Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 10:03 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 "Славия" - ""Ботев"" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Славия" - ""Ботев""
Троен мач, но все пак залагам за категорична победа на "Славия" с 3:0! :lol:

Последна промяна seth на Вто Апр 06, 2010 8:00 am, променена общо 1 път

Нед Мар 28, 2010 9:08 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Жалко, че този сблъсък няма да се сътои. Каквото и да си говорим за ""Ботев"", те са си постоянна величина в българския футбол. Като се абстрахираме напълно от съперничеството между нас и това, че не можем много да се понасяме (чисто исторически погледнато), ми се струва тъпо, че този мач няма да се състои. Такива са реалностите в българския футбол. Кой е виновен за това? Нека обсъдим темата за ситуацията в българския футбол. Вчера бяха "Черноморец" и "Пирин" (не споменаваме "Искър" (Сф), "Хебър", "Нефтохимик" и още десетки и стотици знайни и незнайни клубчета, които бяха затрити от некадърно управление под благоговеещите погледи на Батето, Каката, Перуката, Плешивеца и пр."), днес са ""Ботев"", утре ще е "Спортист", вдругиден може да е всеки един отбор... Докога ще има такава търпимост към олигофренията в българския футбол? Докога ще има такова безхаберие?

Нед Мар 28, 2010 9:14 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Винаги имаше заряд когато играехме срещу "Ботев" , малко ме е яд ,че вече ги няма отбор с история и верни фенове :?

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Нед Мар 28, 2010 9:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aми така е , жалко за "Ботев" и дано се отърват от Селския , добре че ги извадиха поне , а не продължиха този фарс , защото щяха да дойдат , да им вкараме 4-5 гола и какво от това - полза нулева от такъв тип мачове , най-много да си въобразим , че сме голямата работа :wink: Мястото на "Ботев" е в А група и те ще се върнат , дано да са с нормален президент вече :)
Иначе е срамно в големи футболни градове като Пловдив , Стара Загора и Русе отборите да нямат пари и едва да свързват двата края :? Аз мога да говоря повече за положението в Дунав , просто добре че е общината да дава пари , иначе отдавна отбора да беше мъртъв :evil: В момента Дунав е първи в Източната Б група въпреки че пари няма ; всички в града се надяват най-после Русе да има отбор в А група , нещо което не е ставало над 14 години вече ... Наскоро беше правено шествие в Русе за подкрепа на Дунав и пред общината беше оставена касичка , така че всеки да остави пари в помощ на отбора . Срам ме е да кажа за крайният резултат - бяха събрани около 7 /седем/ лева :oops: А иначе хората са зажаднели за футбол , на мача със "Спартак"(Варна) имаше поне 6000 души на стадиона :D
Та такива работи ,моите уважения към Мездра, Своге , Монтана , Сливен , но смятам че отбори като Дунав ,"Ботев" и Етър например заслужават повече да бъдат елитни тимове :wink:

Нед Мар 28, 2010 9:26 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ако лилчо им пази 3:0 не им мърда :twisted:
жуни 3 гола :twisted:

Нед Мар 28, 2010 9:33 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
""Ботев"" е институция в българския футбол и винаги ще си остане като един от отборите с големи традиции у нас.

Изказвания като това, че "Ботев" вече не съществува са смешни - сигурен съм, че до 4 години ще се върнат в А група. Дано успеят да се освободят от онзи селтак, който им е президент. Евала на цялата ботевистка общност, която е може би най-дейната и най-единната по отношение на позиция спрямо проблемите на клуба. Именно това пък е най-големият проблем на нас, славистите.

Успех на "Ботев"!

Пон Мар 29, 2010 10:37 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
срещу тях ставаха мн хубави мачове... яд ме е че с тях се случват тия неща.. а не с мангалите от столипиново примерно.. "Ботев" са клуб който трябва винаги да е в елита на България

Пон Мар 29, 2010 1:28 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Залагам поне 2000 лв за победа на белите :0 :0 :0

Пон Мар 29, 2010 4:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
3-0 хет трик на орлинов :D

Пон Мар 29, 2010 9:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
АЕ ПУСКАЙ ОРЛИНОВ (от ареста) :lol:

Пон Мар 29, 2010 9:57 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща