Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 56 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 ДОКОГА !?!?!?!?!?!!?!? 
Автор Съобщение
Познат

Мнение ДОКОГА !?!?!?!?!?!!?!?
DOKOAG 6TE GO TURPIM TVA, DAITE DA NAPRAIM NE6TO BEROE KAK IZGONIXA BANEV , DAITE DA POKAJEM 4E NI IMA MAKAR I MALKO , na 17 godini sum pisna mi prez suznatelni mi jivot ni6to zapomnq6to se ot slavia da ne sum vidiql i da se radvam na edna pobeda nad lefski ot 2002 godina na GEIarena

Сря Апр 09, 2008 7:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ужааас всеки сезон едно и също......горе долу темата "Докога" закъсня тоя път..преди я пускахме още след втори трети кръг......ДОКОГА?? АЗ ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ ДОКАТО НЕ СЕ ДИГНЕМ И НЕ ИМ ПОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ПУБЛИКА И НИ ПУКА, ДОТОГАВА :!: УТРЕ ВСИЧКИ ЕЛАТЕ НА СЪБИРАНЕТО - "РЕСТОРАНТ ГРАДИНА СЛАВИЯ" - 19.00 ЧАСА...ДА ПРАЗНУВАМЕ 95 ГОДИНИ И ДА СИ КАЖЕМ БОЛАКТА КОЯТО СМЕ НАСЪБРАЛИ!! НИТО ИНТЕРТОТО, НИТО ЕВРОПА, ВЕНЦИ СЕ КРИЕ...АМА И ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ СМЕШНИ КАК ЕДИН НЕ МУ ЗАДАДЕ СМИСЛЕН ВЪПРОС ДА ГО ЖЕГНЕ МАЛКО...САМО ПИЧИМАСАЛИ РАЗТЯГАТ!!.......ДОТОГАВА!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Апр 09, 2008 7:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И аз се присъединявам към авторът на темата. Преди няколко дни станах на 19 години, и аз също като него през съзнателният си живот не съм видял нещо хубаво от Славия, освен няколко единични победи над псевдо софийските грандове. Трябва явно да се направи нещо, но така ще да има максимален ефект.
Вярно, лесно е да се каже "дате да правиме нещо" и наистина нещо да стане. Никога до сега не съм очаствал в протест и тн, защото преди време бях само за това да отида на мача, да погледам футбол и да си отида вкъщи и да забравя какво-що било.
Разбира се, не е лесно и да се измисли точно какво да се направи. Да се органицират хора и да се изпълни, при положение, че не сме и много тези, които наистина горим за Славия, но това е положението.
Напоследък дори нямам време да отида на мач, защото сега съм 12 клас, последна година ми е, ходя на какви ли не курсове, на работа, на училище, уча в къщи, но ... Ако се вземе решение да се направи нещо сериозно съм готов да направя каквото мога на 100%!

САМО СЛАВИЯ!

Сря Апр 09, 2008 8:39 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Ще видим колко сте сериозни за протест ... Много идеи се дават ама чакате друг да ги свърши !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Апр 09, 2008 9:22 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
service_crew написа:
Ще видим колко сте сериозни за протест ... Много идеи се дават ама чакате друг да ги свърши !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Плюс това не забравяй колко от пишещите тук няма да си направят труда ДОРИ да дойдат на стадиона да протестират.
Част от тези, които не идват на стадиона най-малко заради идеята, не заслужават да празнуват 95-годишнината с нас!

Сря Апр 09, 2008 9:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Отговора е прекалено елементарен.Докато е това ръководство толкова.Насила хубост не става - тези си препират успешно парите и това успехи трофеи и слава слабо ги интересува.Да се махат.Писна ми от на ВС медийните изцепки за които вече си мисля че е начин да прехвърли проблема от болната глава на здравата.И да има феърплей точно с този отбор нямаме място в тройката.И какво място в тройката да имаме след като същият този ВС продава всеки що годе свестен футболист.

Сря Апр 09, 2008 9:29 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
saract написа:
Отговора е прекалено елементарен.Докато е това ръководство толкова.Насила хубост не става - тези си препират успешно парите и това успехи трофеи и слава слабо ги интересува.Да се махат.Писна ми от на ВС медийните изцепки за които вече си мисля че е начин да прехвърли проблема от болната глава на здравата.И да има феърплей точно с този отбор нямаме място в тройката.И какво място в тройката да имаме след като същият този ВС продава всеки що годе свестен футболист.

Като ти е писнало ела и го покажи !!! Не ми стойте в сянка и да лаете с/у ръководството , защото така нищо не се постига - само си чешем езиците !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Апр 09, 2008 9:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
FeverNew написа:
service_crew написа:

Плюс това не забравяй колко от пишещите тук няма да си направят труда ДОРИ да дойдат на стадиона да протестират.
Част от тези, които не идват на стадиона най-малко заради идеята, не заслужават да празнуват 95-годишнината с нас!

Така с това деление няма нищо добро да постигнете. По-добре приемете, че едни са по запленени от идеята Славия, а други не чак толкова или пък може би вече имат сериозни ангажименти. Аз си признавам, че дълго не бях пропускал домакински мач до преди две години, участвал съм в хореографии и протести, но след толкова много горчилка малко или много човек се обезверява и му омръзва.
В момента съм за един смислен, оригинален и ползотворен протест. Всичко останало е СПАМ!

Сря Апр 09, 2008 9:49 pm
Профил
Познат

Мнение 
FeverNew написа:
service_crew написа:

da ok vie ste nai- stra6nite , mn znae6 koi xodi po ma4 i ne , kakto i da e de govorete si , az nqma da pi6a pove4e ;)
sus zdrave

Сря Апр 09, 2008 9:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
service_crew написа:

:?: :idea:

Сря Апр 09, 2008 9:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 56 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща