Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 "Славия" - "Пирин"
Домакинство срещу силен отбор. Трябва да победим, но затова задължително трябва да играем с оптимален състав.
Последна промяна seth на Съб Мар 13, 2010 10:48 pm, променена общо 1 път
|
Пет Мар 05, 2010 8:33 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
ай Пеев да вкара първия си за нас,срещу бившия му селски отбор 
Съб Мар 06, 2010 1:04 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
От тия Пирин имаме 4 поредни загуби , неудобен противник са , време е да ги бием вече 
|
Съб Мар 06, 2010 1:07 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Пирин имаха победа на Минъор в Перник..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Мар 06, 2010 12:49 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Въобще не мисля че ще е лесен мача.. трябва малко тия помиари да се стегнат, защото ако играят като вчера просто по-добре да не излизат на терена....
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Съб Мар 06, 2010 3:31 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
White Avalanche написа: Въобще не мисля че ще е лесен мача.. трябва малко тия помиари да се стегнат, защото ако играят като вчера просто по-добре да не излизат на терена.... недей така,защото ако бяха били нямаше да са помиари,терена беше лош и ни липсваха много играчи.Aко си истински фен няма да обиждаш момчетата от отбора,а ще ги подкрепяш........
|
Съб Мар 06, 2010 9:14 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Подкрепям ги, не се тревожи, вчера добре си прекарах по пътя през искарското дефиле, добре измръзнах, за да ги гледам 90мин как 2 паса не могат да си подадат като хората... ти беше ли на мача? 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Съб Мар 06, 2010 9:31 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Прав е , някой за разлика от повечето тук бихме бая път за да ги подкрепиме , а не седяхме пред компютрите си и да пишеме тъпи мнения в тоя форум
|
Нед Мар 07, 2010 12:01 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Веднага ще ти кажа, защо не е прав, поне от моята гледна точка.
Тъпо е буквално да се изцепиш "Аз бях на мача, ти нямаш право на мнение". Сега какво? Право на глас по тема за даден мач и винаги прави ще са тези, които са били на мача ли? Смешно е. Аз исках да дойда, но колегите ми и работодателят ми не бяха много съгласни и сега по тоя повод да не пиша нищо, че видиш ли ще е "тъпо мнение".
ЕВАЛА на тези, които сте ходили до мездра, ама да не мислите, че както на вас така и на футболистите не им е бил приятен пътя и те също са се намръзнали, а деже трябваше ТЕ да тичат из тая картофена нива. Да не мислите, че им е било лесно и приятно, не са искали победата и за това нарочно не са играли нищо. А според мен от както Вили е треньор има отборен дух, има желание за игра и поне елементарно уважение към публиката - тоя сезон, с изключение на първите 3-4 мача когато всичко беше трагично, винаги ни поздравяват!
Важното сега е да се съберем повече на мача с Пирин, момчетата да си играят играта и да победят!
Айде със здраве и стига нерви
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Мар 07, 2010 12:27 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
gesha написа: Айде със здраве и стига нерви
Нерви май ти си изхабил с това мнение ,не той.
И за да видиш ,че е точно обратното това което си написал ще ти кажа ,че нямаше човек след мача , който да псуваше играчите ,когато дойдоха да ни поздравят ,въпреки че играха слабо (някой).

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Мар 07, 2010 12:45 am |
|
 |
|