Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:03 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Слависткия дух и ние 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Слависткия дух и ние
Да ви кажа честно много се чудих дали да дам гласност на моите расъждения, накрая реших да ги споделя с вас. Може да ви се стори смешно дори и малко тъпо, но мен ме вълнумат и други неща. За какво говоря... ами не е важно много дали Благо играе добре, дали Кузмановски може да нареди отбора, дали кондиционния треньор ще успее след много пропилени години и учене да направи така, че освен издържливост нашите да развият и малко от качествата бързина и скоростна издържливост .....
вълнува ме друго - СЛАВИСТКИЯ ДУХ, това което ни отличава от останалите отбори винаги е било само едно дух, класа и реализъм.
Моето мнение, е че колкото и да дращим тук, няма да върнем публиката на Славия, ако я продължаваме по този начин ....
извинявайте, но това което видях на мача с ловеч направо ме шокира...за какво говоря ... отношението ни към обективни неща
особено на тази част от нея, която се припознава като агитка... никаква обективност .... псувни към всеки независимо защо .... ок гостите в маймунарника си го изпросиха, но с какво заслужи Гриша Ганчев думите "селянин", какво направи и т.н. да от много години подържа борцовия отбор на Славия-Литекс, ами ако утре иска да стане наш президент какво ще стане, първи ще направите шпалир...още факти ..с какво ни навреди Наско Сираков /че ни направи шампиони/ че да му скандираме "човек с ляв уклон" или пък Мъри
защо се държиме като надежденски идиоти комплексирани същества, които с пристрастията към един от 2та гранда

:lol: избиват собствената си малоценност.
момчета, аз съм човек, който за разлика от много не ме е страх да критикувам някой, когато той заслужава, но това което направихте на стадиона бе мноо тъпо
въпроса е, че ако трябва да скочим срещу мутрите в спорта тогава ДА, но за дадената ситуация, просто трябваше да ръкопласкаме на по-добрия от двата слаби отбора. ТАКА ЩЯХМЕ ДА БРЪКНЕМ В ГЗъ и на нашия любим президент.

Каквото искате пишете под мен, но за мен лично освен това, че Славия отива на кино и Слависткия дух е тръгнал натам и само от нас зависи СЛАВИЯ ДА Я БЪДЕ :!:

Чет Авг 14, 2008 11:34 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
За много от нещата си прав. За голяма част от тях съм напълно съгласен с теб.

За Мъри - необяснимо и за мен ... Какво ни е направилм човекът? Някога да сте го чули да говори против Славия или против нас (феновете). Напротив - той винаги се държи добре, възпитано и т.н. Показва необходимото уважение към съперника, без да се плаши от него. За мен, неговото поведение трябва да е пример за всички останали треньори в България.

За Гриша Ганчев не съм склонен да се съглася с теб. Този човек яко си контролира нещата. Преди мача каза - "Искам да бием с 3..." и биха с 3. Обидите по негов адрес бяха свързани по-скоро със смешнта дузпа, отсъдена при 0:0, която оказа ключово значение за развоя на мача и с неговата същност на изявен мафиот.

Като цяло се съгласявам за просташкото поведение на някои и необективното гледане на нещата. Прав си, че не би трябвало да падаме на нивото на чифтокопитните, но за съжаление тези неща се случват.

П.С. За мен по-тъпо бе поведението на хората, които напуснаха стадиона при 0:2 и 0:3. За мен е необяснимо как може един човек, който поддържа своя любим отбор да прави такива демонстрации още първия кръг на шампионата. Уточнявам, че мои близки роднини направиха същото след 3ия гол на Литекс.

Чет Авг 14, 2008 12:22 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз за жалост също не бях.
Ако бях бих отишъл да се опитам да надъхам момчетата, когато излизат от стадиона.
И аз мисля, че хората е хубаво да дават енергията си за да покажат на футболистите, че сме общност и трябва да дават най-доброто от себе си, дори и да загубят да имат самочувствие и достойнство. Вялостта на публиката и футболистите е единственото нещо, което някога ме е притеснявало. Ние не сме от Славия, защото трябва да побеждава винаги, а защото това е нашия клуб. Ако играят със сърце и ги подкрепяме силно винаги ще съм доволен.
Естествено ако си вдигнат главите и и граят по-самоуверено ще имата и много победи, защото отбора ни според мен не само, че не е лош, но и може да покаже повече, много повече.

Чет Авг 14, 2008 1:56 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Значи напьлно сьм сьгласен с пьрвия фен.Винаги сме имали интилигентна публика и сме подкрепяли до краи белите футболисти,А това 4е обиждаме Гриша Ганчев не е правилно.Доста е направил за борците ни.И за Сираков и Мьри сьм на сьщото мнение,защото и двамата са дали на Славия..Трябва да подкрепяме момчетата и в трудни моменти,..ако не даи си боже паднем от Локо Мездра ,не трябва да правим трагедия и да искаме оставки на триньора и да плиуваме по футболистите

П.С.......ЗА ВенЦи това не се отнася.....Вьн от Славия

Съб Авг 16, 2008 11:28 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
danail stoychev написа:
Значи напьлно сьм сьгласен с пьрвия фен.Винаги сме имали интилигентна публика и сме подкрепяли до краи белите футболисти,А това 4е обиждаме Гриша Ганчев не е правилно.Доста е направил за борците ни.И за Сираков и Мьри сьм на сьщото мнение,защото и двамата са дали на Славия..Трябва да подкрепяме момчетата и в трудни моменти,..ако не даи си боже паднем от Локо Мездра ,не трябва да правим трагедия и да искаме оставки на триньора и да плиуваме по футболистите

П.С.......ЗА ВенЦи това не се отнася.....Вьн от Славия

абе ти да видиш днеска един от наще как удари един от буферите... през колата му вкара една тупалка и го наплю ... Добре беше ,че избягаха .. :lol: :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Авг 16, 2008 8:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ОХХХХХХХХХх ... май ще трябва да заключим темата
вие въобще расъждавате ли логически ?

Съб Авг 16, 2008 10:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
аз имам една идея за следващия мач и това е да направим транспарант с които да провокираме футболистите които с нищо не показват че искат да гонят целите поставени пред тях,само разхождат екипа и...предполагам боикотират треньора..
НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ ЗАДКУЛИСТНИ ИГРИ НА НАШ ГРЪБ..
това което те очакват е точно да започнем да скандираме оставка.

нещо от сорта,не сте достоини за бялата фланелка..или наи елементарното, слаби сте ; карате ни да ни е срам от вас
това е мое предложение,защото до 5то число им се изплащат заплатките и там си мълчат..не им се плаща да мислят,апартаменти и коли искат а се подиграват с нас..НЯМА КАК ДА СТАНЕ

Нед Авг 17, 2008 1:20 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Не мисля, че става въпрос за бойкот. Все пак повечето от тези футболисти ги доведе самият Кузмановски.
Освен това предложението за такъв лозунг слага всички в общия кюп, а усилията на тези, които се страят трябва да бъдат признавани. Някак тъпо е да навикваме Йордан Господинов, който си върши работата перфектно. Тъпо е да навикваме Тодор Колев, който играе силно и правилно, но липсата на халфове обезсмисля усилията му. Да не забравяме, че момчето можеше да играе на 10 други места, но избра "Славия" именно заради нас, привържениците. И за разлика от Благо Георгиев е съгласен да търпи резилите, само и само да е със отбора ни.
Такива обобщаващи лозунги са глупави, неправилни и вредни. По - добре усилията ни да се насочат на определени места, за да не се разпиляват и да има ефект от тях.

Нед Авг 17, 2008 1:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ами даи предложение..
и аз едно нещо немога да разбера..единствения които си вьрши работата е господинов...а това да защитаваш тошко при положение че и тои е трагичен...едва ли не трябва да сме им благодарни че са се принизили толкова ниско та да облекат бялата фланелка..
истината е не че е имало оферти(или ако имаш опровергаващи факти ги сподели) а че Ахен не искаха да го купят и както казах преди никои няма да го вземе заради два факта..висока трансферна сума и напредналата му вьзраст..
освен това сьм против да защитаваме звездите си ,от които на практика трябва да очакваме наи-много..

и последно да завьрша,никои досега не е оставал в славия заради феновете..когато започнат да ходят на нашите мачове над 3000 човека(от 10г е така) поне да се чуваме до другия тьч може и да го подхвьрляме като един от факторите..
Тошко Колев е мьжко момче и точно заради това трябва да му се каже..на него и на другите за какво става дума при поредния резил

Пон Авг 18, 2008 12:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща