Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 3:41 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 377 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Следваща
 Лятна селекция 2008 г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Лятна селекция 2008 г.
Първите трансферни слухове са вече факт - http://topsport.ibox.bg/news/id_918405014
Доколкото ми е известно с отбора тренира и полски нападател на проби.

Сря Май 07, 2008 8:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ще е много хубаво ако Toшко и Асен(дано се възстанови по-бързо) се върнат и помогнат на отбора за следващия сезон и евентуално участие в Интертото :?

Сря Май 07, 2008 8:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За Асен Караславов силно се съмнявам особено ако Гройтер Фюрт влязат в Първа бундеслига.За Тошко Колев ми изглежда доста вероятно тъй като от Ааахен няма да му предложат постоянен договор.

Сря Май 07, 2008 10:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
дано и двамата се върнат, съвсем друг отбор ще бъдем с тях 8) А някъде четох , че вече сме привлекли Даниел Младенов от "Марек" :wink:

Сря Май 07, 2008 12:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз като гледам до Интертото няма да стигнем ;( Жалко.
Всичките споменати до тук ще са много полезни. Колев ще се върне поне за малко, Венци не се знае дали няма да го шитне някъде. За Караславов и Младенов се съмнявам много ...

САМО СЛАВИЯ!

Сря Май 07, 2008 2:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кузмановски: Тодор Колев е добре дошъл в Славия

Той е отличен нападател, искам го, каза треньорът

Треньорът на Славия Стевица Кузмановски се надява да разчита на Тодор Колев и Асен Караславов при евентуалната атака на турнира за Купата на УЕФА. Както е известно, "белите" подадоха молба за участие в Интертото, от където им се открива отличната възможност за атака на втория по важност европейски клубен турнир.

Топспорт.бг информира за възможността двамата опитни играчи да се завърнат на "Овча Купел" и да помогнат на тима си в евротурнирите.

"До колкото знам Тошко Колев не играе за Алемания (Аахен). Ако се завърне при нас, то тогава ще съм по-спокоен за нападението ни. Липсва ни класен играч в атака, а той е идеалният. Тошко е добре дошъл. Не знам какво ще реши ръководството. Иначе аз го искам. За Караславов обаче не знам, дали той е склонен да се завърне в Славия. Знам, че в Гройтер Фюрт възнамеряват и занапред да разчитат на него, така че едва ли той ще се навие да се завърне", каза Кузмановски пред Топспорт.бг.

Сря Май 07, 2008 4:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не е вярно, нито за Тошко, нито за Карата...

Сря Май 07, 2008 6:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е ти уби всякакви илюзии.......За Тошко Колев имах малка надежда.

Сря Май 07, 2008 9:40 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
"Белите" уредиха контроли с Локо (Мз) и Спортист (Своге)
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски заяви за Топспорт.бг, че в близките дни на проби в Славия ще пристигнат двама чужденци, единият от които е поляк.

Кузмановски ще ги изпробва в контроли с Локо (Мездра) и Спортист (Своге), които бяха уредени за след края на първенството в "А" група.

"Ще има момчета и от български отбори. Ще им дам шанс за изява в тези проверки, след което ще реша кои да задържим. Търсим съперник и за трета контрола. Чак след това ще пусна футболистите си в почивка", заяви Кузмановски, който се надява на победа в събота срещу Локо (Сф).

Чет Май 08, 2008 8:11 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
В същото време от ръководството на Алемания (Аахен) информираха за "Кикер", че Тодор Колев е освободен от тима. Треньорът на Славия Стевица Кузмановски вече каза за "Топспорт", че смята да разчита на Тошко и го очаква отново на "Овча Купел".

Чет Май 08, 2008 8:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 377 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Следваща