УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........?
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........?
БЪЛГАРИЯ С ОЩЕ ЕДИН ОТБОР В КУПАТА НА УЕФА?
21 април 2008 16:42
Четири отбора от България могат да участват в турнира за Купата на УЕФА през есента, стана ясно днес, след като българският участник в Интертото изтегли изключително приемлив жребии.
Нашият представител, който все още не е определен, ще играе във втория кръг на Интертотото с победителя от мач номер 4 в първи кръг, където се срещат тимове от Малта и Словения.
Ако българският участник преодолее втория кръг, то в третия-последен кръг, където ще играе победителя от двубоя между швейцарски отбор и представител на Кипър, Албания или Андора, стана ясно от тегленият в Нион жребии.
Албания има наказание от УЕФА и ако то не бъде отменено, техният отбор ще бъде заменен от тим от Андора.
Мачовете във втория кръг са на 5/6 и на 12/13 юли, като българският представител е домакин в първата среща и гост във втората. Двубоите от третия кръг са на 19/20 юли и на 26/27 юли, а победителите се класират за втория квалификационен кръг на турнира за Купата на УЕФА.
Първият кръг, който българският тим прескача, е на 21/22 юни и 28 юни/29 юни.
Ебати сега Дебелия какво ли ще направи.............пак ли ще откаже...ако откаже за мен това ще е престъпление за което трябва доживотна без право на помилване  !! Ебати шанса ни се отваря...., а той ще пусне я Пирин я...., много знае да говори глупости и постоянно заявява, че искаме Евротурнири...ето му сега шанс....оффф искам истински евромачове бе, писна ми от идиотии срещу бела и "Марек", искам да живне тая публика малко....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Апр 21, 2008 4:17 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
 Re: УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........?
jordas написа: ако откаже за мен това ще е престъпление за което трябва доживотна без право на помилване
До сега си го е заслужил няколко пъти!
Естествено, че няма да играеме Интертото!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Апр 21, 2008 4:50 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
 Re: УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........?
jordas написа: БЪЛГАРИЯ С ОЩЕ ЕДИН ОТБОР В КУПАТА НА УЕФА? 21 април 2008 16:42 Четири отбора от България могат да участват в турнира за Купата на УЕФА през есента, стана ясно днес, след като българският участник в Интертото изтегли изключително приемлив жребии. Нашият представител, който все още не е определен, ще играе във втория кръг на Интертотото с победителя от мач номер 4 в първи кръг, където се срещат тимове от Малта и Словения. Ако българският участник преодолее втория кръг, то в третия-последен кръг, където ще играе победителя от двубоя между швейцарски отбор и представител на Кипър, Албания или Андора, стана ясно от тегленият в Нион жребии. Албания има наказание от УЕФА и ако то не бъде отменено, техният отбор ще бъде заменен от тим от Андора. Мачовете във втория кръг са на 5/6 и на 12/13 юли, като българският представител е домакин в първата среща и гост във втората. Двубоите от третия кръг са на 19/20 юли и на 26/27 юли, а победителите се класират за втория квалификационен кръг на турнира за Купата на УЕФА. Първият кръг, който българският тим прескача, е на 21/22 юни и 28 юни/29 юни. Ебати сега Дебелия какво ли ще направи.............пак ли ще откаже...ако откаже за мен това ще е престъпление за което трябва доживотна без право на помилване  !! Ебати шанса ни се отваря...., а той ще пусне я Пирин я...., много знае да говори глупости и постоянно заявява, че искаме Евротурнири...ето му сега шанс....оффф искам истински евромачове бе, писна ми от идиотии срещу бела и "Марек", искам да живне тая публика малко....
Напълно те подкрепям,ако и сега при тоя жребии откаже не знам.На срещите със Стевица стана ли дума за интертото.Самият треньор има ли желание да играем там,вместо някакви глупави контроли с отбори от "Б" и "В" групите,където само ни се контузват играчите.Аз предлагам да се опитаме да окажем натиск малко,защото си абсолютно прав,че ако имаме малко европейски мачове много хора ще се върнат на стадиона.Искам ако сте съгласни да направим една среща с него и всички да се съберем и да си кажем мнението пред него.Няма какво да се страхуваме,изправяме се всички лице в лице с него и съвсем културно ще му обясним доводите си.СЛАВИЯ И СЛАВИСТИТЕ ИСКАТ ЕВРОПА Г-Н СТЕФАНОВ!!!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
Последна промяна ORTEGATA на Пон Апр 21, 2008 5:08 pm, променена общо 1 път
|
Пон Апр 21, 2008 5:03 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ok
Ok tova e Super novina dano toja pat debelija bade razume,dano
Trjabva edna srechta s nego nepremeno
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Апр 21, 2008 5:04 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Стевица каза ( след мача с Черноморец ), че за Интертото трябвало дълга скамейка, едва ли не два отбора, нарушавала се подготовката  и т.н. и т. н........ Нещо такова дочух, ама пиех водка отстрани и си говорех с Дани и Вампириума  , дано да бъркам.
|
Пон Апр 21, 2008 6:21 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
mishkar написа: Стевица каза ( след мача с Черноморец ), че за Интертото трябвало дълга скамейка, едва ли не два отбора, нарушавала се подготовката  и т.н. и т. н........ Нещо такова дочух, ама пиех водка отстрани и си говорех с Дани и Вампириума  , дано да бъркам.
 Бате досега винаги като сме се засичали с тебе ти или пиеш водка или говориш как си се напил с вдока
Сега сериозно, Стевица това му бяха думите, но не беше категоричен, а като му казахме, че от догодина въвеждат задължително дублиращи отбори той се замисли....абе мани-заеби представете си щом треньора разбира от нас, че ще има дублиращи отбори за какво иде реч....каква организация и тнт.
Ортега за тая среща с В.С. ако занеш от кога настояваме и на кого ли не съм казал(точните хора)....засега нищо!! Този път наистина при тази ситуация ако откаже Интертото е тогава всички приказки и всичко което изговори отива по дяволите....тогава спокойно може да направим ритуала с Попа на стадиона да опее трупа на Славия....не съм решил, не съм го направил.......ясно ми е, че подкрепа отникъде няма да получа(BoysSofia с тяхната неясна и непоследователна позиция, А сектор, който за мен е неадекватен или тотално примирен...ма какъв А сектор като се замисля 250-300 човека обнлегнати на парапета) то се видя и с В сектор какво беше...ма тия които сме ще сме...другите да псуват съдии!
пс. Тоше има стаия за нас във Вестник "Славия"....за знамето, организацията, листовките които раздавахме и всичко.......освен едно голямо евала на автора, който и да е той 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Апр 21, 2008 6:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако и този път Дебелия откаже Интертото ще е върхът.Отбори като Хамбургер,Валенсия и Сампдория участват в него но ние се отказваме с пренебрежение - толкова сме велики че някакво си Интертото не е за нас.
|
Пон Апр 21, 2008 7:16 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Истината е,че ако играеме в Интертото няма да си нарушим въобще подготовката,както казват всяка година от ръководството.Ще изиграем само 2 мача в повече,тъй като ако се класираме за Уефа от Интертото направо във 2 кръг отиваме да играем,а не в първия,където евентуално ще играем ако си се класираме нормално за Уефа,поради факта,че нямаме коефициент за там!!!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Апр 21, 2008 7:30 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Днес пих мастика с Дебелият и той ми каза , че няма да играем в интертото !!! 
Пон Апр 21, 2008 8:45 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Погледнато реално ние не сме загубили шансове за УЕФА.
Но на всеки нормално мислещ човек му е ясно, че няма да се класираме по-напред от 5 място.
А след това да кажем за Интертото - много ясно, че няма да се участва. Това са само разходи все пак (както и УЕФА-та).
А в УЕФА ще играем когато имаме достатъчно силен отбор, това не стои като цел пред нас. Ние искаме да играем красив футбол.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Пон Апр 21, 2008 10:09 pm |
|
 |
|