Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:28 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 ДЕКЛАРАЦИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ДЕКЛАРАЦИЯ
КАКВО щЕ КАЖЕТЕ ДА ПУСНЕМ ЕДНА ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ИМЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ СЪСТОЯщА СЕ В ДВЕ ОСНОВНИ ТОЧКИ :
1. ПРОТИВ НАМЕСАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРЕЗИДЕНТА В ЧЕТИРИБУКВЕНОТО ОТБОРЧЕ
2.ТЕКСТА ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА НА лефски :"единствения синоним на нормалност и адекватност в родината ни - "Левски"".

Вто Юни 10, 2008 9:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз пък мисля, че когато двама си мерят пишките е по-добре да не си пъхаш задника там :lol: :lol: :lol:

Вто Юни 10, 2008 9:52 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
нещо не разбирам от тези 2 точки ............ :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Юни 10, 2008 9:53 am
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Не си заслужава да се връзваме на ЛеWCки

Вто Юни 10, 2008 11:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
Аз пък мисля, че когато двама си мерят пишките е по-добре да не си пъхаш задника там :lol: :lol: :lol:

НЕ СТАВА ДУМА ЗА МЕРЕНЕ НА ПИШКИ А ЗА ТОВА ЧЕ НИ ИМА ,ИНАЧЕ ПРОСТО ОСТАВАМЕ КАТО ПЪЛНЕЖ ЗАЕДНО С ВИХРЕН, ЧЕРНОМОРЕЦ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ...НЯКОИ ДА ЧУ ПОЗИЦИЯТА НА ДРУГИТЕ ФЕНКЛУБОВЕ щОТО АЗ ВСЕ ОщЕ НЕ СЪМ ВСИЧКИ МЪЛЧАТ И ГЛЕДАТ СЕИР ....
ИНАЧЕ ОТ ВСЯКЪДЕ СЕ ЧУВА КАК ТИЯ ДВА ОТБОРА БИЛИ ИНСТИТУЦИЙ И ДРУГИ ПОДОБНИ ОРГАНИ , НОСИТЕЛИ НА МОРАЛ И КАКВО ЛИ ОщЕ НЕ , А ВСЪщНОСТ БГ ОТБОРИТЕ СА ФИРМИ Т.Е. АД И АКО ДЪРЖАВАТА ОПРОСТИ ДЪЛГОВЕТЕ НА КОИТО И ДА Е БИЛО ЗНАЧИ АЗ И ТИ ТРЯБВА ДА ПЛАщАМЕ ТОВА КОЕТО ТОМОВ Е ПРИБРАЛ , ЗА ТОВА СТАВА ДУМА ...

EDIT: Няма нужда да пишеш с главни букви, дразнещо е.
FeverNew

Пет Юни 13, 2008 10:55 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
С един приятел коментирахме как за 40 години мародерство никой не наказа говедата и комунистите, даже обратното... станаха с най-много привърженици и се стигна до там това долно прасе и пор дучето в изблик на ярост да заплашва държавата която всъщност ще им закрепи разпадащото се дружество. И това не е първият пример който се случва. На 3-ти март отидоха и си дадоха гъзовете на английските пияндета от Ливърпул преди 3-4 години после заплашваха че ще изхвърлят националния от квалификациите защото цдна е пълно с дървета които си изкарват картони. Та мисълта ми е че се помислиха за държава в държавата и явно е така защото тия подлизурковци ще си останат в А група и лупи ще продължава да си ги краде (то да беше само той добре ама там който не е отишъл той не е откраднал). Томов на срещата със Станишев в казал "Оправете ни много сме зле". Аз предпочитам президент който да не лиже гъзове като тоя лайнар и да се моли като клоун да става за срам пред цяла европа. Незнам какво мислите вие

Изображение

Пет Юни 13, 2008 8:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе тва което мисля по този случай неможе да се впише в НЕцинични думи...

Съб Юни 14, 2008 2:10 am
Профил
Напреднал

Мнение 
За декларация - ДА!
Резултат обаче няма да има ако ти е мерака да се чуе че ни има, има и по добри методи. Държавата ще спаси цска просто ми казаха и това е 100%.

Съб Юни 14, 2008 10:48 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
То е близо до акъла, че ще ги спасят.

То на всички е ясно, че те такава държава нема!!!!

Съб Юни 14, 2008 11:36 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ако се бяхме класирали пети, щеше наистина да има нужда от декларации. Както WC не беше подал документи за лицензиране от УЕФА, щеше да е интересно как кърши ръчички и обяснява защо Славия няма да се възползва от възможността да играе в УЕФА при така създалата се ситуация.
От декларация има нужда, но според мен клубните шефове трябва да я напишат и връчат на правителството. Държавата и общините нееднократно са се намесвали в полза на разни клубове напоследък, така че едва ли ще има голям ефект.
Ми нашето акционерно дружество е създадено с огромна апортна вноска на общината, концесии и последвало преточване на общинските дялове.
С какви очи Венци ще се гневи и противи, че държавата ще помага на ЦСКА?

Съб Юни 14, 2008 10:37 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща