|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Разгневени родители: Треньор в Славия се гаври с децата ни!
Автор |
Съобщение |
England_Fen
Пристрастен
|
 Разгневени родители: Треньор в Славия се гаври с децата ни!
БЛИЦ уж залагат на жълтините, но вижте какво пуснаха сега... ясно се разбира, че не си измислят, а пишат истината:
Наставникът на родените през 1994 г. Милчо Евтимов непрестанно обиждал 14-годишните таланти, родителите вече алармираха Венци Стефанов
Бесни родители на деца от школата на Славия (родени 1994 г.) информираха БЛИЦ, че са крайно разочаровани от треньора Милчо Евтимов, който постоянно обиждал талантите. Те търпели дълго време гаврите, но вече им писнало и алармирали Венци Стефанов с надеждата Евтимов да си събере багажа от "Овча Купел" в най-скоро време.
Има и цялото писмо: http://www.blitz.bg/sport/article/9376
|
Сря Сеп 10, 2008 4:32 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Познавам лично Милчо Евтимов и не мога да повярвам, че това нещо е вярно. Вярно е, че има малко странни методи на преподаване на "футболната идея", но никога не се е държал с мен по пренебрежителен начин, камо ли да ме обижда. Истината е, че Дебелият му е вдигнал мерника и предполагам, че ще го изгони. Тези родители, без да взимам страна, само наливат масло в огъня. Жалко е, че Милчо е един от последните истински слависти в детско-юношеската школа на Славия и всъшност един от последните въобще в ПФК Славия.
Не искам да коментирам качествата му на треньор, но наистина не вярвам Милчо да се е "гаврил" с децата.
|
Сря Сеп 10, 2008 4:51 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
нищо не смея да кажа, защото не го познавам... ама няма и да се учудя, ако венци значи ги е накарал да реват срещу него, щом ти твърдиш, че му е вдигнал мерника.
|
Сря Сеп 10, 2008 5:17 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ОХ като започнат с тези "гаври с младите таланти" ... да ви кажа честно където минат футболистите на която и да е школа след тях е подоп...да не ви разправям за езика който "упражняват", дори и на мен ще е трудно да го предам псувните.........за родителите - ами знам че всеки си мисли, че неговото дете е супер и като погледнем действителността алаБГфутбол разбираемо е всеки да пищи, разбира или не.
за корупцията да не говорим.
ако човека работи добре ми дреме на мен за родителите, ако не им харесва прав и път кам калта на червено знаме и прахоляка на герена, нека там да видят какво еотношение .... не че защитавам някой, просто най-простите хора се занимават с футбол у нас, за съжаление тази игра все още ми харесва
|
Чет Сеп 11, 2008 5:19 am |
|
 |
cekina
Току що регистриран
|
 Нима???
Родителските амбиции са страшно нещо.
Болните родителски амбиции са пагубни за българския футбол.
Недопустима е помията, с която заливат един достоен човек, един славист, един мъж. Милчо Евтимов не заслужава злостната родителска атака, подхваната от родители, чиито отрочета са или определени за втората група, или не знаят откоя страна се рита топката.
Вредната практика-край изкуственото да командват майки и татки-няма да доведе набор 1994 до нищо добро. На всеки един премиер, президент и т.н. се гласуват поне 100 дни доверие, но в цивилизования свят. Тук в добрата стара Славия явно традициите не са това, което бяха. 97% съм сигурна, че писмото е мазна анонимка и под текста няма имената и подписите на действителни родители. Анонимката е добре оформена, подхвърлена и виждам, че намира благодатна почва.... Жалко!
Вярвам, че ръководството на Славия не преговаря под натиск!
|
Чет Сеп 11, 2008 9:22 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ако го изгонят заради родители това говори още по зле за венци не че има за къде де !!!
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Съб Сеп 13, 2008 10:34 am |
|
 |
saxoneca
Напреднал
|
еми аман от амбициозни родители.
|
Нед Сеп 21, 2008 12:52 am |
|