Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 "СЛАВИЯ" - ЦСКА
Стартът на кампанията на националите за ЮАР 2010 отваря двуседмична пауза в шампионата. Веднага след това посрещаме ЦСКА. Сега имаме много удобен момент да прекъснем силно негативната серия. За пръв път от много години може да се каже, че имаме паритет с тях в кадрови аспект - с абсолютно нищо не ни превъзхождат като имена и способности. Препъни камъкът може отново да се окаже пораженческото мислене на нашите футболисти на и извън терена когато става дума за сблъсък с "грандовете".
Последна промяна seth на Нед Сеп 14, 2008 6:49 pm, променена общо 1 път
|
Съб Авг 30, 2008 6:53 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Твърде крайно време е да ги биеме... силно се надявам в това.
Нед Авг 31, 2008 12:50 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да не забравяме и фактора съдийство все пак.
Нед Авг 31, 2008 10:11 am |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Trqbva Niko Petrov na mqstoto na Slavcho,spored mene.
Нед Авг 31, 2008 10:32 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Трябва масирано да се изсипем на стадиона, защото за привържениците на ЦСКА това е първият мач в София, който могат да посетят. В класирането са по - напред от очакваното, а ние сме първият им сериозен съперник. Всичко това ме кара да мисля, че за разлика от други години, този път ще дойдат поне 10 000. Ако си седим по къщята, нашите ще са като на гости и ще им е трудно да оползотворят предимството си.
|
Нед Авг 31, 2008 11:32 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Трябва, ама трудно ще стане
Според мен едно на ръка е, че съдията пак ще ни поскастри, но този път отбора започна да играе добър футбол, а цецка в момента не са по-добре от нас, чисто футболно. Дано излезем с нагласата да ги бием, а не да пазим 0:0 или да се стремят да допуснат по-малко голове.
И ВСЕ ПАК ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Авг 31, 2008 1:47 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Sega ili nikoga
Tazi 4erna seria trjabva da se pre4upi
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Сеп 01, 2008 12:17 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Няма кво да им се плашим.Лошото е че Георгиовски е наказан.Дано Данчо Петков се възстанови дотогава.Ники Петров титуляр и мачкаме.
|
Пон Сеп 01, 2008 9:12 am |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ ОТ УТРЕ В ЦСКА
Разтрогналият вчера с Шинник Здравко Лазаров ще играе в ЦСКА. Новината бе потвърдена от два независими един от друг източника, участващи в преговорите по преминаването на нападателя при „червените”, включително от Борисовата градина.
Официално това се очаква да стане факт утре по обяд. До този момент Здравко Лазаров на два пъти се разминаваше с ЦСКА по време на престоя на Стойчо Младенов начело на „армейците”. Вероятно след така стеклите се обстоятелства, сега преминаването му в ЦСКА е далеч по-приемливо за „червените” от финансова гледна точка.
„Свободен агент съм. Вчера прекратих договора си с Шинник. До два дни ще стане ясно къде продължавам”, каза за Гонг Лазаров, който е на лагер с националите.
Пред Лазаров съществуваше вариант да продължи кариерата си и в Азербейджан.
Това ще е втория път, когато Здравко Лазаров ще носи "червената" фланелка, след като през есента на 1995 година той дойде на "Армията" благодарение на сегашния наставник на националния тим Пламен Марков.
gong.bg
|
Пон Сеп 01, 2008 2:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Според мен няма да стане такъв трансфер.
|
Пон Сеп 01, 2008 3:28 pm |
|
 |
|