и ще ги бием без проблеми. Те как още не са се разпаднали? После трябва да си вземем домакинствата и 2-3 победи като гости.
Пет Дек 14, 2007 7:25 pm |
|
 |
|