Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 23, 2025 9:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Доволни ли сте като махнаха Вуцов...? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Доволни ли сте като махнаха Вуцов...?
...и го смениха с алкохолика велев...поздрав за всички които постоянно искаха оставки други треньори и тн. айде да ви е честит тогава и тоя велев .!.

Вто Май 18, 2010 12:07 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
абе бате не си ли забелязал, че тия дето мрънкат са винаги едни и същи , ще видиш, че до 5тия кръг пак ще почнат да викат оставка и да плюят и да чертаят схеми. Кокала ако дойде, няма да има такъв срам. сасъд за тебе ВЕЛЕВ КУРВО. ОТ ПЪРВАТА МИНУТА ПСУВАНЕ ЗА ТОЯ, НИКАКЪВ КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ЗА ТОЗИ КВАРТАЛЕН АЛКОХОЛИК.

Вто Май 18, 2010 12:27 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вили съм го критикувал , защото направи грешки , но исках да остане , защото все пак имаше някакъв напредък , макар и неголям . Както си и знаех , причината да се махне е селекцията , която сикаджийската мутра упорито отказва да направи .
Помислете що за малоумщина става въпрос . Къде се е чуло и видяло с млади играчи да се гони УЕФА , що за подигравка е това , или осигуряваш добри и класни попълнения и си гониш целите , като младите израстват покрай по-опитните , или казваш : "Играем с юноши , никакви цели нямаме , само ги обиграваме " . А дебелата мутра така цели хем уж амбиции , хем пак да си върти далаверите , знаейки много добре , че няма как да се класираме за Европа . Само че не е познал , ние не сме животинското стадо да ни води за носа , ние сме най-интелигентната публика и неговите номера отдавна не минават .
За Кокала какво да кажа , почти съм сигурен че ще е той новият - падение , срам, трагедия , за пореден път изритан от Подуене го вземаме ние , болка , унижение , гняв , никаква подкрепа за него .
Смятам , че е крайно време да се изрази позицията на феновете в декларация и да се стартират незабавни действия срещу мутрата Венци Стефанов , продължаваща да се гаври с нас :!: :!: :!:

Вто Май 18, 2010 12:35 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Гаврата на Дебелия капут и налагащия геноцид трябва да бъдат наказани с публичен линч на персоната ВС.
Къв бюджет и съклащение бе лольо? Та ти даваш пари по-малко отколкото получават в Берое бе. Та ти не си вложил нищо в базата бе капут. Та ти 1 трансфер читав за пари не направи бе капут дебел. Сега ще получиш около 4-5 млн лева за Райс и кво, къде ще ги вложиш бе спермо? С кои юноши? С тия дето падат 5:0 от МОНТАНА дубала, или дето падат с 4:0 от Сливен в СОФИЯ. Аре да ми ядат сасъда и тия манекенски юноши, ни един не е показал, че става за нещо, нали ги виждам не могат да спрат една топка, не знаят къде се намират, гелосани гугутки малки, ходещи да се наливат като свине по дискотеките. Ако имаше читав юноша веднага щеше да бъде продаден както беше с Ради Василев и с Брани Костадинов, а нямаше са седи в тинята на ст.Славия НА ИГРИЩАТА КОИТО СА ИЗГРАДЕНИ С ПАРИ ОТ УЕФА, а не на венци лъжливото копеле.
Време е да запалим стадиона , ебал съм му мамата. Берое се разкараха от Банев и ето на кво стана, пак са пред фалит, ама поне си играят пичовете. Ей го на и Локо е пред разпад, дано и ние с тях се разпаднем, да си правим дербита във В група с Люлин и тях и ще идват поне по 2000 фена и на 2та отбора. сасъд за мутрите, сасъд за Венци, смърт за подлогите му .

Вто Май 18, 2010 12:45 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дано е само слух това за Велев ,поне да е някой нормален,че като сложи белия екип ще прозира синьо от долу - грозна работа.
Да не говорим ,че е пяница и нищожество, душа на заем носи човека.

Вто Май 18, 2010 7:10 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Венци Стефанов избира между Емил Велев, Атанас Джамбазки, Ратко Достанич и Драгомир Окука

Босът на Славия Венци Стефанов се е спрял на четирима специалисти като един от тях ще замени Велислав Вуцов начело на отбора. БЛИЦ разбра, че вариантите за нов треньор на най-стария столичен клуб са Емил Велев, Атанас Джамбазки, Ратко Достанич и Драгомир Окука.

Последният, както и Кокала в момента са безработни. Окука бе уволнен от Локомотив (София) след провала, който претърпяха "железничарите" този сезон. Велев пък миналата година изведе "Левски" до шампионската титла, но въпреки това Тодор Батков го махна от "Герена". Вчера Георги Иванов-Гонзо отново се заяде с Кокала, пожелавайки му да поеме отбор поне от "В" група. Сега обаче Велев е фаворит за нов наставник на най-стария столичен клуб. Любопитното е, че именно Кокала преди време замени Вуцов в "Левски".

Към момента най-труден за привличане на "Овча Купел" изглежда Ратко Достанич, който и преди бе начело на Славия. Спецът в момента води Цървена звезда като преди дни спечели Купата на Сърбия. Ръководството на "звездашите" обаче се надява да задържи Достанич и през следващия сезон.

Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки пък е в добри отношения със Стефанов, който на няколко пъти го назначаваше за временен наставник на тима. Няма да е изненада, ако младият спец си тръгне от "Огоста" и се завърне на "Овча Купел".

По-рано днес Венци Стефанов обяви, че се разделя с Вили Вуцов заради разногласия. Босът обяви, че е поискал от треньора от следващия сезон в титулярния състав да бъдат налагани повече юноши. Вили обаче предпочитал да разчита на опитни футболисти. /БЛИЦ

Аз нещо не мога да разбера..задължително класиране в Европа догодина, налагане на млади играчи и без пари за селекция...някак не мога да ги събера в едно СМИСЛЕНО изречение. Просто нищо отново няма да се промени и е само прах в очите...който и да поеме отбора отново ще сме между 5 и 8-9 място както винаги

Вто Май 18, 2010 8:13 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Gangsta написа:
Венци Стефанов избира между Емил Велев, Атанас Джамбазки, Ратко Достанич и Драгомир Окука

Аз нещо не мога да разбера..задължително класиране в Европа догодина, налагане на млади играчи и без пари за селекция...някак не мога да ги събера в едно СМИСЛЕНО изречение. .......

:) :(
Наистина, хем е смешно, хем ни е тъжно....

Вто Май 18, 2010 8:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Леле-леле... нас само говеда и измислени сърби ли ще ни водят? Вили трябваше да остане поне и през следващият сезон. Но логично е да го изгонят - човека иска да си задържи 90% от сегашния отбор, иска да си вземе нови по-добри играчи, за пари... е няма как при ВС това да стане, че ще вземем случайно в Европа да се класираме...
Който и да дойде да се надяваме поне по-зле да не стане.

Вто Май 18, 2010 9:01 am
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
Емил Велев сменя Вили Вуцов в Славия
18 май 2010 | 05:58
Емил Велев-Кокала ще е новият треньор на Славия, твърди "7 дни спорт". До края на седмицата той ще смени безпомощния Вили Вуцов. Шефът на белите Венци Стефанов изчака края на сезона и културно отпрати треньора по живо, още по здраво.

От 48-годишния Велев, шампион с "Левски" за 2009 г., се очаква да вкара Славия в Лига Европа и да налага млади играчи от школата на Овча купел. Вуцов се издъни и по двата параграфа - белите нито влязоха в Европа, нито извадиха някой перспективен юноша. Сега стяга куфарите.

Самият Стефанов отказа да потвърди новината. Той обаче отново заяви, че имат различия с Вили Вуцов.

Иван Николов, "7 дни спорт

Вто Май 18, 2010 9:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз лично съм с противоречиви чувства от Вуцов.Вярно безкрайно амбициозен е но съм убеден че треньорския му капацитет не се припокрива напълно с амбициите му.Но пък и да си амбициозен няма нищо лошо.Да Вили пропусна исторически шанс в Етрополе и носи голяма отговорност за това но все пак успя да направи доста повече точки от предния сезон.Дразнеше ме че когато даваше интервюта говореше повече за "Левски" отколкото за Славия но с Кокала едва ли щеше да е нещо по различно.

Вто Май 18, 2010 9:29 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща