Да си кажем някой истини за нас самите!!
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Да си кажем някой истини за нас самите!!
Прави ми впечатление, голямо впечатление....едни определени хора където и да било не дават и дума да се каже против лицето В.С...........и все главно хора от "Фенклуба".......последния пример беше днеска на срещата със Стевица - пичове вие не можете да определяте кой какво мнение ще има или да задавате настроенията на тази публика, аз ви уважавам, но не мога да приема ваща позиция относно това ръководство което се гаври с нас 12 години и продължава - вие какви сте, коне с капаци?? Не виждате ли от къде са ни всичките проблеми, някой да заиграе по-добре и веднага трансфер и така докога, какви успехи ще имаме с тая политика? Съдията, Херо...това са глупостииии причината е в ръководството на футболния клуб което има грешна политика и не иска Славия да печели, нито да се класира в евротурнири, и в смешните ни играчи които са пълен чресло и не знаят какво е Славия!!Едно конкретно нещо се каза за Интертото и какъв беше отговора много неконкретен......еми как да го уважавам това ръководство? Не мога да си го обясня това как може да си фен на Славия и да подкрепяш В.С......почвам да си задавам някой въпроси, предполагам и други хора също.... Най-скъпите екскурзии са наще, китайците ходиха до Варна за 10 лева, ние до Пловдив за 10......и пак ръководството, благото на Славия и тнт!!
За един изкуствен терен да му свалям шапка.....хах никога, та той унищожава Славия всяка година, бавно но сигурно и накрая тези на които им пука ще са точно 0 и той ще победи - ще си продава играчи в чужбина и предприятието Славия ще работи на печалба, а ние да го духаме!! Венци Стефанов и хората около него въобще не им пука за нас......., а някой ги подкрепят...............всеки да си прави изводите сам за себе си !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 30, 2008 9:18 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
За много неща си прав,но не съм съвсем съгласен за продажбата на футболисти. Когато един играч като Здравко е дошъл само, за да помогне временно е напълно ясно, че ще си замине на полусезона.Той дойде, за да си осигури трансфер. Колкото до Славчо-винаги съм го казвал-той не беше ключовият играч.Днес Стевица го потвърди.Каза същото. Първите 6 мача беше трагедия-всички го псуваха и обяняваха как дори и "Магьосникът" е по-добър.Факт.След това на фона на общото представяне и неговот ниво малко се вдигна,само че той е на 29 години. Това е таванът на възможностите му.
Смятам,че голяма част от трансферите от Славия в чужбина са оправдани. Това много повече помага на българския футбол,отколкото спиране на развитието на талантливи момчета. Естествено и на мен ми се иска да можем да задържаме по-голямата част от добрите ни играчи,но реалностите са други. Ние имаме правилна политика. Единствено имам забележки към налагането на юноши и работата в ДЮШ,но като цяло в момента политиката ни е правилна. Иначе това,че не се дават пари за селекция,не се гонят ясно поставени цели и не се играе за задължителна победа е ясно и трагично...
|
Нед Мар 30, 2008 9:46 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Фиго моля ти се не говори глупости коя е тази правилна политика , коята имаме ?????? За Славчо явно не виждате разликата в центъра ....
иначе за В.С. и подчинените му фенове няма какво да се коментира ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Мар 30, 2008 9:50 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Славчо НИ ЛИПСВА ЯКО АМА ЯКО ЛИПСВА
СТИГНАХМЕ ДО ТАМ ЧЕ ПО БТВ РАЗПРАВАТ ЧЕ ЧЕРНОМОРЕЦ ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВАТ ЧЕ НЕ НИ БИХА
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 30, 2008 9:51 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Death_Squad написа: Фиго моля ти се не говори глупости коя е тази правилна политика , коята имаме ?????? За Славчо явно не виждате разликата в центъра ....
иначе за В.С. и подчинените му фенове няма какво да се коментира ...
Няма да се занимавам да ти обяснявам като на малоумен. Който гледа малко по-отгоре на нещата ще разбере.  Не може все да се гледа от наша гледна точка. По-добре ли е да задържиш играч,който открито не желае да играе за Славия,а предпочита навън,при положение,че има добро предложение за него от чужбина.
|
Нед Мар 30, 2008 9:55 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aз не мисля че политиката ни е правилна. Да ако се продава за да върви БГ футбола ок. А Славчо е македонец 1во. 2ро ако искаме да постигнем нещо правилната политика според мен е следната : играчи от типа Благо-Чаво да се държат в отбора повече време, не както говедата или чорбата-вилито. Просот 1-2 години повече от колкото нормално биха ги продали за да дадат по-голямо ниво на клуба, да направим някои др успех- купата или уефа, оттам ще вземем кинти , ще вземем по-качествени играчи с които клуба съвсем ще стане силен покрай гръбнака на отбора и след още примерно 1 сезон в които да се повтори успеха тогава да се продадат 1-2ма и на тяхно място пак по-качествени и така. Др формула за успех в която и да продаваме аз не виждам. Но Стевица го каза общо взето - венци не ще да дава пари... Оттам кво да правиме... 
Нед Мар 30, 2008 9:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е то точно последните ти думи говорят , че политиката ни не е правилна - липсата на цели, липсата на пари за селекция , неучастието ( понякога и умишлено  ) в евротурнирите. Щото Венци за тия пари, които взе за Рангелов , Тошко, Благо , Чаво, Караславов, Здравко, Славчо и още куп играчи, та с малка част от тия пари можеха да се привлекат играчи, които да са с класи над сегашните ни попълнения. Не мога да приема че е нормално , когато конкурентите ти са отчайващо слаби, ти да не се възползаш от този факт. Да, вярно е , бяха построени добри терени за школата, ама то тва е и идеята- да се правят добри играчи и след 2-3 мача да бъдат шитнати в чужбина . А за нас, феновете остава на тигана дръжката,все да се надяваме и да чакаме чудеса. Еми ако за някой това е правилна клубна политика - ОК , ама за мен не е , сори ...
|
Нед Мар 30, 2008 9:58 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Viktor4o_Rs написа: Е то точно последните ти думи говорят , че политиката ни не е правилна - липсата на цели, липсата на пари за селекция , неучастието ( понякога и умишлено  ) в евротурнирите. Щото Венци за тия пари, които взе за Рангелов , Тошко, Благо , Чаво, Караславов, Здравко, Славчо и още куп играчи, та с малка част от тия пари можеха да се привлекат играчи, които да са с класи над сегашните ни попълнения. Не мога да приема че е нормално , когато конкурентите ти са отчайващо слаби, ти да не се възползаш от този факт. Да, вярно е , бяха построени добри терени за школата, ама то тва е и идеята- да се правят добри играчи и след 2-3 мача да бъдат шитнати в чужбина . А за нас, феновете остава на тигана дръжката,все да се надяваме и да чакаме чудеса. Еми ако за някой това е правилна клубна политика - ОК , ама за мен не е , сори ...
Обърках се сори ако си прочел тва дето написах. Ако искате изтриите това мнение.
Последна промяна C/\ABuCTA на Нед Мар 30, 2008 10:03 pm, променена общо 1 път
|
Нед Мар 30, 2008 10:00 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Joro_Figo написа: Death_Squad написа: Фиго моля ти се не говори глупости коя е тази правилна политика , коята имаме ?????? За Славчо явно не виждате разликата в центъра ....
иначе за В.С. и подчинените му фенове няма какво да се коментира ... Няма да се занимавам да ти обяснявам като на малоумен. Който гледа малко по-отгоре на нещата ще разбере.  Не може все да се гледа от наша гледна точка. По-добре ли е да задържиш играч,който открито не желае да играе за Славия,а предпочита навън,при положение,че има добро предложение за него от чужбина. Като не иска да е играч на Славия какво прави изобщо в отбора ? По "твойто гледане отгоре " разбирам , че ти харесва тази бездарна политика и отборът ? И само не ми говоретеза налагане на юноши щото отбор не се гради от юноши , а днеска като видях наще юноши направи ми стана лошо ... и jordas e прав няма какво да му сваляме шапка на дебелака за тоя терен толкова се хвали с него направо , все едно го е направил с негови пари

The Rise of the poisoned Youth
Последна промяна Death_Squad на Нед Мар 30, 2008 10:04 pm, променена общо 1 път
|
Нед Мар 30, 2008 10:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не , разбрах те напълно и съм съгласен с теб , думите ми се отнасяха до Joro_Figo 
|
Нед Мар 30, 2008 10:02 pm |
|
 |
|