Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 "Пирин 1922" - "Славия"
Много тежко гостуване срещу Пиетробон и компания. В югозападния край обаче винаги сме играли успешно и никога резултатите не са били предсказуеми. Развитието на мача срещу "Миньор" прави срещата след 10 дни изключително важна.
Последна промяна seth на Вто Окт 21, 2008 6:11 pm, променена общо 1 път
|
Сря Окт 08, 2008 3:24 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Да бием ще е трудно, но ще е трудно и те да ни прегънат, за мен най-вероятен е Х-а в тоя мач 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Окт 08, 2008 6:53 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
мен вече не ме интересува ....докато не се променят нещата
|
Сря Окт 08, 2008 8:33 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
atm написа: мен вече не ме интересува ....докато не се променят нещата
Boys on tour 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Окт 08, 2008 8:45 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Не требе да са губи, не мож да се спечели. Значи - равен.
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Чет Окт 09, 2008 10:27 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Халфът на Пирин Стефан Костадинов отнася и два мача наказание
Стефан Костадинов отнесе глоба.
Халфът на Пирин Стефан Костадинов, който се изказа доста остро срещу главния рефер Мартин Богдев, свирил мача със "Спартак" (Вн) – 0:2, ще отнесе наказание от 5000 лева глоба и ще почива два мача, научи „Топспорт”.
Дисциплинарната комисия на БФС, която ще заседава днес, ще го накаже за думите: „Прав е Юри Галев. Не само да плюе и да ги бие, а да мине да сложи по един к.. на всички съдии”. От футболната централа ще формулират санкцията най-вероятно с „уронване престижа на длъжностно лице след края на срещата”. Интересното в случая е това, че Дисциплинарната комисия се е самосезирала за думите на Костадинов от публикации във вестниците.
Този пропуска мача
|
Чет Окт 09, 2008 11:51 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
saract написа: Халфът на Пирин Стефан Костадинов отнася и два мача наказание Стефан Костадинов отнесе глоба. Халфът на Пирин Стефан Костадинов, който се изказа доста остро срещу главния рефер Мартин Богдев, свирил мача със "Спартак" (Вн) – 0:2, ще отнесе наказание от 5000 лева глоба и ще почива два мача, научи „Топспорт”. Дисциплинарната комисия на БФС, която ще заседава днес, ще го накаже за думите: „Прав е Юри Галев. Не само да плюе и да ги бие, а да мине да сложи по един к.. на всички съдии”. От футболната централа ще формулират санкцията най-вероятно с „уронване престижа на длъжностно лице след края на срещата”. Интересното в случая е това, че Дисциплинарната комисия се е самосезирала за думите на Костадинов от публикации във вестниците.
Този пропуска мача
Освен него аут е много важен човек в защитата им Николай Бодуров(контузен верояно до Нова година) и ако и другия защитник Коемджиев му бъде ужажен червеният картон със "Спартак" Вн значи отзад ще са доста зле !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Окт 09, 2008 12:15 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Аз съм на мнение,че ще ги бием този мач.Въпреки слабите игри напоследък,аз съм оптимист до последно ! 
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Пет Окт 10, 2008 1:15 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: saract написа: Халфът на Пирин Стефан Костадинов отнася и два мача наказание Стефан Костадинов отнесе глоба. Халфът на Пирин Стефан Костадинов, който се изказа доста остро срещу главния рефер Мартин Богдев, свирил мача със "Спартак" (Вн) – 0:2, ще отнесе наказание от 5000 лева глоба и ще почива два мача, научи „Топспорт”. Дисциплинарната комисия на БФС, която ще заседава днес, ще го накаже за думите: „Прав е Юри Галев. Не само да плюе и да ги бие, а да мине да сложи по един к.. на всички съдии”. От футболната централа ще формулират санкцията най-вероятно с „уронване престижа на длъжностно лице след края на срещата”. Интересното в случая е това, че Дисциплинарната комисия се е самосезирала за думите на Костадинов от публикации във вестниците.
Този пропуска мача Освен него аут е много важен човек в защитата им Николай Бодуров(контузен верояно до Нова година) и ако и другия защитник Коемджиев му бъде ужажен червеният картон със "Спартак" Вн значи отзад ще са доста зле !
За мача със Славия, аут заради наказания ще бъдат Димитър Коемджиев и Стефан Костадинов. Вторият беше наказан от ДК на БФС с глоба от 5000 лева и ще пропусне два мача за своя отбор. През седмицата се очаква футболистът да разбере и наказанието, което го очаква и от ръководството на отбора, заради необмислените реплики след мача със "Спартак" (Варна), преди паузата в шампионата. Бившият младежки национал Николай Бодуров също няма да играе до Нова година. Младият защитник извади рамо и в момента е с шина.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Окт 13, 2008 11:32 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
ще се бере срам отново 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Окт 13, 2008 10:10 pm |
|
 |
|