Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 1:18 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Съдийските аванти за "Левски" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Съдийските аванти за "Левски"
прочетох подозренията на гонзо и се вцепених.... на първо четене си спомням няколко фрапиращи момента :
1. Славия води с 2:0 на ЛС, два пъти Банана изпреварва Н.Сираков, който се хвърля като умряла риба и 2 дузпи. След това Славия почти спира да играе, мача завършва 2:5. След него съдията е наказан и какво от това. Шами подава оставка и вече не иска да се занимава със футбол на това равнища.
2. Гонзо вкарва гол на ст. Славия ...с ръка

Чет Мар 18, 2010 12:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не конзо подаде с ръка на симонович и той вкара.
Миналата година на герена конзовия гол беше чисто нарушение срещу кавдански за 1:0 избута го в гръб в нак.поле

КЗЛ

Чет Мар 18, 2010 12:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Безкрайни са авантите за "Левски".Вижте само колко дузпи за тях срещу Славия в последните години.

Чет Мар 18, 2010 3:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не съм чак толкова малък , но искам да ми припомни някой от по-възрастните кога последно са дали дузпа за нас срещу някой от животните :evil: Ако не се лъжа , при позорната загуба 1:6 от чорбата май ни дадоха дузпа на Армията , която Тодор Колев вкара, не знам дали не се бъркам де ( естествено резултатът беше 3-4:0 за тях ) :roll: А кога са ни дали дузпа в решителен момент от мача ми е интересно :?:

Чет Мар 18, 2010 3:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Не съм чак толкова малък , но искам да ми припомни някой от по-възрастните кога последно са дали дузпа за нас срещу някой от животните :evil: Ако не се лъжа , при позорната загуба 1:6 от чорбата май ни дадоха дузпа на Армията , която Тодор Колев вкара, не знам дали не се бъркам де ( естествено резултатът беше 3-4:0 за тях ) :roll: А кога са ни дали дузпа в решителен момент от мача ми е интересно :?:

Тоя мач 6:1 на армията гола вкара Тошко Колев от положение минути преди края на първото полувреме при резултат 3:0. А иначе и аз като не много стар човек дузпа за нас срещу животни не си спомням :roll: а дузпи за тях срещу нас бол...

Чет Мар 18, 2010 5:31 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение Re: Съдийските аванти за "Левски"
atm написа:
прочетох подозренията на гонзо и се вцепених.... на първо четене си спомням няколко фрапиращи момента :
1. Славия води с 2:0 на ЛС, два пъти Банана изпреварва Н.Сираков, който се хвърля като умряла риба и 2 дузпи. След това Славия почти спира да играе, мача завършва 2:5. След него съдията е наказан и какво от това. Шами подава оставка и вече не иска да се занимава със футбол на това равнища.
това мисля че нее така за наско.На ст.ВАСИЛ "Левски" СЛАВИЯ ПОВЕЖДА С 2-1 И ГИБОНА ПАДНА /ПРЕД НАШАТА АГИТКА ТОГАВА МИЛИ ДЕЧИЦА СЕДЯХМЕ В СЕКТОР Б 3ти ВХОД ДО А СЕКТОР/ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ПО ГЬЗ И СЬДИЯТА МУ ДАДЕ ДВЕ ЕДНАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ДУЗПИ.А РЕФЕРА Е НАКАЗАН ДО ЖИВОТ. МАЧА СВЬРШИ 4-2 ЗА ГОВЕДАТА

Чет Мар 18, 2010 7:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Съдийските аванти за "Левски"
Slaviq написа:
atm написа:
това мисля че нее така за наско.На ст.ВАСИЛ "Левски" СЛАВИЯ ПОВЕЖДА С 2-1 И ГИБОНА ПАДНА /ПРЕД НАШАТА АГИТКА ТОГАВА МИЛИ ДЕЧИЦА СЕДЯХМЕ В СЕКТОР Б 3ти ВХОД ДО А СЕКТОР/ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ПО ГЬЗ И СЬДИЯТА МУ ДАДЕ ДВЕ ЕДНАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ДУЗПИ.А РЕФЕРА Е НАКАЗАН ДО ЖИВОТ. МАЧА СВЬРШИ 4-2 ЗА ГОВЕДАТА

като върна времето назад си прав, но съм сигурен че едната дузпа я свириха на наско когато се просна пред сектор Г . а съдията го отнесе до живот. не съм сигурен, но после го помилваха. тогава Славия имаше публика и стана голям скъндал и то по татово време.

Чет Мар 18, 2010 7:48 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Дузпа срещу ЦСКА при 1:4 за тях Благо вкара в 89-ата минута или 90-ата, не помня, преди няколко години и паднахме 2:4 или нещо такова. Ама 100% ни свириха на Овча Купел при решен мач дузпа.

Чет Мар 18, 2010 7:53 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
САМО СЛАВИЯ цял живот са ги подкрепяли дано сега дане е така.Всички се надяваме защото сме СЛАВИСТИ по душа, винаги вярваме в доброто,чесното,истинското и чисто БЯЛО като душитени християнски УСПЕХ В СЪБОТА /няма да дойда на мача мразия гадния стадион впрочем несъм съпвал след едно 2-2 АЛАПИОЛА РАДКОВ /МЕЧО/ два им вкара еднакви.

Чет Мар 18, 2010 8:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абре ние с теб ще сме ходили х по едно и също време на мачове :lol: на този мач бях точно зад вратата когато мечо ги прободе с тротиловите обувки

Последна промяна atm на Чет Мар 18, 2010 8:17 pm, променена общо 1 път

Чет Мар 18, 2010 8:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща