С Вуцан ще е големо шоу...гарантирано забавление...още
на тая мижава контрола беше във вихъра си...по джапанки с чорапи

и лафове от сорта на: Момче ти си бракониер ( към Ортега след пропуска на празна врата), топката не хапеееее Керчееев

Еййййй Страхиле, Страхилеееееееее ! ( в отбора нямаме играч с малко име Страхил...това е защото играят плахо

) И още имаше но не ги запомних...Вили бълва шедьоври, не млъкна
Иначе....някак си по професионално подхождат футболистите към загрявката...добро впечатление ми направи Букарев...
За мача конкретно...слабо играхме, стила на игра е видимо променен...много преса, но нищо....пак старата слабост липса на градивен халф като Илийкта...в нападение Сашо Младенов ми хареса...Тодор Колев е много зле в момента дано навлезе във форма....от новите на други постове....Бобъра е голема карикатура и не разбирам защо сме го взели...цел мач се мъчи и нищо.......тоя Яшар с него и без него все тая...такива в школата имаме бол...нищо особенно...Стоян Георгиев той е наш юноша, но не знам.....с Кавдански отзаде щом Ком-Миньор имаха не малко положения ?!
Иначе говорихме с бая играчи...всички изглеждат яко мотивирани, обстановката в отбора изглежда да е перфектна...смисъл Вили ги мотивира и респектира яко....но и много им вика
Иначе стадиона в Тетевен е уникален...ако ритнеш сватбарски топката и има опасност течението на река Вит да я отнесе...заобиколен от гористи хълмове и скали...абе супер яка панорама...красота ! Е тва беше първата контрола...дано да заиграят по-добре...говори се, че ще взимаме некъв уникален защитник и некъв невероятен нападател
пс. Ком Миньор не са лош отбор, имат неколко типични селски център нападателя , които в дискотеката в Берковица мачкат конкуренцията

Съжелявам, че не носих фотоапарат, да онагледя последните тенденции на прически в Северозапада

Като се присъедини към тех и Антунович нема кой да ги спре към полета за А група...
Тва е !