Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 4 мача - 10 точки
Сега има известна пауза в шампионата. Време е за равносметки.
Случи ли се неочакваното според вас?
Аз лично очаквах най-много равен в Ловеч и мислех, че е супер оптимистично дори. Очаквах пълен актив срещу Мездра, Сливен и Беласица. В общи линии може да се каже, че прогнозирах 9 точки, те пък излязоха 10. Доволен съм засега.
|
Нед Мар 22, 2009 6:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
След големите промени в отбора тази зима да се очакват четири поредни победи е меко казано нереално.Така че 10 точки се повече от приемливо постижение.Но пък лошото че точки бяха загубени в наглед най-лесния за вземане мач.Но ако някой ви каже че преди две седмици е бил убеден в спечелването на четири поредни победи значи ви лъже.Оценката за представянето през пролетта няма как да не е положителна.
|
Нед Мар 22, 2009 6:35 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Е коледа е все пак стават чудеса 
_________________ N 1
|
Нед Мар 22, 2009 9:17 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Отказал съм се да гледам точките, защото те отдавна нямат особено значение за Славия. Доволен съм от победата срещу Литекс и красивия гол на Галин Иванов с Бела. При положение, че пред отбора няма цели за трофеи и медали, ми е останало това да се радвам на някоя и друга победа срещу силен съперник за първенството, да е живот и здраве някой ден и за купата.
Ако победим някой от двата книжни гранда, ще съм безкрайно щастлив и за мен сезонът ще е повече от добър.
|
Вто Мар 24, 2009 2:00 am |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Победата в Ловеч ме изненада приятно, а "хиксът" с Локо (Мездра) - неприятно. Очаквах неприятности и от мача със Сливен, а успехът срещу Беласица не ме учуди.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Вто Мар 24, 2009 7:56 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|